15.11.2024
Не просто герб,а верхня частина перстеня печатного..Леліва (пол. Leliwa) — шляхетський герб. Вперше згадується у документах 1324 року.

Після Городельської унії 1413 року ряд гербів, в тому числі й Леліва були офіційно закріпленні за представниками литовської шляхти, та відбулось зрівняння прав шляхти католицького віровизнання Королівства Польського та шляхти Великого князівства Литовського, Руського та Жемайтійського. За умовами Унії цей герб польські шляхтичі Ян Тарновський та Ядвіга з Леженєц передали в користування роду старости Віленського Монивида
15.11.2024AuthorAnswer друг ромео
дякую, дуже потрібна інформація. чи колекціонують такі речі?
Answers: 0
Answers: 1
15.11.2024AuthorAnswer Владимир30
не можу згадати, так як знахідка була знайдена приблизно 5-6 років назад
Musat3938
15.11.2024
Подібний екземпляр , тільки ще з пташкою на короні був проданий за 100$ в 2019 , правда з рук в руки .
І там були букви власника
16.11.2024
Вітаю, я продав таку печатку з гербом Леліва, за 4000 гривень, здається в 23 році
17.11.2024AuthorAnswer Bef75
Вітаю, я продав таку печатку з гербом Леліва, за 4000 гривень, здається в 23 році
Дякую. Продавати не думаю, цікавить інформація про власників мого експонату.
17.11.2024Answer Bef75
Добридень!
Ваш перстень ХІХ ст. має вже повні ознаки герба з гербовника імперії. Та ще й з ініціалами власника. У автора є тільки щиток перстня, але набагато старший по віку.
17.11.2024AuthorAnswer КАПІТАН ZELENY
Доброго дня. Чи можете ви назвати орієнтовний вік мого експонату, чи маєте інформацію більш повну?
Answers: 2
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.