ConyaMakarova
ConyaMakarova
22 November 2024, 21:08

Колекційний аметист.

Колекційний аметист.

Вітання всім. Я нова учасниця цієї спільноти. Прошу пораду, як тут продати великий, колекційний зразок аметисту? Вага 13 кг. Вдячна за допомогу 🙏

22.11.2024
Привіт! для годиться-покажіть фото ,та інформацію про нього.
Answers: 0
22.11.2024
Removed by author
22.11.2024
Підкажіть... Просто цікаво. Таке можливо було зробити штучно (синтезувати або виростити)?
22.11.2024Answer КАПІТАН ZELENY
Підкажіть... Просто цікаво. Таке можливо було зробити штучно (синтезувати або виростити)?
На сьогодні-штучно зробити можуть -все,але чи варто,аметист це не така вже і дорогоцінність,це природне утворення (кластер),але такий кусок -13 кг можна продати.
Answers: 1
wadik1585
23.11.2024Answer КАПІТАН ZELENY
Да, можно вырастить синтетически и лучше он растет на затравке - каком ни будь камне. Потому их так много продается на олх.
Modified by author 23.11.2024
wadik1585
23.11.2024Answer wadik
Надо читать " растет на затравке"
wadik1585
23.11.2024Answer wadik
Их на олх продаются сотни . Больших и маленьких
Answers: 2
22.11.2024
Добрий вечір!
В закладці "Маркет" у правому верхньому кутку є "кнопка" "Створити лот". Але не поспішайте. Уважно вивчіть Правила Віоліті. 
Правила Віоліті - Сайт для колекціонерів в Україні Violity
Там багато чого є цікавого... До того ж, потрібно перед торгами поповнити віртуальний гаманець свого профілю. Інакше лот не допустять до торгів. 
Для прикладу, в якому розділі створювати ваш лот - Композиция с 4 предметов самородок пирит ,гранат
При виникненні питань, звертайтесь у цій темі.
Yarda2201
22.11.2024Answer ConyaMakarova
Розумію що тут хочете продати за 40000, але для чого так ціну самому собі збивати(в два рази дешевше)?
Аметистова жеода - Stylemis
І крім цього продаж проходить паралельно на ще одній (третій) площадці.
Modified by author 22.11.2024
22.11.2024Author
Я в щоці!!! Це мої особисті фото і ціна стоїть 40 тис тут та на олх, бо це реальна на нього ціна. Зараз напишу їм що до покупки, напишіть на якому сайті ви його ще бачили.
Yarda2201
22.11.2024Answer ConyaMakarova
Краще скиньте сюди фото каменя і листок паперу з сьогоднішньою датою. А то бачу цей камінь гуляє по багатьох площадках, навіть два дні тому тут на віоліті продавався. І вага його там була 12 кг 800 грам.
23.11.2024Answer ConyaMakarova
Але ж камінь той? ))
Напевно його хтось з офіса взяв пофотографувати... 
Зрозуміло! Камінь офісний!! Торгують всі, хто встиг чи зміг сфоткати ))
23.11.2024AuthorAnswer КАПІТАН ZELENY
Можливо це минулого власника, він до мене потрапив місяць назад.
Постає питання: як минулий власник виставив на продаж камінь, який на початок його торгів вже два тижні, як був вашою власністю?
23.11.2024AuthorAnswer КАПІТАН ZELENY
Переглянула по записах, в перших числах листопада він потрапив до мене.
23.11.2024Answer Yarda
Напевно, я попрошу Адміністрацію запросити в тему Yanka77, щоб розповіли Спільноті, що тут клонується - продавці чи каміння?...
wadik1585
23.11.2024Answer КАПІТАН ZELENY
Конечно продавцы. Жеода одна. Посмотрим, как они будут разбираться чей камень . Я даже знаю как будет : Мопэд не мой , я только фотки ввложил'. Как то так будет.
23.11.2024AuthorAnswer wadik
Питайте в тої людини, яка ніби продає. Запросіть до обговорення сюди, мені приховувати немає чого.
22.11.2024Author
Камінь мій, він в офісі, а не вдома. Завтра зроблю . Є і особисті фото з ним.
wadik1585
23.11.2024
Это жеода , а не целый камень . Предмет на большого любителя. На олх их много больших и маленьких. Продаются плохо, потому что , кроме, как пылиться на полке им нет применения. Ценятся цельные камни.
Таких зразків немає багато) Так, це жеода. Що значить немає його застосування? А як застосовуються взагалі мінерали? Це колекційний зразок , для тих, хто розуміється в мінералах це цінний екземпляр. Це якби ви нумізмату написали, яка цінність монет, хіба щоб пилитися в колекції 😆
wadik1585
Вы зайдите на олх и забейте " купить аметист" .Их сотни продаются и все из Бразилии. Хотя выращивают их у нас.
wadik1585
Так купите. Кто вам мешает ? И посмотрите как это хлам продается.  Ценятся крупные природные камни, а не хлам выращенный химиками.
От в мене природній і натуральний до вашого відома 😉
Добрий день. Аметист природний. Найімовірніше з Бразилії. Добре видно, що це фрагмент агатової жеоди. Насправді таких жеод досить багато. Як правило їх продають на вагу. За ціною не підкажу - шукайте в інтернеті, ціни різні. Все залежить від декоративності, кольору та розміру кристалів.
wadik1585
24.11.2024Answer holmkvistit
Здесь был раньше очень хороший эксперт  - Стеклобой. А сейчас нет никого и то что вам пишут некоторые пользователи - просто их мнение.и больше ничего.
Answers: 3
wadik1585
23.11.2024
Тут, если кто и захочет купить, то только при личной встрече и в присутствии гемолога.
Щоб зрозуміти, що це аметист , гемолог не потрібен. Хоча при бажанні особисто зустрітися, не бачу проблеми запросити експерта )
wadik1585
Гемолог нужен, чтобы определить природный или выращенный камень.
wadik1585
Эксперта по минералам здесь нет. И никакой эксперт по фото не определит иусСтвенный камень. А у вас он искусственный. Если бы вы или кто-то везли жеоду такой величины из  Бразилии, то их таможня с вас бы шкуру сняла. Да и наша тоже. Вы пишите не понимая темы. Так - абы что.
Не смішіть ) 
Що значить експерта по мінералам тут немає? 
Ви знаєте , сумнівність бачу лише у вашій експертності. 
Дякую, ваших порад в цій темі не потребую.
wadik1585
Вы новичок и вообще не в курсе жизни форума. Но уперто пытаетесь спорить. Всё как на олх, только одна проблема - Виолити это не олх.  Но вам пока не понять.
Щоб зрозуміти, що це аметист , гемолог не потрібен. Хоча при бажанні особисто зустрітися, не бачу проблеми запросити експерта )
Привіт! та не затівайте ви "гризню",кому яке діло ,виставила дівчина ,то нехай продає,хто захоче купити ,то купить без порад,повторюю -колекціонери тямлять в цьому не менше.
23.11.2024Author
Всім дякую за активне обговорення , а деяким за конструктивні поради 😊
Для закриття теми чий камінь, сьогодні прикріплю фото з сьогоднішньою датою. 
Порад та коментів типу : кому він потрібен, буде пилитися ітд можете не писати , дякую, це не доречно писати мені так я я колекціонер та займаюся мінералами багато років, цінність їхню добре знаю 😊
wadik1585
По вашему возрасту хорошо видно , как вы багато рoкiв занимаетесь минералами. Так шо даже отличить не можете икусственный от выращенного.
😂 ви експерт бачу не лише в мінералах а й у жінках, визначаєте вік по фото.
23.11.2024Author
Якщо пішла така розмова, маю честь представитися. 
ConyaMakarova - спеціаліст по підбору мінералів, експерт по літокорекції, колекціонерка, майстер з виготовлення індивідуальних енергетичних прикрас, організатор палеоекскурсії. Всім добра✌️
Якщо пішла така розмова, маю честь представитися.  ConyaMakarova - спеціаліст по підбору мінералів, експерт по літокорекції, колекціонерка, майстер з виготовлення індивідуальних енергетичних прикрас, організатор палеоекскурсії. Всім добра✌️
Не прийміть за образу,але ваше представлення нагадало уривок із фільму Гладіатор:Меня зовут Максимум Деций Меридий, командующий северными армиями, Генерал испанских легионов,верный слуга истинного императора Марка Аврелия,и т.д...Так чисто щоб розрядити обстановку😁😁😁
wadik1585
Короче - ваша профессия - кашпировщина. Надо ещё освоить гадание и предсказание. Жаль , что вы по возрасту опоздали - поздно родились. Если бы лет 30-40 назад , то золотая жила была, а сейчас дураков меньше стало.
23.11.2024Author
Сумно, що ще досі є індивіди, які оцінюють людей категоріями:
  - ти жінка! Який ти експерт- а скільки тобі років - а ти на форумі новачок - ітд Але не про те, якщо є ті, кому цінна інформація про мінерали, купівля, екскурсії або експертні розмови, звертайтеся - рада новим знайомствам.
Yarda2201
Не беріть собі до голови це. Тут так заведено спочатку потрібно відбракувати всі сумніви (бо за кожним предметом тут стоять фінанси). Тим більше ця друза засвітилась вже на багатьох площадках.
wadik1585
23.11.2024Answer Yarda
Правильные слова. Тут все замешано на деньгах и попытки протолкнуть хлам проходят очень туго.
Кожен судить по собі 😉😄
Я дивлюся по фото він такий класний, що вже і не знаю чи хочу його продавати ☺️ Дуже він мене тішить.
wadik1585
23.11.2024Answer Yarda
Вы ее не утешайте, тут не получиться по быстрому срубить денег. Пусть учиться и понимает, что тут дураков мало. А дураков с деньгами вообще нет.
Ви ж розумна людина, хватить жовчі займіться справою) 
Хватить тут писати.
Деточка, не обращайте внимание и не тратьте нервы. Вы хотите выставить на продажу - выставляйте. Кто захочет - тот купит. Может и очень быстро.  Камень красивый, а на каждый товар есть свой купец.                                                                                                Совсем не обязательно, а даже  вредно  свое настоящее имя и свои настоящие фото тут выставлять на всеобщее обозрение. Советую вам удалить свои сообщения с фото и ФИО. Под сообщением есть соответствующая кнопочка.  
Кстати, количество идиотов, дураков и завистников, плюющихся желчью здесь в избытке.
23.11.2024Answer OLiri
Деточка, не обращайте внимание и не тратьте нервы. Вы хотите выставить на продажу - выставляйте. Кто захочет - тот купит. Может и очень быстро.  Камень красивый, а на каждый товар есть свой купец.                                                                                                Совсем не обязательно, а даже  вредно  свое настоящее имя и свои настоящие фото тут выставлять на всеобщее обозрение. Советую вам удалить свои сообщения с фото и ФИО. Под сообщением есть соответствующая кнопочка.   Кстати, количество идиотов, дураков и завистников, плюющихся желчью здесь в избытке.
Вы что , перепуганный ?
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.