1Victor8
1Victor8
16 January, 23:38

Як вирішити питання не верифікований? Підскажіть будь ласка

Як вирішити питання не верифікований? Підскажіть будь ласка
доброго вечора! Буду виставляти на аукціон! Кого цікавить пишіть

Answers: 0
17.01, 15:50AuthorAnswer minelaboff
Ні, це випадково не видалив допоміжний коментар з попереднього посту
Answers: 2
17.01, 11:34
Вітаю,на скільки я знаю на початку війни верифікацію зняли,в самого був верифікований акаунт тепер ні.
17.01, 15:47AuthorAnswer Kolibri2
Тобто я можу створювати собі лоти, і все буде легально, чи як?
17.01, 16:49Answer 1Victor8
Если лоты будут соответствовать разделам,то да.
Но так как у Вас нет репутации ,готовтесь к послеоплате или наложке.
Answers: 1
17.01, 17:02
Все відправляється наложкою . Або на довірі ( якщо продавець  роками нікого не обманював) Рейтинг немає значення ( бо війна) Те, що пишуть " не працюю по наложці" - особисті фантазії власника лоту.  Ваше право, як власника товару, або покупця. Ніхто нікого не примусить, але порушення умов аукціону відмітять у рейтингу. Якщо хтось поскаржився.
Modified by author 17.01, 17:07
17.01, 19:45Author
Скажіть будь ласка чи я правильно зробив з приводу аукціону? Чи нормальна ціна на монету? В себе я виставив лот. Підкоригуйте мене якщо щось не так, а то тільки починаю цим займатись, а в мене дуже багато монет які хочу виставляти на аукціони. Зарання дякую хто відгукнеться.)
17.01, 20:36
Стан не відмінний, дуже НЕ. ... Пальці на аукціоні, на фото, то не добре, модератор може і закрити лот. Ціна , для старту, завелика.  На особисту зустріч, по місцю продажі, набагато зменшується шанс реалізувати. 
Отакі мої роздуми.
Вам приймати рішення.
Modified by author 17.01, 20:38
17.01, 20:45AuthorAnswer Олег 71
Дякую вам за поради!
Можливо ще якась буде критика?
Бо хочу знати більш вдосконало!!
17.01, 20:50Answer 1Victor8
Вітаю!
Щоб більше людей побачило ваш лот, додавайте посилання на лот в темі його обговорення. Це доволі солідний маркетинговий хід. Реклама, одним словом.
17.01, 23:06AuthorAnswer КАПІТАН ZELENY
А якось можна змінити суму лоту?
18.01, 13:47Answer 1Victor8
Вартість лота можна збільшити, але не більш ніж у 2 рази і лише до першої ставки.
Answers: 3
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.