Профи
Профи
7 December 2024, 20:44

Знаки РИА

Знаки РИА

Так как levan11 заблокировал меня в своих темах, высказываю свое мнение о его знаках таким образом: все выставленные им на обсуждение знаки - фуфло без вариантов. Если кто хочет, может вставить тему этот скрин.

09.12.2024
100% без вариантное фуфло. 4 копейки 1762 года тоже примитивная подделка но уже продана
Answers: 0
09.12.2024Author
Было продано с десяток левых знаков и монет. Почему бы им и не продаться - они висели 10 дней и регулярно ежедневно подчищались комментарии в лотах, что это фуфло. Фуфлогоны, дерзайте.
Answers: 1
09.12.2024Author
Вы там пишите, что хотите. Чел уже вывалил новую порцию фуфловых знаков. Налетайте.
09.12.2024Answer Профи
Вы там пишите, что хотите. Чел уже вывалил новую порцию фуфловых знаков. Налетайте.
Профи, у вашу тему зайшов зовсім інший користувач (SergSS) з проханням допомогти по його темі(я йому і відповів), а у вашого віз-а-ві тем і "виробів" вистачає, але я намагаюсь сприймати таких авторів як потенційних жертв, яким хтось намагається впарити фуфло і вони шукають поради (І паралельно відсотків 5-10 схиляюсь, що може бути предаукціонний пошук жертви).
09.12.2024Answer TerraRist
Профи, у вашу тему зайшов зовсім інший користувач (SergSS) з проханням допомогти по його темі(я йому і відповів), а у вашого віз-а-ві тем і "виробів" вистачає, але я намагаюсь сприймати таких авторів як потенційних жертв, яким хтось намагається впарити фуфло і вони шукають поради (І паралельно відсотків 5-10 схиляюсь, що може бути предаукціонний пошук жертви).
Доречі, сам є заблокованим в кількох користувачів (біля десятка), - часто коментую фуфло,а норму ні бо що норму коментувати.🎅
09.12.2024Author
Почитайте правила, там вроде в течение 40 дней можно требовать аннулирования сделки. Требуйте у администрации возврата денег.
09.12.2024Answer Профи
Почитайте правила, там вроде в течение 40 дней можно требовать аннулирования сделки. Требуйте у администрации возврата денег.
Варто і в баню відправити за продаж фуфла
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.