Так сталося,що аверс у вас від другого різновида,а реверс-від першого. Таке буває на мондворі. Але все це лише моя суб'єктивна думка,бо я не знавець і не експерт,а просто дослідник. Тут є експерти,які лише одним поглядом по першому фото оригінальність визначають-тож треба дочекатись їх.
На перший погляд оригінал, проте я б краще подивився на більш якісніші фото спершу бо тут якість не дуже гарна. Зараз нажаль дуже багато дуже якісних копій, треба бути обережним з ними. А с приводу почерка номера, це не доказ, є люди які дуже гарно копіюють почерк, я бачив приклади.
На перший погляд оригінал, проте я б краще подивився на більш якісніші фото спершу бо тут якість не дуже гарна. Зараз нажаль дуже багато дуже якісних копій, треба бути обережним з ними. А с приводу почерка номера, це не доказ, є люди які дуже гарно копіюють почерк, я бачив приклади.
І почерк копіюють,і клеймо,і особливості штампу. )) У вас є більш якісніші фото?Чи мені знайти? Добре-пошукаємо...
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.
There's no Internet connection. Check the connection and click "Repeat".