Answers: 0
Anonymous
18.11.2023Author
Я важив на своїх вагах,там був лак зверху,я протер його ацетоном
18.11.2023Adept
За фото - монета була на дукачі, а до того (до монтажу в дукач) була некоректно чищена агресивними хімічними речовинами, що викликало появу каверн в полі монети, схожі з тим, як показано на фото.
Anonymous
18.11.2023Author
І стер трохи лаку, якщо це правелами заборонено,то скажіть тепер монета без лаку,з продавцем я вирішу питання,розійдемося в мирі
Anonymous
18.11.2023Author
Скільки я міг стерти ватним тампоном ,і зняти лаку не відомо
Anonymous
18.11.2023Author
Мене цікавить лиш одне,чи монета оригінал,а чи дукач чи ні мені всеодно,це всеодно нечаста монета
Anonymous
18.11.2023Author
Щоб я колись не продав чи не помінявся з кимось,і не мав проблем
Anonymous
18.11.2023Author
Дири які були такі і залишилися,лак для ніхтів
18.11.2023Adept
На мою думку справжня, але з нею проводились маніпуляції, вказані вище.
Anonymous
18.11.2023Author
Якщо монета справжня то добре,я просто бачив інші закордонні проходи то була вага 11.4 взагалі,по юкоінсі вага невідома,в мене зараз така,значить розброс ваги в нормі,товщина в деяких місцях в нормі,це думаю норма, якщо експерти слідів копії не знайшли то мене це радує, дякую за увагу
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.