Вітання всім. Я нова учасниця цієї спільноти. Прошу пораду, як тут продати великий, колекційний зразок аметисту? Вага 13 кг. Вдячна за допомогу 🙏
Send a request on the topic
Колекційний аметист.
Колекційний аметист.
Report a comment
Your request has been sent
You have already sent a request
Delete message from ?
В закладці "Маркет" у правому верхньому кутку є "кнопка" "Створити лот". Але не поспішайте. Уважно вивчіть Правила Віоліті.
Правила Віоліті - Сайт для колекціонерів в Україні Violity
Там багато чого є цікавого... До того ж, потрібно перед торгами поповнити віртуальний гаманець свого профілю. Інакше лот не допустять до торгів.
Для прикладу, в якому розділі створювати ваш лот - Композиция с 4 предметов самородок пирит ,гранат
При виникненні питань, звертайтесь у цій темі.
Аметистова жеода - Stylemis
І крім цього продаж проходить паралельно на ще одній (третій) площадці.
Друза (Жеода Аметиста 12кг800гр
Напевно його хтось з офіса взяв пофотографувати...
Зрозуміло! Камінь офісний!! Торгують всі, хто встиг чи зміг сфоткати ))
Що значить експерта по мінералам тут немає?
Ви знаєте , сумнівність бачу лише у вашій експертності.
Дякую, ваших порад в цій темі не потребую.
Для закриття теми чий камінь, сьогодні прикріплю фото з сьогоднішньою датою.
Порад та коментів типу : кому він потрібен, буде пилитися ітд можете не писати , дякую, це не доречно писати мені так я я колекціонер та займаюся мінералами багато років, цінність їхню добре знаю 😊
ConyaMakarova - спеціаліст по підбору мінералів, експерт по літокорекції, колекціонерка, майстер з виготовлення індивідуальних енергетичних прикрас, організатор палеоекскурсії. Всім добра✌️
- ти жінка! Який ти експерт- а скільки тобі років - а ти на форумі новачок - ітд Але не про те, якщо є ті, кому цінна інформація про мінерали, купівля, екскурсії або експертні розмови, звертайтеся - рада новим знайомствам.
Я дивлюся по фото він такий класний, що вже і не знаю чи хочу його продавати ☺️ Дуже він мене тішить.
Хватить тут писати.
Кстати, количество идиотов, дураков и завистников, плюющихся желчью здесь в избытке.