27.11.2024
Булавка, по ціні дивіться проходи. З повагою.
Answers: 0
Musat3997
28.11.2024
Це пропихачка для люльки, XVII-XVIII ст. 
Можна сказати ціна умовна
28.11.2024
Можливо хлопці, ви ось такий протруйник мали на увазі, як на фото? Якщо так, то тоді і я з вами згоден, а якщо ви все - таки мали на увазі предмет ТС як протруйник, то смію заперечити. Такий предмет як у ТС, у всіх друкованих джерелах визначається як кудельна шпилька - булавка, а протруйник люльки це гіпотези або використання з розряду - теж зручно колупати.
Musat3997
28.11.2024
Да хоть зубочистка в мишей , не впливає на погоду .
Тут хтось виставляв фото знахідки , люлька з ланцюжком на якому висить ця протруйник-шпилька-пропихачка-зубочтстка .
28.11.2024Answer Musat
Ржу не могу....😭 Особисто я сдав на метал з усякім шмурдяком...
29.11.2024Answer НАМОР12
багато заробили? Краще б віднесли в шкільний музей, толку було б більше
29.11.2024Answer Серж1977
В музей? Який очільники розграбили.а потім продали тут же.  Не смеши мои подклви...Це тіпо я такий сумлінний добросовісний та правильний...спустись на землю хлопче...Всі люди тварюки! Дальше не буду ....Миру Вам і добра!
Answers: 1
30.11.2024Answer Musat
Всі навкруги під...си, то краще я сам віднесу знахідку в  металобрухт... "Не так страшні московські воші, як українські ....."
30.11.2024Answer Серж1977
стосується всього. І тих фермерів, які розгорують кургани, сподіваючись на тому клаптику землі виростити кукурудзу на стотисячмільонів, і шукачів із принципом "а скока стоіт? не золото - в металобрухт!!!"
Answers: 2
29.11.2024Answer Серж1977
Колись мій знайомий так і зробив - пішов у місцевий краєзнавчий музей, і "подарував" жменю монет. Через деякий час прийшовши туди, не побачив нічого в експозиції. На запитання до завідуючої, отримав відповідь типу "ммм...еее...ааа... нічого не знаю"..
30.11.2024Answer BarsiKot
є пропозиція: закрити всі музеї!!! поки все не розікрали!!!
Answers: 3
03.12.2024
Матеріал з розкопок городища стародавніх Карел, XII – XIII ст. Знову предмет ТС визначенний як кудельна шпиця.
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.