bylin
bylin
4 February, 20:19

Мікрометеорити із свердловини.

Мікрометеорити із свердловини.
Всім привіт! замутив свердловину на  воду  на присадибній ділянці, на глибині  10 м - появилася вода,шар піску + глина + гравій, до 13 м-серед піднятих желонкою камінців є і такі ,що мають ознаки метеоритності,мільйони років на поверхню Землі випадають тони космічного пилу,мікрометеортів,метеоритів , з піднятого - відібрав ось такий маленький, на мій погляд -ахондрит ,ну з ознак метеоритності ,то це:- колір,хороша магнітність та сліди здування -по поверхні канавки ,також наявність маленьких частинок заліза по поверхні.   

12.02, 19:14Author
Всім привіт! любителям геології та метеоритності - відібрав із свердловини ще декілька цікавих  камяних зразків ,що мають в своєму складі залізо та поверхню схожу на метеоритну,зразки по вазі  та обєму -не великі,по 2- 5 грам ,те що захоплює желонка, нижче -під обсадною трубою щось знаходиться -схоже каміння,металеву желонку Д=80мм , добиваю на мотлох,зубці заклепані як молотком,пісок кварцевий з різними добавками камінчиків ,багато вапнякових ,скину декілька на показ.
Answers: 0
12.02, 20:10Author
Такий зразок магнітність має меншу ніж перший а на зрізі виглядає як чисте  залізо.
13.02, 21:44Author
Скажу відверто- я не знаю ,що це таке,хто знає -буду вдячний за інформацію,на вигляд -це наче б то кварц,але не твердий ,пористий з чорними включеннями і жовтими пластинками,як бачите- на зразку та з боку ,з права вище -окремо пластинки,схоже на пірит.
19.03, 15:12
Прийшов час брати до рук підручник з хімії, там можна дізнатися ще багато чого)
19.03, 19:38Author
Привіт! та так ,вже визначився,що до останнього фото ,то це включення піриту в кварцеві,поглиблюю свердловину це все приходить з  під води , пісок з камінцями ,багато чого чіпляється на магніт.
10.04, 18:57
Пане bylin прошу заглянути в мою тему ,думаю метеорит, може щось підкажете. З повагою
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.