03.02, 15:19Author
Чому приклеєний скотчем банан продали на аукціоні за $6,2 млн а роботу основоположника сусасного тайланскогого мистетства занесенного в каталог 10 тисяч видатніших митців світу не можна продать за 30 тисяч долларів?Парадокс?;-Або розводи лохів на гроші?
03.02, 16:51Answer крыця
Купіть та прочитайте таку книжку (тут інколи продають):
Answers: 0
Answers: 1
03.02, 19:54
Добре, давайте не будемо купувати книгу.
Питання: Ви цей предмет десь купили? За скільки? За 30 тисяч долларів?
03.02, 20:17
Ще одне питання задам, і знову не по книзі:
яке відношення до цієї роботи має Транквілло Кремона?
До речі, Ви знаєте, хто він?
Modified by author 03.02, 20:19
03.02, 20:35Author
На сертифікаті ззаду роботи написано цо робота на честь  Транквілло Кремона?Умер 10 июня 1878 года в результате интоксикации кишечника нефтяными пигментами из-за его привычки смешивания красок, которые он делал сам и тестировал прямо на руке.Це по векіпедії.Є версія що рука була поранена шипом рози
03.02, 20:44Author
ще є непідписана робота мабудь теж фероччі. на честь другого італійського художника Аннібале Карраччі
03.02, 21:30Author
на перше питання -це видатний італійській художнмк  .так називається робота. пістосовно прапорця легко дослідити по папірцям того часу.алеж невже папірець легше підробити чим саму робоу?кумедно.на той час коррадо мабуть був професором і ще живим і маловідомим.
03.02, 21:34Author
стосовно прапорця прошу пояснить в двух словах.чорнила ?виправлення ?що ж не так?
03.02, 21:43
Перше питання було про те, звідки у Вас ця робота. Пропустимо його, більшість не хоче це розкривати і я це розумію.
Не сприймайте мої міркування всерйоз - вони суб'єктивні, як і міркування будь-кого.
Вас повинно було б турбувати, що ніхто не відгукнувся на Вашу тему.
То ж будемо вважати, що я намагався привернути до неї увагу інших користувачів, але ...
03.02, 21:55Author
ці  роботи я купив ще на аукро років 10- 15.назад.купив та що за із срібла за 800 гривень ( по ціні  лома срібла на той час)це було 10 долларів.Робота на аукціоні булаподпмсана".іконка."Тоді в інтернеті було мало інформаціі.І яжовго шукав хто такій корадо Фероччі перш ніж знайшов.Другу роботу я купив теж у того хазяїна.Десь він наче був чи з донецької чи з луганської області.ще є третья але я куплв уже її нааукціоні не памьятаю у цієї людини чи ні.Я думаю що хазяїн навряд чи робив цю роботу щоб продати по ціні лома срібла як що то срібло.Але навіть киотик стоїв тих грошей так ч подумав коли робив ставку.
03.02, 21:59Author
пробачте 100 доларів.тоді лом срібла коштував 8 гривень
03.02, 22:01Author
алеж я зробив велику роботу з пошуку .і  це стоїть 29900 долларів - коміссія аукро
03.02, 22:09Author
коли я виставляв цю роботу з підписом на італійскій чи то на тайській  то були пропозиції але з питанням чи явисилаю цю роботу за кордон
03.02, 22:33
За такі гроші я б поїхав в Італію і там передав би особисто з рук в руки...
03.02, 22:35Author
на кордоні взяли б за одне місце щей справу відкрили.мене за штик до гвинтівки мосіна 6 років судили.виграв два суди
03.02, 22:41
Сміх та й годі... Вибачайте, я самоліквідуюся з цієї теми.
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.