20.11.2024
Це не фальшак. І цьому кадру про це сказали.
20.11.2024Answer Rusnak
Доброго. Пишіть адміністрації і прикріпіть посилання на цю тему,також напишіть що у коментарях люди теж обурені. через 3 дні лот точно буде закритий після такої скарги. Користуйтесь
Answers: 0
Answers: 1
20.11.2024
А саму тему це непорозуміння потім видалило. Дурна опція, саме те для таких продавців...
Modified by author 20.11.2024
20.11.2024Answer Rusnak
На що тут жалітись, берете цю тему і посилання на неї прикріпляєте, обов'язково допишіть що теми ця неповажна людима видаляє, бо хоче пропихнути фуфло. + напишіть про обурення у коментарях. Якщо відмовили, відправляєте ще раз.
* Саме ефективне , створюєте тему САМІ і тоді ТОЧНО продавця чекає блокування. 
Крийте його скаргами поки не замучаєте, бо це не діло.
20.11.2024Answer Rusnak
Я дивуюсь просто, бачив на форумі як дядьки сидять з рейтингом 50+ і не можуть правильно кинути скаргу. Я закрив лот, а мені навіть дякую не сказали...
Я знаю що адміністрація не така як раніше, цим треба кидати посилання на обговорення, показувати пальцем, попадаються дуже різні по знанням, але ця схема робоча і з ними, пробуйте .
Краще створіть тему самі, дуже ефективно. Пару людей вискажеться і все, як мінімум лот зняли. А що буде після серії таких скарг, я навіть незнаю, може буде щось серйозне. Головне зберегти посилання на старі теми і кидати їх потім повторно ( що б був доказ, що продавець вводе в оману вже не один раз )
20.11.2024Answer Maksim1998
Мені це не треба, лот просто закривають. Потім він з'являється знову, знову закривають ще разів 5, потім бан, на днів 10, потім через пару місяців лот знов з'являється....і так по кругу. З'являються нові користувачі з "раритетами" і знов по кругу! Все зроблено останнім часом саме для цього.
20.11.2024Answer Rusnak
Є таке, що останнім часом все зроблено так, аби виставляли побільше і байдуже на якість, я згоден, сам це відчув. Але чомусь навіть стало цікаво, чи можливо зробити щось більше ніж 10 днів, може просто люди незнають як.
Answers: 2
20.11.2024
Доброго. Гурт схожий на оригінал тому, що і є оригінальним. Монета покрита окисом, тому і виглядає дивнувато. На аверсі схоже підтиснуті деякіі частини зображення. Реверс взагалі " в тумані". Хай  ті, кого цікавить  ця монета, задають питання і розглядають додаткові якісні фото. Правда власник лоту блокує дуже цікавих.
20.11.2024
Просто подубитая 1ААм, нифига это не фальшак
20.11.2024Author
Всім дякую , схоже питання щодо автентичності вирішено 🤝
20.11.2024
Цей кадр тут пихав багато чого. 50 копійок 1992 типу нікель, куча 10 копійок в різних металах типу оригінал, і багато іншого. І нічого, досі фуфло і інше намагається продати.
20.11.2024Answer minelaboff
Та че норм. 10 грн за одну. Вот только доставка. Если б был мешок таких купил бы оптом :-)
Answers: 2
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.