Bengann
Bengann
16 May, 21:37

Біблія 1904

Біблія 1904
Доброго вечора,знайомий планує продати дану біблію,дуже хотілось би дізнатись приблизну ціну книги і чи варта вона взагалі хоть чогось,фото мало,завтра будуть ще(продавець не дома зараз),заздалегідь дякую.

Answers: 0
18.05, 18:15Author
Хоть приблизну ціну скажіть,чи немає варіантів?
18.05, 19:00
Вітаю!
Біблія та Євангеліє - це два різні Писання. У вашого товариша Євангеліє. Можливо задам дурне питання: товариш вже все прочитав в Євангеліє і хоче продати, бо книга нудна?
На рахунок вартості... Ціна знань цього Твору НАБАГАТО ВИЩА мідяків чи срібляків, які за неї запропонують.
19.05, 07:04Author
Вітаю вас  Капітан Зелений,вибачте якщо щось написав не правильно,я в церковних темах взагалі 0,стосовно товариша я не думаю що він її читав взагалі,я взагалі не знаю де він її взяв,а стосовно ціни то ця книга трохи коштує?
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.