Answers: 0
23.02, 22:05
Авторе - а якщо я напишу, що це каналізаційний люк?
Повірите???
23.02, 22:57
Фабрика ламп Хичкока, улица Уотертаун, Нью-Йорк.
23.02, 23:26
Авторе, шановні пани sokol 33 , та пан Qwatro - по доброму жартують - ви ж знаєте, що той чугунний, здоровенний, важелезний предмет на вашому фото - то рєдчайший, рарітєтний каналізаційний люк з римських лазень, або з батискафа Кусто.
 Котіть його на аукціон - але дешево не продавайте - бо то є справжнє ,,яйце Фаберже", для справжніх, суворих поціновувачів крутих люків...
Modified by author 23.02, 23:28
24.02, 03:27
Гаразд - харе гнать дурманца...
 Звичайно, шановні пан Sokol 33 i пан Qwatro - вам все вірно ідентифікували. А я умисно ніс відверту єресь, намагаючись в такій жартівливій формі натякнути вам на те, що вірна ідентифікація предмета - це справа відповідальна і обоюдозалежна. Чим більше автор докладе зусиль, до вірного оформлення теми - тим більше ймовірність, що предмет буде вірно ідентифікований.
Тут як кажуть: ,,рука руку миє..."
    Тому, прохання на майбутнє - оформлюючи тему, не забувайте привітавшись і описавши суть питання, вказувати розміри предмета, матеріал, вагу і інші особливості. Ну і звичайно - надавайте якісні фото з розмірами ( з вагою, по потребі), з усіх боків і ракурсів.
 Потримати і роздивитись предмет обговорення в руках - може лише автор теми. Ми ж маєм уявлення про предмет, лише по наданих фото. Тому, будьте так ласкаві - проявіть повагу до людей, яких ви просите допомогти вам і дайте їм якомога більше шансів на те, щоб вони мали можливість вам допомогти. Повага річ примхлива - або вона обоюдовідсутня, або обоюдоприсутня. Але вона точно не працює однобоко.
 Для людини адекватної - все це зрозуміло і ясно ,,як божий день"...
  Тож, хай і вам, моє прохання буде ясним і зрозумілим. 
А мені, в майбутньому, в якійсь із ваших послідуючих тем - не буде більше потреби умисно ,,нести єресь".
      Цікаво - я от тут ,,вежливым лосём" нащебетав цілу поему - а от чи розуміє автор, про що я тут розпинався...?🤔😄
Modified by author 24.02, 03:29
24.02, 10:56Answer КОТок
Зараз він прокинеться та трішки офігіє)
24.02, 12:23AuthorAnswer КОТок
Доброго дня, дякую. Тільки зайшов на даний форум, тепер буду краще орієнтуватися як воно працює
24.02, 12:53Answer Vladgotnow
Доброго дня, дякую. Тільки зайшов на даний форум, тепер буду краще орієнтуватися як воно працює
Авторе - дякую за адекватну реакцію - з вас може викарбуватись гарний член спільноти...
       Є автори тем, витончену натуру яких ображають вітання. Є автори, гідність яких принижують прямі прохання надати додаткові фото, чи інформацію про предмет. Є автори, які просто вважають, що ,,і так сойдёт..." Є просто випадкові торопиги, що паралельно сюди залетіли, пролітаючі мимо в синю далечінь (їм просто не до пошуку правил оформлення тем - для них взагалі ніяких правил не існує, вони самі собі є носіями правил і часу в них нема на суєту суєт...).
    Але ми все це бачили тут в різних іпостасях -
 і наш сталевий нерв всим цим не розхитать. 
Тому ми можем з витримкою ,,вежливого лося" -
 (щоб раптом душу автора не травмувать),
спокійно й ввічливо його про дещо попрохать...
Modified by author 24.02, 13:02
Answers: 1
Answers: 2
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.