Анатолий58
Анатолий58
26 January, 18:30

Серія марок " Свійські тварини ". 1993р. Бурунді.

Серія марок " Свійські тварини ". 1993р. Бурунді.
Вітаю!
Підкажіть, будь ласка, наскільки цікава така серія? На аукціонах такої не знайшов.
Заздалегідь щиро дякую за корисну інформацію!
З пов. Анатолій.

26.01, 19:17
Добрий вечір, Анатолій!
Випуск 1993 року. Повна серія Domestic Animals з 4-х марок. Перфорація: 13¾ x 14¼
Каталожна вартість серії у стані  ** - 4,75 євро.
Answers: 0
26.01, 20:18Author
Вітаю!
Дякую за інформацію! Мене здивувало те, що на жодному аукціоні, які я знаю, такої не знайшов...
Ще раз щиро дякую!
З пов. Анатолій.
vkf772473
26.01, 21:25
На ваше питання  що до цікавості.  Фауна традиційно є однією з популярних тем у філателістів. Сам збирав багато років.
26.01, 22:09Author
Так, я знаю, що "фауна" цікава тема, але ця серія мене зацікавила ще й тим, що я її ніде не знайшов на аукціонах...
vkf772473
27.01, 15:02Answer Анатолий58
не чув про такий порядок, щоб усі марки обов'язково виставлялись на аукціонах. я теж деякі марки не знаходив.  Навіть у каталогах не всі марки можна знайти.
Answers: 1
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.