AlinaFedorook
AlinaFedorook
14 February, 13:01

Кераміка на визначення.

Кераміка на визначення.
Доброго дня, шановні.  Прошу вашої допомоги у визначенні керамічних виробів. Придбала у людей які заїхали в будинок і продавали речі минулого власника. Я маю колекцію української кераміки минулого століття. Але визначити ці предмети самостійно не змогла. Такі форми я не зустрічала. Вони начебто з різних місць. Це не точно, але здається продавець казав, що минулий власник привіз цей посуд з Херсонської області. Маленький глечик, навіть про те що був значно пошкоджений - дбайливо реставрувався (клеєний). Є думка що посуд тривалий час провів у воді (або обмазаний чимось схожим на алібастр, шпаклівку...), але це лише моє припущення. Дякую за увагу. P.S. Розміри (висота): глечик без ручки - 28см, глечик темного кольору - 20см, глечик з діркою (клеєний) - 13см, парний посуд - 7-8см. Зробила багато детальних фото, але дозволяється залити лише 12, при потребі надам інші. 

14.02, 21:52AuthorAnswer друг ромео
Дякую за відповідь. Мабуть в такому разі не варто шкодувати про покупку, - бо у продавця на фото вони виглядали значно більшими, а приїхали такі малі..., і забрала на пошті лише тому  що вже домовились :)
Answers: 0
Answers: 1
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.