Портрет Героя соц.праці професора Даниленко М.В. вик.зас.худ.України Патик В.Й.
Портрет Героя соц.праці професора Даниленко М.В. вик.зас.худ.України Патик В.Й.
Доброго вечора. Прохання оцінити портрет Героя соц.праці професора Даниленко М.В. (1918-2002) Портрет виконав заслужений художник України Патик В.Й. (1926-2016)
Вітаю. Краще б пан Патик намалював гарний український пейзаж. Тоді б у вас було більше шансів продати цю роботу. А так ми маємо замовлений парадний портрет професора Даниленко. Напевно, є люди, які знають хто це. А більшість навряд. Я от, наприклад, знав багатьох професорів та художників. Навіть багато разів спілкувався з академіком і водночас відомим майстром українського пейзажу Володимиром Семиноженко. Це я до того, що складне у вас завдання.
наведу вам цікавий приклад. у мене сусід бувший банкір, царство небесне, коли був при грошах скупляв картини харківського майстра пензля, тематика - природа України. Вдова банкіра залишилась з гарним будинком та картинами. І час від часу вона гарно поліпшує свій фінансовий стан, продаючи ці картини. А якби той художник малював портрети банкірів, чи змогла вона продавати? Ви ж знаєте, що митці живуть від продажу своїх робіт. Тому творять часто на замовлення, а іноді для душі. Так ліквідність отих замовлених робіт поганенька, бо змінються люди, ситуації.
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.
There's no Internet connection. Check the connection and click "Repeat".