Check_UA
Check_UA
3 November 2024, 13:11

Різні плати

Різні плати

Вітаю шановні. Прошу мене вибачити,але мені потрібна Ваша допомога. В цьому питанні,я не розуміюсь,так що не "бийте тапками",за можливо дитяче питання.І це все просто сміття...Ну саме питання: в цих платах є хоч щось,більш- менш цінне.Як що "так",то хоть з якої ціни виставлять.З кожного фото ,плати складені окремо.На випадок ,допоміжних фото. З повагою.

03.11.2024
Вітаю. Так, у цих платах є елементи, що містять дорогоцінні метали. На це є прайси за ціною. На імпортні плати: материнські, відеокарти та ін. ціна на вагу, радянська радіоелектроніка поштучно, питання в тому наскільки добре ви розумієтеся на радянській елементній базі, щоб ці радіоелементи ідентифікувати та витягти з плат. Посилання на прайс можу скинути для орієнтування за цінами.
03.11.2024AuthorAnswer primaest
Вітаю. Так, у цих платах є елементи, що містять дорогоцінні метали. На це є прайси за ціною. На імпортні плати: материнські, відеокарти та ін. ціна на вагу, радянська радіоелектроніка поштучно, питання в тому наскільки добре ви розумієтеся на радянській елементній базі, щоб ці радіоелементи ідентифікувати та витягти з плат. Посилання на прайс можу скинути для орієнтування за цінами.
Дякую, що не пройшли стороною.Та в тому то й біда,що я  не орінтуюсь...Мої "познанія"- ото чорненьке- мікросхема,в білому алюмінієму корпусі,то  конденсатор,а то транформатор-там мідь.Якось так..А в телеку,щось є кроми міді,його стоє розбирати ? Таке саме питання і по ВЕФ.Він був робочий,а потім один "майстер",захотів мені поставити FM туди...але щось пішло не так. Я його забрав розібраного,так і пролежав багато років. Частина комплектуючих і загубилась.А можливо де й лежить. Мабуть, потрібно шукати заючу людину..але де? З повагою.
Answers: 0
Answers: 1
03.11.2024
Доброго дня.
Импорт ставьте отдельно от советских плат,так будет проще.
03.11.2024AuthorAnswer minelaboff
Доброго дня. Импорт ставьте отдельно от советских плат,так будет проще.
Дякую. Я постараюсь їх розділить, хоча і не впевнений на 100 відсотків. З повагою.
Modified by author 03.11.2024
03.11.2024
Телевизор разобрать и платы добавить к советским,ну и вэф до кучи туда,там тоже немного есть.
Modified by author 03.11.2024
03.11.2024Author
Маю ще. невідомі для мене прилади.Зроблені міцно. Що це?
03.11.2024
Там где написано рег.усил. с другой стороны маркировка регулятора.
03.11.2024Author
Ой вибачаюсь камради.Надів очки,дивитись маркіровку,і зрозумів що там не має точеної сварки,а то краска. А просто щільно зроблено і все . Ось що всередені
03.11.2024Author
І в другому,і мабуть нема нічого цікавого?
03.11.2024
Очень мало,но в общую кучу с советскими платами пойдёт..
03.11.2024
Подивіться маркування транзисторів на двох цих останніх платах (на одній 4 чорних та один дрібний не фарбований, а на другій 6 світлих однакових) і повідомте. Зараз перегляну ще Ваші плати та повідомлю конкретніше, що і як.
03.11.2024AuthorAnswer primaest
Подивіться маркування транзисторів на двох цих останніх платах (на одній 4 чорних та один дрібний не фарбований, а на другій 6 світлих однакових) і повідомте. Зараз перегляну ще Ваші плати та повідомлю конкретніше, що і як.
Так де чорні: МП15А-3 штуки,МП-106 -1 шт,і малий не фарбований 2Т201В. Де не фарбовані МП-13-1шт,МП-15А -3 шт,МП-25А-2шт. А чорна деталь,що болтиками прикручена,на цій платі має маркування П201АЭ.
03.11.2024
Нічого немає, кт201 - 1,45 гр. якщо до 92 року, самі плати 10 гр. кіло.
03.11.2024
Перше фото верхній ряд зліва - направо 1,2,3-а плати, під ним ряд так само зліва 1,2,3 плати і другий знизу ряд також 1,2,3 плати з жовтими роз'ємами - відеокарти, зважуєте окремо, множите на ціну прайсу, отримуєте результат, що шукається. Нижній ряд 1 та 3 плати зліва - плати HDD, та сама операція. Далі верхній ряд 1-а плата праворуч (велика) + плата під нею та ще нижня права (нерівна, з виступом) - плати з ноутбука - та ж оперція. Інші 4 плати (одна з модему та 3 роутери, імхо) до імпорту, що не увійшов до прайс.
На другому фото плати двох маяків (магнітофонів) 230 та 240 серії з блоками індикації, платами блоку живлення та один бп від телевізора. Два варіанти: або комплекти як вироби, якщо відомо, що робітники або на афінажі, тоді фото кожної плати, щоб було зрозуміло, що на ній є реально.
3 і 4 фото - вибрати радянські плати і зробити фото (на 3-му фото дві великі плати від імпортних тв або монітора, у плані дорогоцінного інтересу немає, 10 гр кг як побутові плати тв тощо). 5 фото - Веф 204 в якості джерела дорогоцінного ніякої, від слова взагалі. Трохи посріблених контактів і міді. Натомість це експортний варіант, який має піддіапазони 13 та 16 метрів на КВ. Має сенс виставити окремим лотом. Може зацікавити під реставрацію, діапазонні планки 13 і 16 м, корпус, ін. , зробити фото (там зазвичай кілька транзисторів є потрібних). На останньому фото материнки, деякі з втратами (немає чіпів або роз'ємів процесора, погано видно), зважити буде відома вартість. Перед виставленням зробити чіткіші фото, щоб потенційному покупцеві була відома реальна комплектація. Якось так.
03.11.2024
Уточнюю кінець повідомлення: ТБ треба розібрати, зняти відхиляючу систему з кінескопа (мідний провід), кінескоп з корпусом утилізувати, витягнути плати, сфотографувати, блоки скм і скд (які будуть) зняти металеві кришки, зробити фото (там зазвичай кілька транзисторів є потрібних) . На останньому фото материнки, деякі з втратами (немає чіпів або роз'ємів процесора, погано видно), буде зважити відома вартість. Перед виставленням зробити чіткіші фото, щоби потенційному покупцеві була відома реальна комплектація. Якось так.
04.11.2024AuthorAnswer primaest
Уточнюю кінець повідомлення: ТБ треба розібрати, зняти відхиляючу систему з кінескопа (мідний провід), кінескоп з корпусом утилізувати, витягнути плати, сфотографувати, блоки скм і скд (які будуть) зняти металеві кришки, зробити фото (там зазвичай кілька транзисторів є потрібних) . На останньому фото материнки, деякі з втратами (немає чіпів або роз'ємів процесора, погано видно), буде зважити відома вартість. Перед виставленням зробити чіткіші фото, щоби потенційному покупцеві була відома реальна комплектація. Якось так.
Доброго ранку. Дякую за розлогу і потрібну інформацію.  Розіклали по полиця,скажу так. Майже все зрозумів. Можливо сьогодні, ще декілька плат виложу радянських,є ще світомузика і радіомагнитофон.Того періоду.Потрібно розбирати. З повагою.
03.11.2024
За цінами, які на вагу:
відеокарти - 160 гр. кг
плати HDD  - 475 гр. кг
материнські плати - 40 гр.
04.11.2024Author
До світомузики,збереглася і схема,з описом деталей. Та й робоча вона,принаймі була. А потім просто ,перестали використовувати.Ось список її деталей.Може і не стоє розбирати.
04.11.2024
Лучше фото платы,а вдруг кто-то КМ конденсаторов напаял.
04.11.2024
Якщо робоча розбирати не варто, продайте як пристрій, тим більше, що у списку, який на фото, радіодеталей із дорогоцінним немає. Вони є в платах магнітофонів, телевізора та ін. деяких радянських на фото, потрібно просто зробити фото окремі кожній, щоб чітко було видно і була можливість їх порахувати.... наприклад на другому фото дві маленькі  плати ( у лівому нижньому кутку фото велика плата, вони над нею), там завжди конденсатори км стояли по 3 штуки на кожній, зелені, зараз 50 гр. за грам, за Вашими фотографіями конкретно не видно .... ну і т.д.
04.11.2024
Проте шановний minelaboff вірно підказав, перед продажем світомузики зазирнути всередину, раптом......
04.11.2024Author
Доброго дня.Дякую за поради. Але вже більшість розібрав...Фото не дуже,сонця не має,дощ.
04.11.2024
На последнем фото кт 602 вроде,размыто плохо видно,он должен быть с жёлтым дном.
А вообще вопрос тут такой-сами будете выпаивать или продавать на платах?
04.11.2024AuthorAnswer minelaboff
На последнем фото кт 602 вроде,размыто плохо видно,он должен быть с жёлтым дном. А вообще вопрос тут такой-сами будете выпаивать или продавать на платах?
Да то КТ 602А,ні я по поперше не розуміюсь на радіодеталях,зір не самий кращий,тай є інші проблеми. Тому все на платах хотілося продати. І було б чудово одним лотом все.Якось так.
05.11.2024Answer Check_UA
кт602, якщо виводи жовті та низ жовтий – 55 гр.. якщо виводи довжиною 1 см і коротше – 42 гр.
04.11.2024
Ставьте одним лотом,незамеченным не останется.
04.11.2024Author
Залишилось два імпортних магнитофони ,не знаю чи ламати,навіть.Там я так розумію,і немає нічого в них. Та блок пітанія радянський "Гамма" 12в ,до антенни,робочий.Та й там,чи є що чи, кроми міді нічого.Але лежить, без діла,багато років.
04.11.2024
Блок питания можно до кучи с платами.
Импортные магнитофоны можно не разбирать.
04.11.2024
в гаммі пара КМок маленьких є, а світомузику розібрав?
04.11.2024AuthorAnswer romul
Світомузика фото від 12.33-12.35,але можна все скласти,до купи,просто болтики скинув до купи .І одного зрізав,знизу.Саму головку. Гамма ще ціла,навідь пломба є.
04.11.2024AuthorAnswer romul
Один Филипс,на дві касети,з прийомником,інший якийся  Хінг бао,назво все сказано.
04.11.2024Author
Таки продовжив,розбір завалів,вірніше отримав доступ.
8 плат мобільніх телефонів, ціна 800 гр. за 1 кг, білу плівку зніміть, під нею жовті контакти
04.11.2024Author
Removed by author
04.11.2024AuthorAnswer Client926492
Доброго вечера, а як світломузика називалась?...
Доброго вечора. Та просто гірлянда світломузикальна. Та я її тільки с корпуса і витягну і все. Ще й сама гірлянда з лампочками,ну принаймі частина є.
05.11.2024Author
Вітаю шановні. Навіть не думав що у чоловіка може бути скільки добра.Ось що ще надовбав.
процесор AMD-X5-133 ціна на лом 160 гр., якщо з жовтим квадратом - 320 гривень, але їх колекціонують, виставляйте окремим лотом як і ліву материнську плату на фото з двома материнками. В кучу не кидайте, бо піде як лом на вагу.
05.11.2024AuthorAnswer primaest
процесор AMD-X5-133 ціна на лом 160 гр., якщо з жовтим квадратом - 320 гривень, але їх колекціонують, виставляйте окремим лотом як і ліву материнську плату на фото з двома материнками. В кучу не кидайте, бо піде як лом на вагу.
Процесор АМД 133 ,він з жовтим квадратом,ну со сторони шипів,я правильно пойняв.Він на фото вище є. А ліва маткеринка,це  він там мабуть і стояв .Я охлаждєніє зняв знього і його витягнув.Дам фото,чи я правильно зрозумів
Процесор АМД 133 ,він з жовтим квадратом,ну со сторони шипів,я правильно пойняв.Він на фото вище є. А ліва маткеринка,це  він там мабуть і стояв .Я охлаждєніє зняв знього і його витягнув.Дам фото,чи я правильно зрозумів
Радіатор з кулером не рідні однозначно, рідний значно менше, проц можете акуратно поставити в сокет, якщо Ви його знімали. При цьому потрібно правильно розмістити процесор щодо роз'єму: ризику на жовтому квадраті процесора - це ключ, його потрібно розвернути в бік кута роз'єму, на якому немає отворів під контакти, цей кут відрізняється від інших, Ви його одразу визначите і так вставляєте. Попередньо роз'єм потрібно відкрити, тобто підняти вгору коричневу планку праворуч роз'єму, а потім. як вставили, опустити. Планка із клямкою зазвичай, її натиснути вниз і трохи відвести убік. Перед встановленням процесора в гніздо перевірити контакти процесора, щоб не було зігнутих, інакше він не стане в гніздо. При встановленні не докладайте особливих зусиль, якщо не входить у роз'єм або зігнуті контакти або розбіжність отворів і ніжок процесора. Коли виставляти на продаж, додати фото процесора з боку жовтого квадрата.
05.11.2024Answer primaest
ризику на жовтому квадраті процесора - правильно: рисочка на жовтому квадраті
05.11.2024Author
А тут мені потрібний а порада.На пакеті з цим добром написано на афінаж..але там і мікросхеми і білий метал і жовтий,якісь частини,чогось. Що з ним робити? Якось розділити,чи хай так.
05.11.2024
Да это всё мелочи,добавьте этот микс к компьютерным платам,там нечего разделять.
05.11.2024Answer minelaboff
Розділяти якраз є що, ліворуч на фото міст із материнської плати, з жовтою смугою, треба всю купу перебрати і такі відібрати, оскільки роз'єми на вагу 30 гр кг, а мости з материнських плат через які в основному їх на афінаж скуповують - 8755 гр за 1 кг, різницю вловлюєте? тобто 8,75 гр за грам
Человек далёкий от этих тонкостей.
Ну заберёт он один мост и что дальше?
Отдельно его продавать?
Нет смысла.
Тогда нужно отпаивать все мосты и чипы со всех плат,что-бы было количество.
Отпаял мосты - всё платы нафиг никому не нужны,потому-что золота осталось мизер.
Моё мнение- делать хорошие фото всего материала и выставлять как есть.
Материнские платы -отдельно
Платы периферии,платы памяти и процессоры(мосты)-отдельно.
Советские платы - отдельно.
Вот пример плат без чипов -
Платы мобильных телефонов пустые 17кг
05.11.2024
Коли просять поради, то інформацію потрібно давати чітко і зрозуміло, а на її основі вже ухвалиться рішення… звідки Ви знаєте, що міст один? Наведений Вами приклад аукціону плат мобільних телефонів не є показником, а прикладом того, що продавець за дешево продав дорогий лот. Під час війни причини у кожного можуть бути різними, може не мав можливості доставки, не знав справжньої вартості і т.д., так як скуповування матеріалу для афінажу йде повним ходом і без проблем за наведеними цінами, я про це.
05.11.2024
Ссылка это показатель того-что без мостов и чипов платы малоинтересны.
Человек не хочет парится и вникать во все тонкости.

Исходя из Вашей логики получается так-
Лигатура(разъёмы,ламели и т.д.)- отдельно.Мосты - отдельно
Платы(материнские) - отдельно,но есть нюанс старые и новые...
Платы памяти- отдельно,тоже есть нюанс
Платы жёстких дисков отдельно и сд приводов.
Видеокарты- отдельно,тоже есть нюансы
Процессоры отдельно-но тоже много разновидностей.
Так получается?
Да человек офигеет от этих процессов.
Ни лучше ли сделать хорошие фото всего материала и покупатель всё сам увидит и купит .
Modified by author 05.11.2024
Вас не зрозумів. За посиланням лот плат мобільних телефонів 17 кг, до чого тут материнки без чіпів?  За моєю логікою спочатку потрібно все правильно оцінити для продажу, щоб знати реальну ціну, а як виставляти вже визначитися... Звичайно ж материнку, яка колекційна, її не потрібно продавати з купою, яка для афінажу. Адже продавець хоче отримати максимальну вигоду від продажу. Продавати все оптом це заздалегідь продешевити.
Материнки без мостов и чипов тоже мало интересны.
Человек просто не хочет морочиться,разделяя это кучу на десяток лотов.
Я не говорив про те, що материнки  без чіпів комусь цікаві, не маніпулюйте. Моя фраза була цілком чітка: відокремити мости з плат від усієї купи, тому що різниця в ціні дуже велика і продавати окремо, як і з чим – це вже інше питання. Ви пропонували все до купи. В даному випадку це не розумно, і Ви розумієте чому. Знімати мости із плат я не пропонував, це ви вже самі сюди притягнули.
Ну відокремили мости з плат від усієї купи - получилось ну к примеру 7 мостов,что их отдельно продавать???
Не бачу сенсу і не маю часу продовжувати дискусію, гадаю, Ви мене зрозуміли. Успіхів на аукціоні.
З пов.
Дякую, до побачення.
Я тількти мав на увазі,щоб вигідно продати треба - об'єм.
І Вам успіхів і мирного неба.
Answers: 3
05.11.2024Author
Моё мнение- делать хорошие фото всего материала и выставлять как есть.
Материнские платы -отдельно
Платы периферии,платы памяти и процессоры(мосты)-отдельно.
Советские платы - отдельно.
Це Ви ,про те що виставляти все, окремими лотами? Я вже совсім запутався. Материнські плати-знаю,процесори-знаю.Ну советські і імпортні ще розділю...А плати переферії і памяті,що це і як понять де вони..Думав що завтра виставлю,але мабуть ,хоть би до виходних якось розгрибти.
05.11.2024
Это я писал не Вам ,а отвечал - primaest.
Я говорил о том,что если разделять всё по группам-це жах )))

Check_UA,Вам я советую делать хорошие фото всего материала.
И выставлять на торги.
Незамеченными такие лоты не остаются!
05.11.2024Author
ще я правильно їх скомпонував.які з якими важить.
05.11.2024
Перше та друге фото всі разом 6 + 5 = 11штук це відеокарти, правильно, сюди ж ще одну з останнього фото, вона справа вгорі, але сфотографована зі зворотного боку, переверніть. Інше на фото: ТВ тюнер, звук, мережева та модеми на це прайсу немає, все разом можна до чогось докласти до материнок,, пам'ять, ін. як вирішите, не має значення. Залізні кріплення можна відновити на місце, т.к. зважувати не доведеться.
05.11.2024AuthorAnswer primaest
Дякую.Трішки, таки чогось і зрозумі,що майже правильно склав. Плату "колекційну"і процесор,я виставлю окремо..Відіокарти важимо і процесори, а ще що,точно потрібно важити. Я не хочу, там "до копійки",але і не за дарма. Це тільки частково моє,а інше ... попросили продати,що б\у.
05.11.2024
Зважте материнські плати, на останніх фото є 4 материнки, вони з пам'яттю та процесорами. Якщо точно відомо, що робочі, то окремим лотом, якщо є сумніви чи неробочі, то разом з усіма, лише попередньо зніміть процесора та пам'ять. Процесори зважувати не треба, вони поштучно рахуються, розкладіть їх і сфотографуйте, можна разом із пам'яттю, її теж можна порахувати, не зважуючи. А далі формуєте лоти, як Вам зручно, більші чи дрібніші, орієнтовну ціну для себе Ви знатимете. Материнки можна разом з відеокартами, сюди ж решта імпортних плат і розсип, тільки з розсипу виберіть мости з жовтими смужками з материнських плат, якщо їх там більше, ніж на фото і додайте в лот з материнками, так як на деяких їх немає, може це і є зняті. Процесора і пам'ять можна виставити окремо, на Ваш розсуд, як захочете. Оптом продавати швидше, але ціна вийде менше. У роздріб довше, виходить дещо дорожче, це практично правило.
06.11.2024Author
Дякую за відповідь. Нажаль ,чи робочі плати,я не знаю.Тому ,все продаватиму, як не робоче. Процесори і памʼять(тепер знаю що це) зняв.Буду продавати оптом.Тільки ще добавлю калькулятор і радіоли плати.Які я виставляв на обговорення. А так ця гра, в "поламаний телефон",не закінчиться ніколи.Щас одна проблема ,фотки гарні. З повагою
07.11.2024Author
Removed by author
07.11.2024Author
Підскажіть, з якої суми можна стартувати,з усим цим добром.
09.11.2024Author
Доброго вечора камради. Я мабуть Вас уже дістав,але що робити як сам не знаю. Знайшов ще один процесор,і якусь дивну, як на мене плату. Перше ,що це за плата. І друге,а можна все це,добавити до лота,що вже в продажі? Це не буде порушення правил. З повагою.
09.11.2024Author
Дякую!Дивна плата.А добавити в лот можна чи ні.В мене такої ситуації ,ще не було.
09.11.2024AuthorAnswer КАПІТАН ZELENY
Дякую. Зрозуміло, добре що і спитав.А то б получив...Тільки куди тепер,це дівати...ціна то копійочна. Поїздку на пошту і ту не окупить мабуть.
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.