histori40
histori40
13 November 2024, 18:29

1983.Китай.Лебеди Ванвейшена.Презентационная папка.439 из 1250.С подписью автора

1983.Китай.Лебеди Ванвейшена.Презентационная папка.439 из 1250.С подписью автора
Добрый вечер.Помогите правильно оценить стоимость этого лота.Заранее спасибо за помощь.

vkf772480
13.11.2024
Вітаю. Гарна річ, унікальна. З продажею є тільки одна проблема - знайти покупця. Вартість - то не проблема.  Ви можете поставити будь яку ціну на ваш розсуд, але якщо не знайдеться зацікавлений покупець, то пусті клопоти. Якби було моє,  я б залишив собі,  оскільки не моє,  стартував би з 200 Євро.
13.11.2024Answer vkf77
Вітаю. Гарна річ, унікальна. З продажею є тільки одна проблема - знайти покупця. Вартість - то не проблема.  Ви можете поставити будь яку ціну на ваш розсуд, але якщо не знайдеться зацікавлений покупець, то пусті клопоти. Якби було моє,  я б залишив собі,  оскільки не моє,  стартував би з 200 Євро.
Вітаю. Я вибачаюсь, у чому унікальність?
vkf772480
14.11.2024Answer primaest
Дякую за зауваження.  Згоден з Вами, я дійсно переоцінив цю річ та її потенційну вартість. Занадто емоційно підійшов. Але ж Ви, напевно, будете згодні зі мною, що не кожного дня філателіст має змогу отримати інформацію про автора марок та ще й з автографом.  Для збирачів марок Китаю то буде чудове доповнення до колекції.  Добре, що форум дозволяє формувати колективну оцінку предметів, корегувати її.
Answers: 0
wadik1631
14.11.2024Answer primaest
Removed by author
14.11.2024
Ах Ван, Ван..ну хто його не знає....на представлених фото, імхо, аналог німецьких ETB (Ersttagsblatt), швейцарських phillswiss-sammelblatt і т.д., такі собі листи першого дня для колекціонування на яких розміщені марки, блоки іноді навіть конверти. Тиражі невеликі відносно  марок, бувають номерні, але, судячи з каталогу, на ціну це не впливає. КПД із тими ж марками дорожче. У текстах описів часто присутні різні персоналії та їх підписи, але це не автографи у прямому розумінні, так як надруковані у друкарні. Згоден з шановним vkf77, що річ цікава тому що це марки Китаю, які в даний час мають підвищений попит плюс оформлення з інформацією. Але річ все-таки досить специфічна для колекціонування, марки приклеєні до листа, сам листок буває досить великих розмірів, доходять до стандартного А4. На мій погляд, буклети з негашеними марками, які знаходяться в ацетатному захисті, значно цікавіші, але це тільки моя думка. Що маємо в сухому залишку: гашена серія Китаю 1983 за каталогом до 7 євро, вартість ETB зазвичай, як і гашеної серії. Супровідний текст англійською мовою, китайською було б автентичніше, а так незрозумілий видавець. Виставити з мінімальної ціни з бажаним резервом, побачите попит та реальну ціну на даний момент на майданчику.
Answers: 1
Answers: 2
Answers: 1
15.11.2024
Писав відповідь та не бачив, що лот вже у продажу зі стартовою ціною  250 000 гр. цієї  " Презентационной папки ". Навіщо тоді обговорювати, якщо все відомо? Але прохання до автора представити в студію завірку даного виробу яким-небудь відомим філателистичним дилером, торговим будинком або аукціоном, якщо є, звичайно....або пояснити чи роз'яснити появу такої цифри в ціні...
15.11.2024Author
Доброе утро.Спасибо всем за ответы.Проблема в том,что очень сложно оценить этот лот.Проштудировав многие аукционы,я не нашел,ничего идентичного.Есть только упоминание о продаже в Worth Point но цену продажи посмотреть не могу ( платная подписка).При выставлении лота (цена),ориентировался только на упоминание,что похожий лот был выставлен и продан на eBay крайний раз в 2019 и был продан за 3500 долларов.Только из этой неподтвержденной информации,я поставил такую цену  3500 +++ немного накинул сверху.
15.11.2024
Зрозуміло, сертифіката немає .... Подивився проходи тут по  автографам: М.Джексон близько 100 баксів, М.Тайсон до 200, Кличка на рукавичках - до 100, це найбільші суми, які попалися. Так це все із офіційними сертифікатами. Ви реально думаєте, що продасте цю поліграфію за 250К гривень під Вашу впевненість? Я навіть не обговорюю значущість особистості шановного Вана, не впевнений, що у нас усі знають, хто такий Нарбут. Але Ваш ентузіазм мені подобається, бажаю успіху, може тільки виставити даний лот у розділ філографія і все вийде.
15.11.2024Author
Добрый вечер.Большое спасибо за информацию и совет.
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.