Answers: 0
19.02, 21:07Author
просто бронзова фібула-брош в емалях))).
гадаю ,що думки розійдуться!
Musat3902
20.02, 03:14
Фото нормальні зробіть - щоб думки не розходилися ))
Брошка 20 ст., прибалти в 80-х кліпали
20.02, 06:15Answer Musat
То це, посилання дайте будь ласка на прибалтів з 80 - х, бо схоже що Ви знавець з всього на світі, ще краще щоб з картинками, ви ж десь берете інфу, так поділіться. Дякую дуже, всім цікаво
Musat3902
20.02, 19:22Answer markus1
То це, посилання дайте будь ласка на прибалтів з 80 - х, бо схоже що Ви знавець з всього на світі, ще краще щоб з картинками, ви ж десь берете інфу, так поділіться. Дякую дуже, всім цікаво
Послуги консультації платні - 400гр
 Поради безкоштовно - в неті шукайте <інфу>
21.02, 16:31Answer markus1
А це марно. Я цікавився якось, він вказав книгу Археології України. Там взагалі ні слова про накоскники. 😁
Answers: 1
Answers: 2
22.02, 13:01Author
Будь ласка, доп. фото
Modified by author 22.02, 13:02
23.02, 09:21
Перепрошую, там на початку єксперти просили гарні світлини, так от вже можно насолоджуватись, платному эксперту, особисте прохання теж, будь ласка перегляньте. І ще це, там вище в темі за консультацію просили гроші, бо без грошей це брошка з 80, прибалти таке робили. Так от, посилання такі хочется отримати на прибалтів з 80 х.     Вельмошановний пане эксперте, напишіть будь ласка ваш номер картки щоб відправити гроші, взамін на посилання на тих самих прибалтів з 80 х.
24.02, 06:02
Removed by author
24.02, 11:59Author
Добрий день,форумчани. Дякую за незрозумілу поведінку у цій темі. Однак , хочу Вас попросити відповісти на питання теми,а не мірятися висловлюваннями.
 Якщо в Вас є достовірні джерела інформації  будь ласка. 
Дякую за розуміння.
24.02, 14:47Adept
За фото- друга половина 19- початок 20 століття.  Виставляйте у відповідний розділ (біжутерія)
25.02, 08:03
Вітаю всіх. Дуже цінні поради, та підказки видають форумчани у разі звернення про допомогу, безцінна інформація та допомога у визначенні предметів, дякую. Поставте будь ласка, мені уподобайку, тоже хочу роздавати поради та визначати предмети. Дякую
25.02, 09:00Author
Зверніть увагу на складову металів
дякую.
25.02, 11:17
Оце мене і зацікавило, дуже. Склад металу саме
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.