Здравствуйте. Вот попался такой прибор. Непонятно что это. Похоже на какой-то электрофорез. Подскажите пожалуйста что это и сколько может стоить? Спасибо

10 January, 11:03
Непонятный прибор "Эриксонъ. С.Петербургъ"
Непонятный прибор "Эриксонъ. С.Петербургъ"
Еріксон та електрофорез кажете? Ну-ну...
Та запитайте у будь-кого...
І я сам не розумію, що це. Намагаючись прояснити щось через пошук в інтернеті, побачив стільки версій, що стало цікаво - а раптом хтось тут все з'ясує (мені здається що це два різних пристрої)
А взагалі, як я вже казав - спільнота тут для мене це спосіб поразважатися.А чому б й ні?
Aparato de electroterapia
Induction coil | Science Museum Group Collection
Ви краще скажіть, що це?
Фарадизация - сами найдете в гугле или процитировать?
А вторая коробка, судя по катушке, преобразователь.
Може щось на зразок такого:
При том что электроды кажется это какая то современная приделка э этому прибору. Может эксперементировал кто то
Це точно не телефон і не телеграф. Тому або пожежна сигналізація або якийсь вимірювальний прилад.
Це по першому ящику, а другий ящик, котрий Еріксон - це окремий прилад, який прилаштували, щоб можна було "лікувати" на виїзді, де немає різетки - до клем "4-6 V" підводиться постійний струм від батарейки, а з інших двох клем знімається змінная напруга - саме тому мені здається, що прилади з'єднані невірно:
- по-перше, ні в якому разі не вмикайте вилку в розетку і не подавайте на неї нічого, бо це не вхід, а вихід, який повинен йти до другого приладу з пластинами.
- по-друге, потрібно бачити, що там у другому приладі під перемикачами, щоб розуміти схему з'єднання і відновити його правильну роботу, як задумувалося.
Для якогось музею чи колекціонера старовинних електроприладів буде цікавий експонат, але мабуть потрібен буде час, бо це для ентузіастів більше.
Мед прибор Эриксонъ С.Петербургъ