Новий Завіт з Псалтирем Вільно 1623. Видно з фото що тут Новий Завіт бо фоліація справа внизу. Всього 605 листів тобто 1210 сторінок порахуйте скільки у Вас
Я розумію що за книга і приблизно що може коштувати і Я не з тих людей що вірять на слово не турбуйтесь Я хоч і новачок в антикварних продажах але в обіду себе не дам .
Ми шукали надійного постачальника для виготовлення пакування для нашої продукції і знайшли HotPrint. Вони запропонували безліч варіантів дизайну і матеріалів, що дозволило нам обрати найкращий варіант для нашого бренду. Процес замовлення був простим, а менеджери дуже допомогли нам з усіма питаннями. Пакування було виготовлено вчасно і вийшло дуже якісним і привабливим. Якщо вам потрібне якісне пакування для вашої продукції, рекомендую звернутися до HotPrint: Виготовлення коробок на замовлення - виробництво упаковки в Києві та Україні | Хотпринт . Чудовий сервіс і високий рівень виконання!
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.
There's no Internet connection. Check the connection and click "Repeat".