NIKANTIK
NIKANTIK
1 December 2024, 13:35

Вітаю товариство! Прошу допомоги у визначенні та оцінки даної книги.Завчасно дяк

Вітаю товариство! Прошу допомоги у визначенні та оцінки даної книги.Завчасно дяк
Вітаю товариство! Прошу допомоги у визначенні та оцінки даної книги. Завчасно дякую. Бажаю здоров'я миру та добра.

vkf772457
01.12.2024
Вітаю. Що до визначення: так на обкладинці все детально сказано - то є посібник для чешськомовних громадян, які вчать англійську мову самостійно чи на курсах.  А от  наскільки посібник цікавий українцям, які говорять на мові, сказати важко.  Хіба що для лінгвіста, який професійно займається європейськими мовами. То я веду до того, що коло потенційних покупців дуже таке вузеньке.
01.12.2024AuthorAnswer vkf77
Доброго дня. Дякую вам. Я в цій темі далекий, а спробував скористатись фото перекладачем по фото із обкладинки, то фото перекладач переклав не зовсім зрозуміло для мене. Дякую вам за допомогу.
vkf772457
01.12.2024Answer NIKANTIK
Ось дивлюсь, написано: для шкіл чесько-англійських та самонавчання.  Дивно, що видано у Чікаго.
Answers: 0
Answers: 1
Answers: 1
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.