16.11.2023
Я так розумію розміри предмета метра два в діаметрі?
Вага кілограм п'ятдесят?
Матеріал золото ?
Modified by author 16.11.2023
Answers: 0
16.11.2023Author
Вбачають не подумала тільки зареєструвалися не мою досвіду
16.11.2023
(Не скромнічайте 1428 днів на Віоліті...)
 Але, на всяк випадок (додаю до переліку вищенаписаного) - фото що ви надали - непридатні для визначення предмету. Потрібні тільки якісні фото, або при денному освітленні, або з якісно поставленим освітленням, з як можна меншими полями фону по боках - з обох боків і з торців. Також потрібні якісні макро фото окремих участків предмета (міста пайки, кріплення, різьблення, отвори, дефекти і т.д.)
16.11.2023Author
Так але я тільки спостерігала але не брала участь
16.11.2023Author
Нічого собі як ви професора в цій галузі включили ну да коли людина вперше хоче зробити те що ви робите роками можна і потикати носом в те де я натупила.Попробую виконати ваші всі вимоги .
16.11.2023
Вау, пані - то ви даремно....😄

Тож, давайте потихеньку виправлять ситуацію, коли ви вже тут і наважились прийняти участь в процесі, та надали приблизні розміри, та вагу - то вам ще залишилось вказати матеріал предмета, надати якісні макрофото - щоб була можливість чіткого розуміння, що в вас там є.
Modified by author 16.11.2023
16.11.2023AuthorAnswer КОТок
Та я зрозуміла з першого повідомлення про фотозйомку щось ви мало термінів вивчили за 4034 дня на Віоліті не нада повторювати я зрозуміла про що ви з першого
Схоже на срібло немаю реагентів для визначення металу вибачайте
Answers: 1
Answers: 1
Ви тут бачу відлякувачем нових продавців на сайті працюете .
Answers: 2
16.11.2023Author
А по суті може щось знаєте по предмету якій я викинула на фото
16.11.2023Author
Я критики не боюсь в житті а прислуховуюсь до порад .Дякую вам за них але можна не включати тут важких розумних а просто підзаказати .Я теж вмію людей сарказмом опускати .Але не тих що знають якусь галузь менше чим я а тих які до людей високомірно відносяться.
16.11.2023
Як би я ,,професора не включив,, так би ваших три перших фото ,, а-ля їжак в тумані,, так би й теліпались тут місяцями як якийсь мутний і неопізнаних предмет. Вас же коли не попросити, сами ви не здогадаєтесь що потрібно для того, щоб була можливість працювати з вашими фотками.
16.11.2023Author
Не працюйте з їжаками а працюйте з людми професори як ви пане наполеон
16.11.2023Author
То що там фото підходять чи ні бо бачу вас надраконила що ви і не дивитись що я скинула їжаків які трішки вийшли з туману
16.11.2023Author
Взагалі по інших повідомленнях орієнтувалася які люди викидують крім мене під їх вигляд і підлаштувалась а тут ви такі вимогливі геть страх мене вхопив
16.11.2023
Ви цікава людина - приведіть приклади, де я виявив до вас неповагу?
На мій погляд, я навпаки підказав вам, яку потрібно надати інформацію для якісної ідентифікації предмета. Чи було щось не так?
16.11.2023Author
Ось можна полюдскі я відповіла вам в такому тоні як ви до мене звернулись .Вибачте теж мою чим оборонятися професія змушує.Вибачайте можливо перетнула межу але валі дякую за поради я вже вам про це писала.
16.11.2023Author
ТО ви не знаєте щось за предмет цей я так зрозуміла .Знайдено на Волині точне місце не скажу не я знайшла
16.11.2023
Та й взагалі, коли ви вважаєте мене ,,Наполеоном,, - то не ,,Імператорська,, це справа,, вияснять чому у вас невдалий настрій. 
Утомили ви ,,Імператора,, - ,,Імператор,, пішов в опочивальню.
,,Імператор,, бажає спати.
    P.S. Пані, рано ,,Імператора не будіть, ато ,,не ровен час - велю казнить,,.
(,,Імператор,, жартує).
Тихої ночі.
16.11.2023Author
😂😂😂🙃🙃Хотіла продовжити з вами грати в гру хто кого ядовитіше підколе але чесно дякую за піднятий настій і дякую за безцінний час імператора що витратив на нікчемний їжаків.Надобраніч можливо вам припиниться що то за предмет і з відки віщий сон чи що .Якесь джерело інформації буде
16.11.2023Author
Я надіюсь ви не ображайтесь на мої підколи я на перші ваші образилась а далі надіюсь ви не зі зла.
16.11.2023
Вітаю, пані.
 Дивлюсь, ви трохи вибалакались, та вгамувались - думаю настав час поговорити без ,,шпичок,,, по суті справи,  що до вашого предмету.
  Тож, що ми маємо, на основі предоставленої вами інформації?
- Маємо литий предмет, з кольорового сплаву металів (що зовні схожий на срібло, або високооловянисту бронзу). За своєю формою, та за наявності латунних штифтів-заклепок, можемо зробити висновок, що предмет виконував функціонал декоративної накладки (на що саме, однозначно знати не можливо). 
 Чіткої відповіді, що до віку вашого предмету, в мене також не має.
Поясню чому: за стилістикою та за манерою виконаня, в вашому предметові намішані різні моменти, що притаманні різним культурам і різним часовим відтинкам. Для прикладу - подібні завитушки, що йдуть по зовнішньому периметру предмета, стилістично притаманні скіфському періоду (аналогії можна бачити на тильниках акінаків, у литих пряжках в вигляді пазурів та в іншій зооморфній металопластиці тих часів. Але, також ми можемо чітко бачити, в верхній частині предмета, зображення корони - що притаманне середньовіччю. Також дисбаланс в загальну картину вносить штихельне нанесення візерунків на поверхні (сама манера нанесення зигзагоподібного візерунку різцем більш притаманна пізнішим часам).
Чисто теоретично, з того що я бачу - предмету може бути як декілька сот років, так і декілька місяців.
 Це моя суб'єктивна думка і на останню інстанцію винесення вердикту я не претендую. 
  Якщо бажаєте дізнатись більш професійну та розлогішу інформацію про предмет - перенесіть тему, чи створіть нову в розділі ,,Стародавні та середньовічні предмети (до 1700 року.),, - в тому розділі більше всього знаючих людей, там швидше ідентифікують і за потреби підкажуть до якого періоду належить предмет.
16.11.2023Author
Дуже дякую вам але вас бачу образили мої коментарі що ви знаєте пару залучених термінів вирішили показати що я помиляюсь ні помилятися ви я зразу розуміла що маю справу з людиною довіреною і не тупою.Я думаю що вам теж було весело вчора зі мною трішки посперечатись.Дякую за поміч.Пане Імператор
16.11.2023
Ні, пані - я на вас не ображався.
Ви мало знаєте свого ,,Імператора,,...
Au revoir моя Жозефіна...
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.