Вітаю шановні. Прошу мене вибачити,але мені потрібна Ваша допомога. В цьому питанні,я не розуміюсь,так що не "бийте тапками",за можливо дитяче питання.І це все просто сміття...Ну саме питання: в цих платах є хоч щось,більш- менш цінне.Як що "так",то хоть з якої ціни виставлять.З кожного фото ,плати складені окремо.На випадок ,допоміжних фото. З повагою.
Send a request on the topic
Різні плати
Різні плати
Report a comment
Your request has been sent
You have already sent a request
Delete message from ?
Импорт ставьте отдельно от советских плат,так будет проще.
На другому фото плати двох маяків (магнітофонів) 230 та 240 серії з блоками індикації, платами блоку живлення та один бп від телевізора. Два варіанти: або комплекти як вироби, якщо відомо, що робітники або на афінажі, тоді фото кожної плати, щоб було зрозуміло, що на ній є реально.
3 і 4 фото - вибрати радянські плати і зробити фото (на 3-му фото дві великі плати від імпортних тв або монітора, у плані дорогоцінного інтересу немає, 10 гр кг як побутові плати тв тощо). 5 фото - Веф 204 в якості джерела дорогоцінного ніякої, від слова взагалі. Трохи посріблених контактів і міді. Натомість це експортний варіант, який має піддіапазони 13 та 16 метрів на КВ. Має сенс виставити окремим лотом. Може зацікавити під реставрацію, діапазонні планки 13 і 16 м, корпус, ін. , зробити фото (там зазвичай кілька транзисторів є потрібних). На останньому фото материнки, деякі з втратами (немає чіпів або роз'ємів процесора, погано видно), зважити буде відома вартість. Перед виставленням зробити чіткіші фото, щоб потенційному покупцеві була відома реальна комплектація. Якось так.
відеокарти - 160 гр. кг
плати HDD - 475 гр. кг
материнські плати - 40 гр.
А вообще вопрос тут такой-сами будете выпаивать или продавать на платах?
Импортные магнитофоны можно не разбирать.
Ну заберёт он один мост и что дальше?
Отдельно его продавать?
Нет смысла.
Тогда нужно отпаивать все мосты и чипы со всех плат,что-бы было количество.
Отпаял мосты - всё платы нафиг никому не нужны,потому-что золота осталось мизер.
Моё мнение- делать хорошие фото всего материала и выставлять как есть.
Материнские платы -отдельно
Платы периферии,платы памяти и процессоры(мосты)-отдельно.
Советские платы - отдельно.
Вот пример плат без чипов -
Платы мобильных телефонов пустые 17кг
Человек не хочет парится и вникать во все тонкости.
Исходя из Вашей логики получается так-
Лигатура(разъёмы,ламели и т.д.)- отдельно.Мосты - отдельно
Платы(материнские) - отдельно,но есть нюанс старые и новые...
Платы памяти- отдельно,тоже есть нюанс
Платы жёстких дисков отдельно и сд приводов.
Видеокарты- отдельно,тоже есть нюансы
Процессоры отдельно-но тоже много разновидностей.
Так получается?
Да человек офигеет от этих процессов.
Ни лучше ли сделать хорошие фото всего материала и покупатель всё сам увидит и купит .
Человек просто не хочет морочиться,разделяя это кучу на десяток лотов.
З пов.
Я тількти мав на увазі,щоб вигідно продати треба - об'єм.
І Вам успіхів і мирного неба.
Материнские платы -отдельно
Платы периферии,платы памяти и процессоры(мосты)-отдельно.
Советские платы - отдельно.
Це Ви ,про те що виставляти все, окремими лотами? Я вже совсім запутався. Материнські плати-знаю,процесори-знаю.Ну советські і імпортні ще розділю...А плати переферії і памяті,що це і як понять де вони..Думав що завтра виставлю,але мабуть ,хоть би до виходних якось розгрибти.
Я говорил о том,что если разделять всё по группам-це жах )))
Check_UA,Вам я советую делать хорошие фото всего материала.
И выставлять на торги.
Незамеченными такие лоты не остаются!
Ні, вже до лота не добавите.