Client746928
Client746928
4 November 2024, 12:03

Підвіска, амулет? На визначення.

Підвіска, амулет? На визначення.
Доброго дня, шановні форумчани. Прошу Вашої допомоги у визначені предмету. Де міг застосовуватись і взагалі що це таке? Матеріал бронза в посріблені. Сопутка царизм. Дякую! 

Answers: 0
09.11.2024
Вітаю! Я так розумію предмет повністю литий, а змієподібний узор це псевдоскань. Якщо це так то не виключаю можливість що це якась меблева фурнітура періоду вказаного в сопутці.
З пов.
09.11.2024AuthorAnswer paulito
Вітаю! Так предмет литий, і цілий без зламів. Думав можливо ключ, або ручка від чогось. З повагою
09.11.2024Answer Client746928
Про ключ я теж думав, але з тупої сторони штоку теж посріблення без слідів використання характерних для ключа.
09.11.2024AuthorAnswer paulito
Про ключ я теж думав, але з тупої сторони штоку теж посріблення без слідів використання характерних для ключа.
Так отож. Дякую Вам. З повагою
Answers: 1
09.11.2024Author
Хоча нашарування кераміки в тому місці різне. Від явно царизму до більш ранньої.
09.11.2024AuthorAnswer володимир вікторович
Надто виконання правильне якесь як на щось дуже давнє ...а  глечик класний .
Це лише один з прикладів, що більш менш цілий. Інша кераміка тільки уламки.
09.11.2024
Вітаю!
Шуткую, звичайно, але по формі нагадує "вибивачку" пилу з коврів ))
Хто більш "давній", той пам`ятає такі )
А про ключ, не потрібно відкидати таку версію.
09.11.2024AuthorAnswer КАПІТАН ZELENY
Вітаю! Шуткую, звичайно, але по формі нагадує "вибивачку" пилу з коврів )) Хто більш "давній", той пам`ятає такі ) А про ключ, не потрібно відкидати таку версію.
Точно))) Така і в мене була😁
09.11.2024Answer КАПІТАН ZELENY
Але форма досить дивна для ключа - по площині він розширюється у місці де повинен бути ключ. Ще й посріблення 
Можу припустити що уламок ручки від дзеркала
Modified by author 09.11.2024
09.11.2024AuthorAnswer valis
Але форма досить дивна для ключа - по площині він розширюється у місці де повинен бути ключ. Ще й посріблення  Можу припустити що уламок ручки від дзеркала
Так, але якщо Ви поглянете на фото то слідів зламу немає взагалі. Це цілком оригінальний і цілий предмет. З повагою
Answers: 2
09.11.2024
Здравствуйте! Как вариант: тампер (набивка) для курительной трубки (люльки).
09.11.2024AuthorAnswer OSA71
Здравствуйте! Как вариант: тампер (набивка) для курительной трубки (люльки).
Ооо🤔. Дуже Вам дякую! Навіть і не знав що таке було. З повагою 🤝
11.11.2024Author
Ще таке одне питання. Комусь цікава дана річ для придбання? Вартує виставляти на торги?
11.11.2024AuthorAnswer promix
Доброго ЦІкава Вартує
Дякую! Завтра зроблю гарні чіткі фото, та виставлю. Посилання кину сюди🤝. З повагою
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.