Gennadiy97
Gennadiy97
7 November 2024, 09:28

Срібна 3кг. Монета

Срібна 3кг. Монета
Всім доброго дня.Допоможіть,порадьте встановити адекватну-реальну ціну на срібну 3кг.(999) ювілейну монету -хочу продати 
Хотілося б почути думки професіоналів цього сайту

07.11.2024
Є такий бізнес - продаж благородних металів, рідше платиноїдів, через юбілейку/інвестиційку, що дозволяє створити певну дельту. Дуже поширені такі торговці в Германії. Не знаю, як на мене - то таке для колекціонування, але когось захоплює.
3 кг срібла від Острова Мен, хочуть 0,82 Євро за 1 гр.
Answers: 0
07.11.2024Author
Дякую за інформацію,ви перший хто хоча б щось сказав про цю монету!
07.11.2024Author
p.s. Але я в далекому 2002 році купував значно дорожче,а пройшло вже більше 20 років як вона в мене і тим більше королева вже відійшла з життя-то має бути значно дорожчою ця монета ніж ви кажете.Але вдячний вам хоч за якусь інформацію!👍
07.11.2024
Так на цьому і будується бізнес - створюється ажіотаж на новинці, тим більше, у 2002 році це було ще в диковинку.  А зараз ринок завалено однотипним "машинними" екземплярами. Ось і розпродають майже по собівартості. Ринок перегрівся:)))
Звертався торік представник видобувної компанії, шукають нові схеми реалізації, щось на новомодні стартапи/токени хотіли зав'язати. Не до них, ввічливо послав, самі не знали чого хотіли. 
Коли писав перше повідомлення ціна була  2460,52. Біржа йоптіть :))) Ажіотаж
https://www.gold-silber-muenzen-shop.de/silbermuenze-isle-of-man-jubilee-2002-3-kilo.html
07.11.2024
Аааа, використовуть технологію "гарячих пиріжків" - понаблюдайте кілька годин за сайтом та червоним секундоміром і тицькайте червону кнопку оновлення ціни. От бешкетники :))))
07.11.2024
Вибачте, не догледів. Це вони викупають за цією ціною. Продавати можуть в 1.5-2 рази дорожче.
07.11.2024
І все ж таки, реальність така станом на травень 2021р.
Неправильне посилання, виправив:
Emporium Hamburg, Auction 93
Modified by author 07.11.2024
07.11.2024
Та шо ж цим ресурсом, одні трабли. Шукайте 10 стор. Лот 915
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.