Anonymous
Anonymous
30 January, 16:50

Допоможіть у визначенні.

Допоможіть у визначенні.
Друзі, всім доброго дня, знайшов ось таку річ, промив водою, і не можу зрозуміти, що це, як на мене, схоже на печатку, сильніше чистити не дуже хочеться, щоб не пошкодити. Можливо хтось підскаже що це, і чи має якусь вартість.
З повагою, Ігор. 

Answers: 0
01.02, 14:45
Вітаю!
Печатка з католицького костелу або монастиря. Діва Марія у повний зріст в центрі печатки вгадується по обрису.
Anonymous
01.02, 14:56AuthorAnswer КАПІТАН ZELENY
Дякую за опис, буду шукати тепер щось схоже.
Anonymous
02.02, 16:11AuthorAnswer КАПІТАН ZELENY
Вітаю, ось що получилось після чистки.
Answers: 2
Musat3972
02.02, 19:54
Гарно .
Якщо не таємниця, як і чим чистили ???
Anonymous
02.02, 20:08AuthorAnswer Musat
Не таємниця)) , електроліз, 10-15 підходів по 2-3 хвилини, з промиванням зубною щіткою під проточною водою.
Answers: 1
Anonymous
02.02, 20:22Author
Друзі, ще раз всім вітання, скажіть будь ласка, чи є сенс виставляти цю печатку в такому стані на продаж, чи їй ціна "3 копійки" , і краще залишити. І якщо виставляти, яка її орієнтована ціна.
З повагою...
Musat3972
03.02, 13:14Answer Anonymous
Друзі, ще раз всім вітання, скажіть будь ласка, чи є сенс виставляти цю печатку в такому стані на продаж, чи їй ціна "3 копійки" , і краще залишити. І якщо виставляти, яка її орієнтована ціна. З повагою...
Якщо виставите , то майже подаруєте .
Якби це була печатка Почаївської Лаври чи Софії Київської, або будь-якого визначного монастиря та церкви, там би були ЦИФРИ . 
Або мусора )))
Anonymous
03.02, 13:18AuthorAnswer Musat
Дякую, дарувати не хочу )), та і мусарів мені теж не треба )).
03.02, 13:18Answer Musat
Хай виставляє з пару штук! Хороша...чоч і трохи втраченого є.
Answers: 2
Answers: 1
Anonymous
04.02, 15:29Author
Ще підскажіть будьте добрі, правильний розділ, куди виставляти.
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.