Доброго дня!
Питання до спеціалістів
Свого часу в обмін дістався цей орден від гарного знайомого як «нечастий тип». Тема не зовсім моя, але оскільки знав людину більше 10 років то взяв предмет і поклав в шухляду. Тепер захотів продати - у колег виникли сумніви щодо ордену.
Поясніть, будь ласка, що з ним не так - орден взагалі підробка чи з ним щось шаманили?
Наперед вдячний
З повагою
Нетипичный номер, покрытия?…
Ось що зміг видавити в різних режимах
Якщо потрібні певні елементи - скажіть
Мені казали що це перехідний тип між «ластівʼячим хвостом» і звичайним підвісним
Прохання при висловлюванні думок наводити аргументи, бо окрім «странності» або «100 процентовості» конкретики нуль
Клеймо не соответствует диапазону.
Должно горбинкой вверх,или вниз.
Почерк не мондвора, похож и не более.
Хотя как говорил один персонаж,, кому и кобыла невеста "
- Доктор, я феномен.
- В чем же Ваш феномен, батенька?
- У меня яйца звенят.
- Да Вы , батенька, не феномен, Вы - мудозвон!
-Доктор,у мєня манія вєлічія!
-Ну що ж,будемо лікувати.
-Кого?
-Вас,шановний.
-Ви іздєваєтєсь? Разве способна ,жалкая мєдіцина вилєчіть МЕНЯ ???
Дуже вдячний Гайдамакъ і Человек дождя за пояснення, скани і ваш час
На моє прохання Ви не навели аргументів стосовно ордену, тепер в темі недоречно петросяните колегам.
Не потрібно
Звісно вже визначились з походженням цього знака, це добре, величезна подяка колегам.
Додам, що коли існував форум, там була тема "ОСТОРОЖНО - ПОДДЕЛКИ !!!" і там я показував подібний знак ще у 2016-му році (сторінка 4): https://forum.violity.com/viewtopic.php?t=657203&start=60
Можна звернути увагу на "окантовку" білої емалі, яка відсутня на оригінальних знаках, особливо у місці між білою емаллю та прапором.