01.01, 11:42Answer rotto
Якщо ви впевнені що це виріб з початку 1990 то знайдіть і покажіть фото ідентичних, писати можна багато. Предмет з латуні чи міді який у землі провів 30 років мав би зовсім інший вигляд.Цей предмет земля вже добре погризла якби ви займались пошуком з мд ви б про це знали
03.01, 11:57Answer Kostiuk
Це ви кому розказуєте це мені в кого стаж пошуку 10 років???????????? В 90 роках у Львові на 100 метрівці такого добра було на вибір Господи!  Коперативи клепали різних видів.І мідні були і латунні і ще всяких сплавів! Так що не розказуйте мені байки .Я знаю чудово як виглядають предмети з землі...........І по таких нема якоісь таблиці чи класифікаціі якраз..........Тому що іх тисячами штампували в різних формах!
Answers: 0
03.01, 12:09Answer Kostiuk
І ще так про перебування у землі.Зараз поля так поливають хімією такою сильною! Що люба річ в кольрі навіть після перебування у землі для прикладу 35 років буде виглядати на всі 300 років! так вона ніби там так була по часі.
03.01, 12:13Answer Kostiuk
До ОУН_УПА він немає жодного відношення.Там такі речі не робили .А це фабрична річ.УНР всі речі знаки робилися фабрично.Це Відень Варшава Париж. Там такі речі робилися.Мала частина навіть в Німцях на той час. То покажіть по УНР такий знак.............Не думаю що покажите хоча по них є багато різних фото.
Answers: 6
Answers: 3
Answers: 1
03.01, 15:24Answer Klient77
Доброго дня знайдено в лісі чи в полі
03.01, 17:06AuthorAnswer Kostiuk
Доброго дня, знайдено в полі недалеко, від м. Жовква, присутня супутка військові пломби з ящиків, лічні знаки, гудзики та ін. Недалеко від того місця була знайдена кокарда УГА, яку декілька днів продав на аукціоні віоліті!!!
03.01, 17:08AuthorAnswer Klient77
Доброго дня, знайдено в полі недалеко, від м. Жовква, присутня супутка військові пломби з ящиків, лічні знаки, гудзики та ін. Недалеко від того місця була знайдена кокарда УГА, яку декілька днів продав на аукціоні віоліті!!!
"Декілька днів назад"
Answers: 2
Answers: 2
03.01, 17:16Author
Цікавить ще таке питання до знавців даної тематики чи покривали в 90 сріблом? так як зворотня сторона похожа на посріблення!
03.01, 21:00Answer Klient77
Цікавить ще таке питання до знавців даної тематики чи покривали в 90 сріблом? так як зворотня сторона похожа на посріблення!
Метод посріблення чи навіть позолочення був В СРСР.Є багато таких різноманітних речей.І він успішно і далі використовувався в Украіні .І є до сих пір.
04.01, 12:32Answer rotto
Взагалі то обговорюється даний лот! Отже докажіть те що ви написали що даний предмет з 90 років в іншому випадку це просто слова не підтверджені  нічим
05.01, 20:41Adept
Вітаю! Подивився уважно всі повідомлення в темі.    У мене питання до Kostiuk ---- покажить будь ласка схожі знаки в темі обговорювання. Якось дивно вона виглядає по дивлячись на дати.
06.01, 10:05Answer МихаилВ
Доброго дня, ідентичного знаку я не бачив, а ви?
06.01, 12:55Adept
Вітаю! Я теж не бачив .  Схожі є але вони відрізняються від цього знаку.
06.01, 13:06Adept
Так виглядає патриотичний знак 30 -х років . Він має сферичність та кант для утримання емалі.  Тризуб майже однаковий .
06.01, 19:39AuthorAnswer МихаилВ
Доброго дня! Можна подивитися зворотню сторону?
06.01, 14:43
Вітаю, стан вашого прекрасний, а їхня схожість вражає
09.01, 15:28Answer МихаилВ
Кріплення не таке як узнака в обговоренні.
Вірно
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.