Якщо ви впевнені що це виріб з початку 1990 то знайдіть і покажіть фото ідентичних, писати можна багато. Предмет з латуні чи міді який у землі провів 30 років мав би зовсім інший вигляд.Цей предмет земля вже добре погризла якби ви займались пошуком з мд ви б про це знали
Це ви кому розказуєте це мені в кого стаж пошуку 10 років???????????? В 90 роках у Львові на 100 метрівці такого добра було на вибір Господи! Коперативи клепали різних видів.І мідні були і латунні і ще всяких сплавів! Так що не розказуйте мені байки .Я знаю чудово як виглядають предмети з землі...........І по таких нема якоісь таблиці чи класифікаціі якраз..........Тому що іх тисячами штампували в різних формах!
І ще так про перебування у землі.Зараз поля так поливають хімією такою сильною! Що люба річ в кольрі навіть після перебування у землі для прикладу 35 років буде виглядати на всі 300 років! так вона ніби там так була по часі.
До ОУН_УПА він немає жодного відношення.Там такі речі не робили .А це фабрична річ.УНР всі речі знаки робилися фабрично.Це Відень Варшава Париж. Там такі речі робилися.Мала частина навіть в Німцях на той час. То покажіть по УНР такий знак.............Не думаю що покажите хоча по них є багато різних фото.
Якщо сотнями чи тисячами робили то додайте фото такого самого хоть одне ви ж перші почали доказувати що це з 90х от і докажіть , мені нема чого доказувати я не зацікавлена особа.Ну і про хімію, при ссср на поля лили більше аміаку та іншої гадості, і крейцери і боратінки чомусь попадаються навіть у стані. Ваші 10 проти моїх 16, 120-150 виходів за рік. Якщо не можете підтвердити те що вище написали, то краще б ви це неписали
Якщо сотнями чи тисячами робили то додайте фото такого самого хоть одне ви ж перші почали доказувати що це з 90х от і докажіть , мені нема чого доказувати я не зацікавлена особа.Ну і про хімію, при ссср на поля лили більше аміаку та іншої гадості, і крейцери і боратінки чомусь попадаються навіть у стані. Ваші 10 проти моїх 16, 120-150 виходів за рік. Якщо не можете підтвердити те що вище написали, то краще б ви це неписали
Ви бачу знаець! Та хімія СРСР то є ніщо! Проти хіміі тепер яку успішно завезли із закордону всі ті хто скупив наші землі араби і тому подібні! Ось ця і хімія все успішно і подобивала на полях............Тому і колись на самих початках пошуку коли ще поля були після СРСР то і було всяких багато знахідок у стані!!! Вони і зараз ще попадаються.............на полях які мало в користуванні...А за виходи навіть не хочу спорити........Можна було роками ходити а нічого путнього і не знаходити.......І толку з тих сотнів виходів на рік! І тому подібне! Що може мільйонером стали так образно......Такі знаки моя тема.Мав іх десятками в руках а не просто на картинках.тому знаю що кажу........Ця тема дуже як кажуть в тему! Дуже часто подібні речі чи тут чи в других місцях продавали під виглядом старих.хоча вони відношення до цього немали....І ще скажу тим хто там мені ставить своі чудні оцінки.Ставте собі.Я вже пару раз тут вам вказував ваше місце......Колись мені такі знавці вказували були за одну кокарду всією стаєю як тут вміють.потім надав такі докази.Що була Гробова тишина! Писав а чого мовчання.Так і жодного більше коменту не було.такі тут часто визначення бувають.Що хотів це сказав..І не будьте зверхнім бо це погана риса.........А власник даого предмету і на фейс його ставив.там жодного коменту не було..Мені байдуже.це його річ нехай собі продає як хоче і за скільки хоче.......А він сам би мав пошукати фото і докази це йому потрібно.для продажу.Якось так..Без обід.Але така правда і реальність...
Щось я не зауважив був по ваших виходах був..Це 150 виходів на рік ви важаєте показником? Не смішіть........В мене виходи були пару років кожен день! і багато раз були виходи по 2 рази на добу! Але це дуже фізично важко. І не дивлячися на погоду.Дощ дощовик на себе.На блок тоже захист.Зимою по снігах...по вітрі який йти не давав.А на полі коли мокро.Три кроки і на гумовцях по кілограму болота.Лопаткою поскидав і дальше йдеш. Стаєш копати то ноги в болото провалювалювалися.аж чвакало.І так кожен день і в неділю.Так що мені не треба розказувати що таке будні пошуку.Якщо вже ви так хотіли порахувати своі то як взяти моі регулярні за роки то ваших і половину не буде проти моіх.......
Доброго дня, знайдено в полі недалеко, від м. Жовква, присутня супутка військові пломби з ящиків, лічні знаки, гудзики та ін. Недалеко від того місця була знайдена кокарда УГА, яку декілька днів продав на аукціоні віоліті!!!
Доброго дня, знайдено в полі недалеко, від м. Жовква, присутня супутка військові пломби з ящиків, лічні знаки, гудзики та ін. Недалеко від того місця була знайдена кокарда УГА, яку декілька днів продав на аукціоні віоліті!!!
Вітаю! Подивився уважно всі повідомлення в темі. У мене питання до Kostiuk ---- покажить будь ласка схожі знаки в темі обговорювання. Якось дивно вона виглядає по дивлячись на дати.
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.
There's no Internet connection. Check the connection and click "Repeat".