Musat3942
23.01, 21:27
Пізній Римський Час II-V ст.н.е. , готи ВК, венеди сармати ЧК.
Непогано, шкода втрата вуха .
24.01, 18:35Answer Kolya5566
Вітаю. Дякую, що виставили на обговорення. Скажіть, будь-ласка, чому 3 рази з різних акаунтів?
24.01, 20:03AuthorAnswer Lippi
1.Що за бред,які акаунти,предмет виставлений на продаж вперше.2.Щоб робити висновки щодо автентичності,потрібно хоча б добре роздивитись артефакт.
Answers: 0
Answers: 1
24.01, 18:34
Вітаю! Не хочу нікого образити, і все суб"єктивно, звісно. Втретє бачу предмет у продажу і кожен раз стійке, суб"єктивне звісно, враження імітації. Майже недоторканий стан "аверсу", практично без притертостей, фонових подряпин чи мікроударчиків чи пошкоджень. І, в той же час, цього всього вдосталь на задніку. Характер контакту кульок зерні одна до одної. Майже однаковість цих горбочків зерні, схожих майже як краплі води, що не часто зустрінеш у прадавнього майстра. У той же час авторитетним Musat та Vodomir подобається. Маю впевненість, що у них більше знань та досвіду. Тож, практично, починаєш сумніватися у собі). Щодо втрати вуха, адже немає жодного натяку на місце пайки, тож мабуть його і не було, хоч саме це, звісно, і не про автентичність. З повагою.
24.01, 20:18AuthorAnswer Lippi
Скиньте сюди фото продажі даного предмета на інших акаунтах,щоб не бути балаболом.
25.01, 14:45Answer Kolya5566
Вітаю. Схоже був недостатно уважним і справді сприйняв Вашу за ідентичну «VIOLITY» про яку її власник і у цій темі вже зробив допис. Саме за це, за свою недостатню уважність, і прошу у Вас вибачення. На свій захист можу зазначити, що ідентична точно виставлялася з двох різних акаунтів. І побачити ідентичну з 3го акаунту, то вже було занадто для моєї уважності... Проте Вашу манеру і спосіб спілкуватися, як і авторитетного Musat, аж ніяк не сприймаю позитивно...
25.01, 20:18Answer Kolya5566
Що саме Вам, шановний, не зрозуміло у написаному?
Musat3942
24.01, 21:03Answer Lippi
Вітаю! Не хочу нікого образити, і все суб"єктивно, звісно. Втретє бачу предмет у продажу і кожен раз стійке, суб"єктивне звісно, враження імітації. Майже недоторканий стан "аверсу", практично без притертостей, фонових подряпин чи мікроударчиків чи пошкоджень. І, в той же час, цього всього вдосталь на задніку. Характер контакту кульок зерні одна до одної. Майже однаковість цих горбочків зерні, схожих майже як краплі води, що не часто зустрінеш у прадавнього майстра. У той же час авторитетним Musat та Vodomir подобається. Маю впевненість, що у них більше знань та досвіду. Тож, практично, починаєш сумніватися у собі). Щодо втрати вуха, адже немає жодного натяку на місце пайки, тож мабуть його і не було, хоч саме це, звісно, і не про автентичність. З повагою.
Ми просто тут  всі <тємє> , mafia, koza-nostra 😎 ))
  Ви краще скажіть скільки таких автентичних предметів тримали в руках, причому були першими після 1800 років  ? 
Просто не ганьбіться
Modified by author 24.01, 21:04
25.01, 14:22Answer Musat
Першим після 1800 років не був, копом не займаюся. І що з того? Не візьмете у свою mafia? То я і не претендую... Про Ваш, напевно, більший досвід я ніби зазначив... Проте запрошені Вами постфактум додаткові фото справді не завадять))
Answers: 2
24.01, 22:18Author
Коментарі Lippi  і йому подібних пишуться з певною метою,і думаю,більшість розуміє,якою.
Musat3942
25.01, 00:14Answer Kolya5566
Коментарі Lippi  і йому подібних пишуться з певною метою,і думаю,більшість розуміє,якою.
Вам третій не потрібен ? 
 Цікаве місце ви з Zviagel знайшли 😎
25.01, 13:31Answer Kolya5566
Яку вам суму пропонують,якщо не секрет?
25.01, 14:49Answer Zviagel
Я ніяку суму не пропоную і не збираюся, тож тепер, сподіваюся, це не таємниця...
25.01, 14:54Answer Kolya5566
Як я вже зазначив шановному Zviagel, я ніяку суму не пропоную і не збираюся. Тож яка тоді певна мета моїх коментарів? Може певною метою моїх коментарів є обговорення предмету? Думаю, що Ви праві що до більшості, і вона справді це розуміє...
Answers: 3
25.01, 14:13Answer Zviagel
Принаймні видно, що теж без вуха)
25.01, 14:13
Справді ідентичні... І це не робота одного майстра?.. авжеж авжеж
25.01, 19:23
здравствуйте. Такой тип лунницы часто встречается. Неоднократно была в продаже здесь на аукционе. По данным фото предмет не вызывает сомнений в аутентичности. С ув.
25.01, 20:16Answer Кувера
Вітаю. Вдячний за нормальний коментар. На жаль, тут реальний дефіцит подібного. Бо ж "Ми просто тут всі <тємє> , mafia, koza-nostra 😎 ))" По суті коментаря, то не дуже згоден. Навіть один з власників пише про ідентичність. Не ідентичність типу. Ідентичність предметів. Це ж не предмети, які однією матрицєю б"ються. З повагою.
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.