Lippi
Lippi
10 December 2024, 18:37

Консультація зі спільнотою по нашивці

Консультація зі спільнотою по нашивці

Вітаю! Предмет подобається,  https://violity.com/ua/118239307-skifska-nashivka-zajchik-zvirinij-stil#last-comment , та  хочеться проконсультуватися з шановною спільнотою, чи тільки мене трохи бентежить, певним чином, такий однорідний та глибокий шар патини на внутрішньому боці? З повагою!

10.12.2024
80 відсотків всіх цих предметів на віоліті, які видаються під "звіриний стиль" є фальшивими, просто гарно зробленими.
11.12.2024Answer Duc55
Removed by author
Answers: 0
11.12.2024AuthorAnswer Duc55
Цікаво, чого ні адміністрація, ні знавці, не реагують на такий пост. Адже такі думки користувачів, а вони ж точно не поодинокі, це ж вирок і їх роботі, і аукціону загалом. Хіба не краще було б, аби знавці залишали 3-4 слова у коментарях під кожним більш-меньш значним предметом? Певен, що вони ж все рівно переглядають практично усі лоти. І це зняло 90% будь яких питаннь, чи напруження у спілкуванні, і однозначно працювало б на користь і аукціону, і спільноти. Чи можна якусь іншу зручну систему винайти. І для цього ж нічого не потрібно, крім бажання, та доброї волі адміністрації.
14.12.2024Answer Lippi
Я думаю що лише по характеру та способу виготовлення предмета 100 процентів підтвердити оригінальність виробу не можливо..  Навіть копії монет, наскільки якісно навчились робити, що інколи не відрізнити, а в даному випадку, тим більше.
Answers: 1
Answers: 2
10.12.2024
Звісно 80 відсотків підробка. Особливо в Лохвиці. В нас в Полтавській області в кожному селові є спеціалісти))
Без образ)
По суті.  Гарний заєць
11.12.2024Answer юрий 85
Removed by author
Answers: 3
10.12.2024
Вітаю, Lippi.
Остерігайтесь своїх слів... Бо коли ви пишете: ,,трохи бентежить, певним чином, такий однорідний та глибокий шар патини на внутрішньому боці..."
   Я можу явити перед ваші ясні очі, завідомо оригінальний, (власноруч піднятий із землі, до сонця) не очищений,  золотий предмет тих часів, у якого ще темніша внутрішня сторона. Але то дуже ,,тендітна матерія", яка присутня на деяких древніх артефактах, які дістались людині з бережливим ставленням до предмета, після знахідки...
11.12.2024AuthorAnswer КОТок
Вітаю, КОТок. 
Не дуже розумію, чого я маю остерігатися своїх слів, якщо я, по суті, нічого не маю проти Зайця і який мені подобається. Та навіть справжні предмети часто викликають питання, на які варто спробувати знайти відповідь. І, якщо є питання, хіба не для цього і існує форум? Вже ніби максимально делікатно намагався висловитися... І питався я про глибину та однорідність патини, а Ви мені про ще темнішу внутрішню сторону... Зате по очам моїм встигли пройтися... Насправді Ваш приклад подібний саме у кольорі, тоні, відтінку патини. Але усі ж питання, як завжди у нюансах. І однорідність, та і глибина, і певна недоторкана бархатистість (якщо можна так висловитися, нікого не образивши)), у патини на Зайці зовсім інша. Патина на Вашому предметі, як на мене, значно більш харектерна, і бажання проконсультуватися якраз і не викликає. Ваш приклад саме і дозволяє проілюструвати відмінності патини на Зайці.
P.S. Особлива вдячність за визначення ясності моїх очей.
11.12.2024Answer Lippi
Вітаю, КОТок.  Не дуже розумію, чого я маю остерігатися своїх слів, якщо я, по суті, нічого не маю проти Зайця і який мені подобається. Та навіть справжні предмети часто викликають питання, на які варто спробувати знайти відповідь. І, якщо є питання, хіба не для цього і існує форум? Вже ніби максимально делікатно намагався висловитися... І питався я про глибину та однорідність патини, а Ви мені про ще темнішу внутрішню сторону... Зате по очам моїм встигли пройтися... Насправді Ваш приклад подібний саме у кольорі, тоні, відтінку патини. Але усі ж питання, як завжди у нюансах. І однорідність, та і глибина, і певна недоторкана бархатистість (якщо можна так висловитися, нікого не образивши)), у патини на Зайці зовсім інша. Патина на Вашому предметі, як на мене, значно більш харектерна, і бажання проконсультуватися якраз і не викликає. Ваш приклад саме і дозволяє проілюструвати відмінності патини на Зайці. P.S. Особлива вдячність за визначення ясності моїх очей.
,,остерігайтесь своїх слів..." - то в легкій жартівливій формі.
  Що до ,,зайця" - кожен для себе сам виносить остаточне рішення - тут інакше й бути не може, тут я вас обома лапами підтримую...😼
Modified by author 11.12.2024
11.12.2024
Vlad110s, вітаю.
Ваше звернення адресоване мені?
   Бо без персоналізації звучить якось не логічно - я тут, понімаєш, стаю на захист вашого зайця. Аж раптом пишуть: ,,не пишіть...."
   Уточніть - бо не зрозуміло - захищати ,,зайця" далі. Чи все зносить к х..нам і йти геть?
11.12.2024Answer КОТок
ЦЕ НЕ ВАМ! Це Юрію 85! Ви гарний спеціаліст розбираєтесь в таких речах, велике дякую вам) і да зайця захищайте бо він настоящий не якась подделка
11.12.2024Answer Vlad110s
ЦЕ НЕ ВАМ! Це Юрію 85! Ви гарний спеціаліст розбираєтесь в таких речах, велике дякую вам) і да зайця захищайте бо він настоящий не якась подделка
Але ж і Юрій 85 ,,на горіхи" за дарма отримує - адже він теж за вашого ,,зайця" вступився....
11.12.2024Answer КОТок
Я вибачаюсь я Юрія не так зрозумів)
Ви фантазуйте - я не ,,спеціаліст" (для цього є спеціальні люди на сайті).
  Я лише маленька людина, з великої спільноти (кожен зі спільноти, має право висловити свою думку, коли є що сказати по темі). 
Ще один доказ, того що я не ,,спеціаліст" - я ніколи не займаюсь скупкою, бо коли приходить час ,,розкидувати камені" -  навіть відомі ,,спеціалісти" прозрівають...
11.12.2024Answer КОТок
Всерівно дякую за вашу думку) З повагою)
11.12.2024
Vlad110s - не гарячкуйте, не намагайтесь ,,стрілять" в кожного хто зайшов в тему - бо через неуважність, ви примудрились ,,роздать тумаків" лише тим, хто знайшов аргументи ,,За" зайця...
   Таким макаром - ,,без звіздюлєй" в вашій темі залишаться лише ті, хто ,,Протів"...  
Діло звичайно ваше - але ваша тактика дивна, як на мене...
Modified by author 11.12.2024
11.12.2024Answer КОТок
Дякую за те що виправили мене ато я щось по гарячився. З повагою)
Дякую за те що виправили мене ато я щось по гарячився. З повагою)
Не панікуйте - у вашого зайця буде все гаразд...
11.12.2024AuthorAnswer Vlad110s
Вітаю! Не знаю, чи і мені прилетіло, бо не встиг прочитати. На мій погляд, така холерична реакція, не дуже й доречна. Мені Заєць подобається. Патина, особисто у мене, викликає бажання проконсультуватися зі спільнотою. Для цього формум і існує ніби. Не подобається обговорення, то давайте розмовляти з адміністрацією, аби можна було робити це у коментарях. Бо мені це теж не подобається, як напевно і більшості користувачів.
11.12.2024
Блін. Я отримав на горіхи і не встиг прочитати))))
Шановний власник я не образився. Все добре. Зайчик дійсно гарний.
Шукайте там ще. Як показує практика. Має бути ще.
Вдалого Вам продажу і гарних знахідок.
З повагою Юрій
11.12.2024AuthorAnswer юрий 85
Вітаю! То і я вважаю, що Заєць гарний). Повторююся, та і справжні предмети часто викликають питання, на які шукаєш відповіді. Чи часто Вам зустрічалися нашивки з такою недоторканою патиною? Це ж. по суті, mint state або proof, якщо користуватися нумізматичною термінологією). Вдячний Вам, що Ви наразі єдиний, хто пише доброзичливо та без особливих ємоцій). З повагою!
11.12.2024Answer Lippi
Вітаю! То і я вважаю, що Заєць гарний). Повторююся, та і справжні предмети часто викликають питання, на які шукаєш відповіді. Чи часто Вам зустрічалися нашивки з такою недоторканою патиною? Це ж. по суті, mint state або proof, якщо користуватися нумізматичною термінологією). Вдячний Вам, що Ви наразі єдиний, хто пише доброзичливо та без особливих ємоцій). З повагою!
На рахунок патини такої то не часто.
Тут напевне діють такі чинники як структура грунту, плюс склад металу нашивки. І велику роль грає правильний підхід до предмета.
Грамотно  почистили. Точніше прибрали грунт.
11.12.2024AuthorAnswer юрий 85
Дякую, юрий 85! Напевно, маєте рацію. Хоча склад металу не мав би впливати на недоторканість (якщо можна так висловлюватися, знов таки, без образ). І грамотно чистити намагається переважна більшість, напевно. З повагою!
14.12.2024
"Не уверен - не собірай"
Золоті слова!👍
В країні президент Зеленський "нікамунічєвонєдолжєн,токасваімрадітєлям", так чому хтось тішиться що всі люди саме йому винні...(визначати, давати поради/які ігноряться,витрачати на вас час свій власний та своїх рідних).
Вам написали, допомогли - подякуйте і робіть як захочете; незадоволені - шукайте деінде далі.
Пан ЯГО не звертайте на те увагу! Дякую за світлини частини колекції в коментах до певного лоту, шкода що модери знесли світлини.
14.12.2024Author
О, дуже дякую за "супервлучний" коментар... "Не уверен - не собирай !!!!!" - мабуть це можна сказати що до будь-якої теми на форумі... Проте вашу також супервлучну ненормативну лексику значно краще тримати при собі. Трохи перефразовуючи ваші "перли" - не можете тримати себе в руках - не пишіть !!!!!
04.01, 18:41
Вітаю. 
Підкажіть хто глибоко в темі, чому нашивка як предмет того періоду має таку низьку пробу золота?
Зазвичай проба від 800 і вище.
04.01, 20:11Answer Comod
Вітаю.  Підкажіть хто глибоко в темі, чому нашивка як предмет того періоду має таку низьку пробу золота? Зазвичай проба від 800 і вище.
Вітаю.
,,Зазвичай проба від 800 і вище" - це хибне уявлення.
  Кольорова гама даної нашивки (особливо зі сторони реверса) з самого початку вказувала на те, що проба золота не буде найвищою.
Modified by author 04.01, 23:42
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.