Policeman
Policeman
16 February, 22:41

Дві маленьки машинки на визначення

Дві маленьки машинки на визначення
Доброго дня! Підкажіть будь-ласка,  чи є в даних іграшках  якась цінність , окрім історії , як вони до мене потрапили. Дані машинки інерційні . Буду вдячний за відгук. З повагою

Answers: 0
17.02, 13:16Author
Дякую, якщо цікаво то історія їх походження така, мій батько в 1988 році пригнав японське авто , яке забирав з парому у Владивосток, і ці машинки були знайдені у авто під сидінням , також було знайдено , щось на зразок кіндера , пластмасове яйце в якому знаходився маленький мотоцикл у вигляді конструктора, теж інерційний але не вистачало переднього колеса і батько його в ставив вже з нашої іграшки. Зараз додам фото. Дякую за відгук! З повагою
17.02, 13:19Author
На першій світлині видно переднє колесо за яке я писав вище
17.02, 13:41
Це іграшки з японських капсульних автоматів. Дуже популярні з 1980 - наш час. Є серії машини. Спецтехніка. Мотоцикли. Собачки. Кішечки. Тисячі їх.
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.