SAMOGONUCH
SAMOGONUCH
26 December 2024, 11:09

Кільце едельвейс

Кільце едельвейс
Доброго дня. Підкажіть будь ласка чи оригінальний виріб. Виставляв тут на продаж його, Перстень загону Едельвейс (Вермахт). Оригінал., люди сумніваються, сам точно не знаю, бачив таке ж тут продане за 5199. Дякую. З повагою до Вас я 

06.01, 18:24Author
Експерти, модератори, адміни напишіть хоть щось
Answers: 0
09.01, 17:50
Removed by author
09.01, 17:59Author
В нижньому листку зашифрована цифра 1, перший гірськоштурмовий загін. У Франківську антиквар експерт сказав що перстень оригінальний. Якщо це не оригінал то чому є прохід ідентичного перстня тут на Віоліті за 5199грн.?
09.01, 18:03
А почему там "звезда Давида" на пробе?
10.01, 17:42Answer LYRA
Звезда Давида - шестиконечная, на клейме 7.
10.01, 17:46AuthorAnswer Qvatro
Звезда Давида - шестиконечная, на клейме 7.
Дійсно, не Давида. Дякую Вам за уважність
10.01, 18:44Answer Qvatro
Да Вы правы, зрение подвело.
Answers: 2
Answers: 1
10.01, 18:32
Не слушайте байки диванных экспертов тут , это я купил тот перстень и он оригинальный . Эксперты по нему дали оценку оригинальности. Клеймо то солнце  , а не звезда Давида )
10.01, 19:03AuthorAnswer Client677322
Не слушайте байки диванных экспертов тут , это я купил тот перстень и он оригинальный . Эксперты по нему дали оценку оригинальности. Клеймо то солнце  , а не звезда Давида )
Дякую Вам
17.01, 08:25Answer Client677322
Які експерти  дали по цьому  перстаку  гарантію оригінальності ? 
Давайте їх  дані  цих  відомих і відповідальних  експертів .

Це не є частий  перстень , і їм нагороджували. 
Коштує  він біля 500 долларів. 
Часто підробляють  . 

Якщо ви хочете його дійсно   обговорити , рееструйтесь на вермахт авардсі   і там виставляйте...
Answers: 2
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.