Viktor_789
Viktor_789
4 December 2024, 12:20

Срібний перстень на визначення! КР. з тамгою?

Срібний перстень на визначення! КР. з тамгою?
Вітаю,прошу експертів виолити визначити та оцінити даний перстень.Регіон -Івано Франківська,супутка КР..

04.12.2024Answer Viktor_789
По ціні думаю дорого. Перегляньте продані лоти за назвою перстень з тамгою.
04.12.2024AuthorAnswer volodimir_32
Removed by author
Answers: 2
Answers: 1
04.12.2024AuthorAnswer volodimir_32
Наче дерево життя...схоже,але чуть інший..що скажите?
Adem289
04.12.2024
Вітаю. Це дійсно варіація на тему дерево життя / пагін / крин. Від цього перстень не менш цікавий. Хто виграє торги, нехай сам визначить що бачить. )
Answers: 0
04.12.2024
Вітаю .Я теж думаю це дерево життя ,як вже писав на іншому форумі ,на мою думку треба запросити експертів,нехай розсудять
04.12.2024Author
Запросіть експертів!хай скажуть свою думку!
04.12.2024
Шановний volodimir32 ви скидаєте там вище підвіску з княжою тамгою за 300 гривень ви серйозно думаєте що княжі артефакти такі дешеві ?ніяка це не тамга ,а звичайне дерево життя яке зустрічається на перстнях, підвісках ,накладках ,ітд ,з повагою до всіх учасників
Musat3898
08.12.2024Answer Client848650
Шановний volodimir32 ви скидаєте там вище підвіску з княжою тамгою за 300 гривень ви серйозно думаєте що княжі артефакти такі дешеві ?ніяка це не тамга ,а звичайне дерево життя яке зустрічається на перстнях, підвісках ,накладках ,ітд ,з повагою до всіх учасників
Що це ви шановний так торгуєтесь за звичайне <дерево життя> , вчепилися за те дерево ?
05.12.2024Author
Прошу пана  Musat та інших людей хто в темі..поділитись думкою..
Musat3898
05.12.2024Answer Viktor_789
Прошу пана  Musat та інших людей хто в темі..поділитись думкою..
Однозначно тамга, КР XI-XIII ст., стан +/- 4🤏.
Ціну визначить остання ставка в торгах
Answers: 5
10.12.2024
Шановний мусат ,я своєї думки не змінив що це дерево життя ,а торгуюсь я за срібний перстень КР, а не за просте дерево життя і те що цей перстень нічого не стоїть я по перше не говорив , а те що ви написали що це тамга для мене нічого не значить як і ваша думка
Musat3898
11.12.2024Answer Client848650
Шановний мусат ,я своєї думки не змінив що це дерево життя ,а торгуюсь я за срібний перстень КР, а не за просте дерево життя і те що цей перстень нічого не стоїть я по перше не говорив , а те що ви написали що це тамга для мене нічого не значить як і ваша думка
Я за вас радий  , серйозно ))
Але це не моя думка , а наукове визначення зроблене на основі досліджень багатьма науковцями сфрагістики. 
PS : і повірте , <моя думка> як і  послуги по атрибутації та оцінці  Вам Client 848650 не по кишені  ))
Удачі вам на торгах
11.12.2024
Я за вас теж радий ,але ваші послуги мене не цікавлять навіть безкоштовно ,а каталогів я маю достатньо ,удачі вам в атрибутації ,коли випустите каталог перстнів кр дайте знати цікаво булоб порівняти з іншими ,з повагою !!!
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.