30.10.2024Answer Yatsinishin
Німеччина. Ручна робота.
Добавте еще фото
Answers: 0
Answers: 1
30.10.2024Answer КАПІТАН ZELENY
Вітаю! Виделка ціни в 5 - 10 євро.
на українській мові так і буде - «Вилка цін»
30.10.2024Answer Sveta77
не "на українській мові", а "українською мовою".))
30.10.2024Answer LOGOTYPE18
не "на українській мові", а "українською мовою".))
згодна...
31.10.2024AuthorAnswer monetosina
Наприклад: "Я цілком згОдний з друзями (так само вважаю)", – уточнив мовознавець. Отже, згІдний і згІдна – це відповідний (відповідна) до чогось. ЗгОдний і згОдна – це солідарний (солідарна) з кимось. Коли ж даємо свою згоду, то правильні обидва варіанти.
Answers: 2
31.10.2024Answer Sveta77
Стверджувати не буду - не знаю ))
Якщо, дійсно так, дякую за підказку!
30.10.2024AuthorAnswer КАПІТАН ZELENY
Вибачаюсь, могли б Ви обґрунтувати свою «вилку цін» ?
31.10.2024Answer Yatsinishin
Не варто вибачатись ) Обгрунтування моє полягає в постійному перебуванні на "Живих" фломарктах" ))
31.10.2024
«Вилка цін»

Суть цього прийому полягає в тому, що ви називаєте вартість декількох (частіше — трьох) подібних товарів / комплектацій / пакетів в різній ціновій категорії. Причому спочатку ви називаєте найвищу ціну, потім середню і, нарешті, найнижчу.
 Так клієнт дізнається спочатку
 верхній поріг ціни, і йому простіше прийняти рішення про покупку, коли він чує, що є більш прийнятні варіанти.
Так що все вірно...дивимось.порівнюємо.оцінюємо.
Modified by author 31.10.2024
31.10.2024AuthorAnswer poljanyn
Зрозумів! Велике дякую! Де можна подивитись на найважчу та найнижчу ціну подібних товарів ?
31.10.2024Answer Yatsinishin
Зрозумів! Велике дякую! Де можна подивитись на найважчу та найнижчу ціну подібних товарів ?
Така кераміка і скло в доісторичному дизайні, штучна робота і ціна їй не три копійки. Але біда в тому що наше становище  не сприяє купувати такі речі, та й поціновувачів можна на пальцях порахувати
https://www.etsy.com/uk/market/scheurich_281_19
Vase en céramique Scheurich | €152 | Whoppah
Pardon our interruption...

і так далі. Зелений про "виделку" цін написав аби що написать.
31.10.2024Answer Sveta77
Свєта.... Іноді краще промовчати...
Ви показуєте що? Відповідь - "хотєлку"! А тепер покажіть продаж і ціну. Слабо? Тому я і написав вилку, а не "аби що".
До речі, у нас в Спільноті не варто переходити на особистості, якщо ви не знаєте...
31.10.2024Answer КАПІТАН ZELENY
Свєта.... Іноді краще промовчати... Ви показуєте що? Відповідь - "хотєлку"! А тепер покажіть продаж і ціну. Слабо? Тому я і написав вилку, а не "аби що". До речі, у нас в Спільноті не варто переходити на особистості, якщо ви не знаєте...
https://www.etsy.com/listing/1342199403/scheurich-281-19-montignac-stilnyj?ref=reviews   тут, перший же відгук  під товаром, куплено Yoko Hori   09 Mar 2023 r
І це не хотєлка а ціна магазину на Етсі
31.10.2024Answer Sveta77
Визнаю свою помилку. Не правий. 
Ну що ж... Бажаю автору теми продати в Україні свій лот за 134 євро.
31.10.2024AuthorAnswer КАПІТАН ZELENY
Щиро дякую! Незабаром виставлю на продажу…
Answers: 3
31.10.2024
Щодо теми та діалогу шановних  КАПІТАН ZELENY та Sveta77. Може й помилився КАПІТАН... а може й ні...)) Гарний перший коммент Sveta77 якщо виключити з нього достатньо потенційно конфліктну кінцівку "Зелений про "виделку" цін написав аби що написать." Адже дійсно ціни й навіть здійснена продаж в умовних Нідерландах з ресурсу, головний офіс якого розташований у Нью-Йорку - річ, скажімо так, не беззаперечна.)  Тим більше, що й пані Sveta77 сама вказує на наші особливості. Інша справа, якби були наведені приклади здійснених продаж цього товару безпосередньо в Україні. 
Але, як відомо, практика є критерієм оцінки вірності теорії.)) Автор теми виставив  цю річ з 1-ї гривні - от і подивимось, що воно буде.)) Може істина, як часто буває, виявиться десь посередині.)) Звісно, виходжу апріорі з того, що будуть чесні торги. Аж самому цікаво, поставлю на спостереження.)
Modified by author 31.10.2024
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.