Alessandro
Alessandro
19 January, 22:45

БКЗ - визначення

БКЗ - визначення

Доброго дня!
Питання до спеціалістів 
Свого часу в обмін дістався цей орден від гарного знайомого як «нечастий тип». Тема не зовсім моя, але оскільки знав людину більше 10 років то взяв предмет і поклав в шухляду. Тепер захотів продати - у колег виникли сумніви щодо ордену.
Поясніть, будь ласка, що з ним не так - орден взагалі підробка чи з ним щось шаманили?
Наперед вдячний
З повагою

Answers: 0
19.01, 23:05Author
В чем его странность?))
Нетипичный номер, покрытия?…
19.01, 23:19Author
Сам орден подлинный? Несоответствие типу заготовки номерному диапазону?
20.01, 00:15Answer Alessandro
Сам орден подлинный? Несоответствие типу заготовки номерному диапазону?
Він "нє бичіт". Це головний "спєц по літью" на форумі))
20.01, 23:22Answer ГАЙДАМАКЪ
Він "нє бичіт". Це головний "спєц по літью" на форумі))
Иногда-имеет смысл промолчать! Вдруг покажетесь "умным"...
Answers: 1
19.01, 23:46
Нормальний орден. Тільки зробіть якісні фото самого ордену з обох сторін-щоби різновид чітко визначити.
21.01, 00:05Answer ГАЙДАМАКЪ
Нормальний орден. Тільки зробіть якісні фото самого ордену з обох сторін-щоби різновид чітко визначити.
Никогда раньше и вот опять...Почему я не удивлён?!
21.01, 14:53Answer Maric1111
Никогда раньше и вот опять...Почему я не удивлён?!
Раньше-нікогда,як і зараз. Це ж я знайшов ВСЕ про ці новодєли-а ти після прохання аргументувати  свої вскукарєкі одразу ж злився в унітаз-тому,що невіґлас.))
22.01, 10:54Answer ГАЙДАМАКЪ
Який в "манду" нормальний орден...Ви знущаєтеся?
22.01, 18:33Answer asdf197
Ні. Не знущаюсь.Цілком нормальний. Тільки не справжній. Впевнений,що ви би його ніколи самостійно не ідентифікували, а спілкуєтесь бидлячим тоном,бо "розумним"стали щойно,прочитавши тему і побачивши скани цих підробок,які знайшов і розмістив тут саме я)
Answers: 2
20.01, 00:49Author
Дякую
Ось що зміг видавити в різних режимах
Якщо потрібні певні елементи - скажіть
20.01, 01:53
Найбільш близький до цього варіанту штампу-але треба шукати саме такий різновид-бо в цей період їх випускали на КМД -І штампи коригувались. Не думаю,що це копія-бо його не було би фінансового сенсу робити з вухом завдяки плугу.
20.01, 01:58Author
Дуже дякую Вам за роз’яснення, заспокоїли)
Мені казали що це перехідний тип між «ластівʼячим хвостом» і звичайним підвісним
20.01, 13:02Answer Alessandro
Дуже дякую Вам за роз’яснення, заспокоїли) Мені казали що це перехідний тип між «ластівʼячим хвостом» і звичайним підвісним
Я спочатку теж так подумав, і ,можливо,так це і є-але в мене немає схожого зразка штампу,щоби порівняти.
20.01, 13:40Answer Alessandro
Є ще трохи схожий аверс вінтовіка з останніх-але відмінності все одно є.Та чи єдиний був цей штамп? Я не можу чітко визначити ,бо бракує матеріалу-і цілком можливо,що марік правий щодо балтійської продукції,хоча це абсолютно не логічно-і витрати виробництва продажем не компенсуються.
20.01, 12:31
Больше склоняюсь-к "прибалтийскому монетному двору"....
20.01, 12:59Answer Maric1111
Больше склоняюсь-к "прибалтийскому монетному двору"....
Який сенс випускати ПІДВІСНІ звичайні  БКЗ,які тоді коштували 150 доларів?
20.01, 18:15Answer sokol 33
100% "Прибалтика".
А є якісь візуальні аналоги цієї продукції,щоби порівняти,чи лише слова?
20.01, 18:45Author
Шановні колеги!
Прохання при висловлюванні думок наводити аргументи, бо окрім «странності» або «100 процентовості» конкретики нуль
21.01, 14:20Answer Alessandro
Доброго часу. Дуже радий, що все з"ясувалось. Але все одно відповіим на Ваше прохання. Наводити аргументи і щось комусь доводити - ніколи цього не робив і робити не буду.  Пишу тільки тоді, коли впевнений у своїй правоті. Ніколи не кидаюсь з боку в бік накшталк" ой не добачив, не до читав, недо...."
21.01, 14:56Answer sokol 33
Доброго часу. Дуже радий, що все з"ясувалось. Але все одно відповіим на Ваше прохання. Наводити аргументи і щось комусь доводити - ніколи цього не робив і робити не буду.  Пишу тільки тоді, коли впевнений у своїй правоті. Ніколи не кидаюсь з боку в бік накшталк" ой не добачив, не до читав, недо...."
Так ці ордени-не прибалтика,як ви стверджуєте. Як бути з цим? Чі етадругоє?))
21.01, 15:24Answer ГАЙДАМАКЪ
та Ви можете собі фантазувати і доводити що завгодно. Орден від того не стане більш справжнім. Він прибалтика, там, окрім Ваших доводів з " сірою- білою емаллю"є де що ще характерне. Але по великому рахунку яка різниця. Від самого початку, як би то не було комусь огидно, а ле Марік був правий, то фуфло.
Modified by author 21.01, 15:25
21.01, 17:58Answer sokol 33
та Ви можете собі фантазувати і доводити що завгодно. Орден від того не стане більш справжнім. Він прибалтика, там, окрім Ваших доводів з " сірою- білою емаллю"є де що ще характерне. Але по великому рахунку яка різниця. Від самого початку, як би то не було комусь огидно, а ле Марік був правий, то фуфло.
Поконкретніше за "прибалтику" можна? Хто організував,хто виготовляв? Чи ви брат маріка по розуму,якому на цей раз пощастило вгадати-а якоюсь конкретикою воно не володіє,крім почутого від ОБС?
20.01, 18:46Author
Окремо дякую Гайдамакъ за скани, фото і обговорення
Знак левый,как и номер.
Клеймо не соответствует диапазону.
Должно  горбинкой вверх,или вниз.
Почерк не мондвора, похож и не более.
Хотя как говорил один персонаж,, кому и кобыла невеста "
20.01, 20:37Answer Человек дождя
Знак левый,как и номер. Клеймо не соответствует диапазону. Должно  горбинкой вверх,или вниз. Почерк не мондвора, похож и не более. Хотя как говорил один персонаж,, кому и кобыла невеста "
Все набагато простіше. Знайшов я цей штамп... Це не "прібалтіка",але орден ,нажаль,не справжній,хоча й копіювався зі штампу вказаного мною зразка. Характерна відзнака,що миттево визначає цю продукцію-сірий наліт на білій емалі.
20.01, 23:56Answer ГАЙДАМАКЪ
Все набагато простіше. Знайшов я цей штамп... Це не "прібалтіка",але орден ,нажаль,не справжній,хоча й копіювався зі штампу вказаного мною зразка. Характерна відзнака,що миттево визначає цю продукцію-сірий наліт на білій емалі.
Упс...Кто бы мог "подумать"...
21.01, 14:33Answer Maric1111
Упс...Кто бы мог "подумать"...
Я міг-і подумав,а ти не тужся_це не твоє))
22.01, 08:35Answer Человек дождя
Достав з шухляди лупу та майже аналогічний девайс...зрозуміло,що....А я дивлюсь Гайдамака та Марік один одного...дуже "полюбляють."
20.01, 21:23
І взагалі еталонний. Ця продукція вже років 20 рієнтована на Європу та Америку...
20.01, 21:24Answer ГАЙДАМАКЪ
І взагалі еталонний. Ця продукція вже років 20 рієнтована на Європу та Америку...
Орієнтована.
21.01, 00:51Answer ГАЙДАМАКЪ
Орієнтована.
Приходит мужик к доктору:
- Доктор, я феномен.
- В чем же Ваш феномен, батенька?
- У меня яйца звенят.
- Да Вы , батенька, не феномен, Вы - мудозвон!
21.01, 14:32Answer Maric1111
Приходит мужик к доктору: - Доктор, я феномен. - В чем же Ваш феномен, батенька? - У меня яйца звенят. - Да Вы , батенька, не феномен, Вы - мудозвон!
Так це всі й так знають,що ти мудозвон-бо від тебе лише "звон" без жодних аргументів))
22.01, 17:31Answer ГАЙДАМАКЪ
Так це всі й так знають,що ти мудозвон-бо від тебе лише "звон" без жодних аргументів))
Зачем "бисер метать"... Не заслужили!
22.01, 18:42Answer Maric1111
Зачем "бисер метать"... Не заслужили!
Анекдот: Зайшов впо марік 1111 до лікаря
-Доктор,у мєня манія вєлічія!
-Ну що ж,будемо лікувати.
-Кого?
-Вас,шановний.
-Ви іздєваєтєсь? Разве способна ,жалкая мєдіцина вилєчіть МЕНЯ ???
20.01, 21:27Author
Тепер все з орденом зрозуміло))
Дуже вдячний Гайдамакъ і Человек дождя за пояснення, скани і ваш час
21.01, 00:55Author
Maric1111, заспокойтесь, колеги вже докладно та змістовно все розписали, за що я їм вдячний.
На моє прохання Ви не навели аргументів стосовно ордену, тепер в темі недоречно петросяните колегам.
Не потрібно
21.01, 02:28Answer Alessandro
Maric1111, заспокойтесь, колеги вже докладно та змістовно все розписали, за що я їм вдячний. На моє прохання Ви не навели аргументів стосовно ордену, тепер в темі недоречно петросяните колегам. Не потрібно
Конечно-конечно...Коллеги розписали и объяснили...Только "некоторых"-болтает-как "г@вно в проруби" и никак "они" не определяться-"умные они или красивые"...Главное-что подделка выявлена! И я этому рад-не меньше Вашего!
21.01, 14:29Answer Maric1111
Конечно-конечно...Коллеги розписали и объяснили...Только "некоторых"-болтает-как "г@вно в проруби" и никак "они" не определяться-"умные они или красивые"...Главное-что подделка выявлена! И я этому рад-не меньше Вашего!
Зате ти в абсолютно усіх темах одразу пишеш ПОДДЄЛКА чи ЛІТЬЙО-не заморочуючись доказами,щоби не прогадати,а коли виявляється оригінал-зливаєшся одразу,як лайно в унітаз. Хоча,чому ж "ЯК"  ))
21.01, 14:55Answer ГАЙДАМАКЪ
Зате ти в абсолютно усіх темах одразу пишеш ПОДДЄЛКА чи ЛІТЬЙО-не заморочуючись доказами,щоби не прогадати,а коли виявляється оригінал-зливаєшся одразу,як лайно в унітаз. Хоча,чому ж "ЯК"  ))
Это в тех темах где я тебя-"натыкал мордой в ссаные тряпки"???Что делать? Привыкай! Если не можешь себя контролировать!
Answers: 23
Вітаю.
Звісно вже визначились з походженням цього знака, це добре, величезна подяка колегам.
Додам, що коли існував форум, там була тема "ОСТОРОЖНО - ПОДДЕЛКИ !!!" і там я показував подібний знак ще у 2016-му році (сторінка 4): https://forum.violity.com/viewtopic.php?t=657203&start=60
Можна звернути увагу на "окантовку" білої емалі, яка відсутня на оригінальних знаках, особливо у місці між білою емаллю та прапором.
Modified by author 21.01, 08:51
22.01, 12:58
Буоб гарноЇ,щоб у   все....них.....ж все було гарно.
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.