11.11.2024
Вітаю.
Так - ваш предмет є верхньою частиною скіфської бляшки (на фото зразки повного сюжету):
11.11.2024AuthorAnswer КОТок
Вельми вдячний за всіляку допомогу. З повагою.
Answers: 0
Answers: 1
Як Ви ото інфу знаходите?:) Мені аж соромно. У 52 чайник отакий.:))
11.11.2024Answer zulusik
Як Ви ото інфу знаходите?:) Мені аж соромно. У 52 чайник отакий.:))
Мене зачаровують скіфські предмети саме ,,витіюватістю фантазії" майстрів, які вигадували сюжети. Їхні  предмети кріпко врізаються в пам'ять...
Так. Сам дивуюся, як тогочасні майстри отакі шедеври вигадували та творили. А бронза... Є якийсь секрет. Знайомий розплавив вістря втратних стріл і хотів спробувати щось вилити... То в нього геть нічого не вийшло, не піддається. Хоча він майстер, ювелір любитель, нажаль покійний.
Modified by author 11.11.2024
11.11.2024Answer НАМОР12
Я такий самий...😭
Та перед ними навіть Голівуд ,,діти", які не гнушаються поцупити ,,образи" створені тисячі років назад))):
Answers: 2
Answers: 2
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.