20.02, 12:43
Добрий день!
Десь "біля віскі стояло"... ))
Самі подумайте: кінець 90-их, Болгарія, етикетка на українській мові )) Про колір я взагалі мовчу.
Мала Арнаутська, в кращому випадку.
Answers: 0
wadik1596
20.02, 13:57
Шо-то цвет напитка подгулял. Может освещение неудачное.
vkf772383
20.02, 14:13
Вітаю. Оце якраз  відкоркував пляшку спражнього скотча.  Смак порівнювати не можу, а  етикетки, колір, написи, тощо бачу різницю.  Шановний  КАПІТАН ZELENY дав точну адресу виробника.
У мене в ті роки був магазин, переважна кількість "коньяків" і "віскі" за пів року давали осад і освітлювалися до стану якогось шмурдяка. Ну  це дешеві , а ті що норм  були занадто дорогі для загалу , прийшлось пізніше самому порати ...
21.02, 11:39
А тоді були вже акцизні марки чи ні...
95-97 роки пам'ятаю щось було 30* якась водка чи то єврейська чи тому подібна ємність 1 літр..іще пам'ятаю ходив піп з монашками,просили гроші ,я запитав що то за чел. мені сказали що то паша мерседес
Modified by author 21.02, 11:43
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.