oleganihe1
oleganihe1
25 January, 11:24

ключик кр

ключик кр
Вітання спільноті , був знайденний по кр ключик з кольорового металлу , я його виставив на торги як амулет, але він був перенесений у розділ  Вироби з металлів, прохання атрибувати для розуміння що дійсно це за ключик , сопутка була тільки по епосі кр , дякую вельмишановним добродіям данної спільноти 

25.01, 11:31AuthorAnswer КАПІТАН ZELENY
добре, кеп, аргументуйте будь ласка несвідомому
Musat4009
25.01, 11:48Answer oleganihe1
добре, кеп, аргументуйте будь ласка несвідомому
Енеоліт , а то і взагалі палеоліт
25.01, 11:58AuthorAnswer Musat
щиро дякую за відповідь, то це амулет таки? чи яка функція данного предмету на вашу думку?у який тоді правильно треба перенести розділ щоб усім було комфортно та по правилах сайту
25.01, 18:28AuthorAnswer КАПІТАН ZELENY
Ключ від малого замка або скриньки. XVII - XVIII ст.
жодної знахідки іншої епохи і тут від скриньки ключик на пятні кр , я щось не дуже вірю, було б ще щось , гудзики якісь чи ще щось
26.01, 11:12AuthorAnswer КАПІТАН ZELENY
Ключ від малого замка або скриньки. XVII - XVIII ст.
надайте будь ласка фото про які ви кажете , якщо є звісно ж
Answers: 3
Answers: 0
Answers: 2
Answers: 1
25.01, 11:36Author
сопутка хрестики , пряжки , залізо по епосі . жодної хуторщини чи інших знахідок не було
25.01, 14:17
Вітаю.
Все ж слід відмітити, що саме в період КР дійсно були амулети-ключики і саме з кольорового сплаву.
 Власноруч підіймав кольоровий амулет-ключик в комплекті з іншими кольоровими дрібничками КР:
25.01, 15:03Answer КАПІТАН ZELENY
Розмір трішки не той )
Той що підіймав власноруч - по довжині, десь був співрозмірним зі зразком автора, але ,,худіший".
Але мабуть, незначні відхилення в розмірах амулетів - цілком допустимі. Думаю, жорстких параметрів стандартифікації розмірів, на такі вироби - тоді ще не існувало.
 Втім, вашу версію, я аж ніяк не заперечую - лише для об'єктивності відмічаю, що сам предмет, кольоровий амулет-ключик в період КР існував.
25.01, 17:56AuthorAnswer КОТок
Той що підіймав власноруч - по довжині, десь був співрозмірним зі зразком автора, але ,,худіший". Але мабуть, незначні відхилення в розмірах амулетів - цілком допустимі. Думаю, жорстких параметрів стандартифікації розмірів, на такі вироби - тоді ще не існувало.  Втім, вашу версію, я аж ніяк не заперечую - лише для об'єктивності відмічаю, що сам предмет, кольоровий амулет-ключик в період КР існував.
ще судячи з лінійки що вказана на низу вашого скріну то десь розміри + - такі були
25.01, 17:28AuthorAnswer КАПІТАН ZELENY
дякую за відповідь, як писав вище жодної знахідки не було іншого періоду  , тобто пляма на полі чистий кр
25.01, 17:21AuthorAnswer КОТок
дякую Вам , якраз на цьому рисунку схожий по виду ключик вушком , на рахунок розміру не скажу бо не фахівець у цьому питанні
26.01, 07:05Answer КОТок
вітаю 
мій знайдений ключик на чк-кр
25.01, 17:52Author
такого плану я раніше продав на сайті , теж не маленький трохи інша форма
29.01, 20:05Author
Дякую усім за відповіді але по суті не розібралися , я бачу по розмірам і формі схожий на амулет ,той що я надав як приклад вище . хотілося по можливості послухати експертів ще , не дає спокою думка що сопутка чистий кр без хуторщини
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.