Добрий день, Андрію! (У нас в Спільноті культурні люди вітаються...) Це сучасний амулет на релігійну тему. Доречі, цікава ідея поєднання зображень православної та католицької течій християнства.
Добрий день, Андрію! (У нас в Спільноті культурні люди вітаються...)
Це сучасний амулет на релігійну тему. Доречі, цікава ідея поєднання зображень православної та католицької течій християнства.
Доброго дня ) я вибачаюся ! Підкажіть як я більше можу дізнатися про амулет ?
Абсолютних аналогій з таким видом амулета я не зустрічав. Корона в середхрестті - явище не розповсюджене. Схоже бачив у філіппінських хрестиках. Одним словом - це приватне виробництво місцевого призначення. Кожен майстер робить так, як йому підказує уява Біблейських образів.
Абсолютних аналогій з таким видом амулета я не зустрічав. Корона в середхрестті - явище не розповсюджене. Схоже бачив у філіппінських хрестиках. Одним словом - це приватне виробництво місцевого призначення. Кожен майстер робить так, як йому підказує уява Біблейських образів.
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.
There's no Internet connection. Check the connection and click "Repeat".
Це сучасний амулет на релігійну тему. Доречі, цікава ідея поєднання зображень православної та католицької течій християнства.
Підкажіть як я більше можу дізнатися про амулет ?