angryle
angryle
12 January, 12:56

Кутузов 3 ст сумнів щодо оригінальності

Кутузов 3 ст сумнів щодо оригінальності

Добрий день, даний знак ордена в мене з 1996 року, без документів, в наявності тільки книжка офіцера, вага 26,91-26,92
. З урахуванням кількості реплік прошу визначити чи спростувати оригінальність, заздалегідь дякую

12.01, 18:14
Вітаю. Я вважаю,що ваш орден-оригінал. Це фото різновиду саме цього штампу з сайту мондвор.
Answers: 0
12.01, 18:30
Так сталося,що аверс у вас від другого різновида,а реверс-від першого. Таке буває на мондворі. Але все це лише моя суб'єктивна думка,бо я не знавець і не експерт,а просто дослідник. Тут є експерти,які лише одним поглядом по першому фото оригінальність визначають-тож треба дочекатись їх.
12.01, 19:40
На перший погляд оригінал, проте я б краще подивився на більш якісніші фото спершу бо тут якість не дуже гарна. Зараз нажаль дуже багато дуже якісних копій, треба бути обережним з ними. А с приводу почерка номера, це не доказ, є люди які дуже гарно копіюють почерк, я бачив приклади.
Modified by author 12.01, 19:40
12.01, 19:50Answer mondvor555
На перший погляд оригінал, проте я б краще подивився на більш якісніші фото спершу бо тут якість не дуже гарна. Зараз нажаль дуже багато дуже якісних копій, треба бути обережним з ними. А с приводу почерка номера, це не доказ, є люди які дуже гарно копіюють почерк, я бачив приклади.
І почерк копіюють,і клеймо,і особливості штампу. )) У вас є більш якісніші фото?Чи мені знайти? Добре-пошукаємо...
Answers: 1
15.01, 15:37Author
Добрий день, додаю кращі фото, шукав фотоапаратні фотки, прошу висловити експертну оцінку копія чи оригінал, заздалегідь дякую
17.01, 15:04Answer angryle
сподіваюсь як оригінал
Так це оригінал і є-могли би вже самі переконатись. Якби це було би не так-"експерти" вже би набігли сюди))
17.01, 20:51Author
Дякую, ГАЙДАМАКЪ, бо вже різне чув, скину сюди повідомлення, думаю виставлю на наступному тижні
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.