Luftshtutz
Luftshtutz
10 January, 11:03

Непонятный прибор "Эриксонъ. С.Петербургъ"

Непонятный прибор "Эриксонъ. С.Петербургъ"

Здравствуйте. Вот попался такой прибор. Непонятно что это. Похоже на какой-то электрофорез. Подскажите пожалуйста что это и сколько может стоить? Спасибо 

wadik1631
10.01, 11:43
Removed by author
Answers: 0
wadik1631
10.01, 11:46
Removed by author
10.01, 11:49Author
Добрый день. Спасибо. Может дополнит ещё кто нибудь и я в понедельник выставлю предмет на торги
wadik1631
10.01, 12:17Answer Luftshtutz
Removed by author
Answers: 1
10.01, 12:33Author
Проверять не буду, чтоб не испортить. На вилке написано 250в. Я так понимаю, это приколхозили потом.
10.01, 12:36Author
Смотрел Википедию, написано что дефибриллятор придуман в 1962году
wadik1631
10.01, 13:15Answer Luftshtutz
Removed by author
10.01, 20:40
Ха-ха-ха. В інтернеті багатенько схожих пристроїв. Їх усі чомусь називають медицинськими. А чому нікому не спало на думку подивитись, що там в дерев'яному коробку, що зліва, під жовтими  клемами? Місця там багатенько.
Еріксон та електрофорез кажете? Ну-ну...
vkf772464
10.01, 20:53
у мене слова Еріксон, Санкт-Петербург викликають тільки одну реакцію - телефон,  це початок телефонізації РІ,  Еріксон побудовав там завод по виробництву телефонної апаратури. Тут якось проходили апарати тех часів - початку телефонної ери
10.01, 20:53Author
for_sale, если вы такой умный, то почему не напишете что это? А начинаете загадками говорить
10.01, 21:17Answer Luftshtutz
А я насправді, дурний )))
Та запитайте у будь-кого...
І я сам не розумію, що це. Намагаючись прояснити щось через пошук в інтернеті, побачив стільки версій, що стало цікаво - а раптом хтось тут все з'ясує (мені здається що це два різних пристрої)
А взагалі, як я вже казав - спільнота тут для мене це спосіб поразважатися.А чому б й ні?
Modified by author 10.01, 21:17
10.01, 20:55Author
Я лишь предположил, что к Эриксону что-то присоединили (приколхозили),и от туда две таких ляпухи как на электрофорезе.вот и всё
10.01, 20:56Author
А в деревянном коробке под клемами, стоит катушка длинная.
10.01, 21:35Author
Может это какой-то электролиз такой сделал?
10.01, 23:52Answer planar73
То есть мы имеем два независимых устройства (разных производителей), которые как-то соединили с какой-то целью )
11.01, 11:43
На сколько я знаю Ериксоны всю жизнь занимались телефонией и связью. Вряд ли они делали медецинские приборы.
При том что электроды кажется это какая то современная приделка э этому прибору. Может эксперементировал кто то
11.01, 11:57
Ось на постері цього заводу вказано те, що вони виробляли. 
Це точно не телефон і не телеграф. Тому або пожежна сигналізація або якийсь вимірювальний прилад.
11.01, 12:22
Добрий день, судячи з фото, тут вже правильно сказали, що це апарат для фарадизації - старовинного метода лікування за допомогою змінного струму - саме для цього потрібні ті два електроди - щоб накладати їх на різні ділянки тіла, через які потрібно пропустити струм.

Це по першому ящику, а другий ящик, котрий Еріксон - це окремий прилад, який прилаштували, щоб можна було "лікувати" на виїзді, де немає різетки - до клем "4-6 V" підводиться постійний струм від батарейки, а з інших двох клем знімається змінная напруга - саме тому мені здається, що прилади з'єднані невірно:

- по-перше, ні в якому разі не вмикайте вилку в розетку і не подавайте на неї нічого, бо це не вхід, а вихід, який повинен йти до другого приладу з пластинами.

- по-друге, потрібно бачити, що там у другому приладі під перемикачами, щоб розуміти схему з'єднання і відновити його правильну роботу, як задумувалося.

Для якогось музею чи колекціонера старовинних електроприладів буде цікавий експонат, але мабуть потрібен буде час, бо це для ентузіастів більше.
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.