Ganso92
Ganso92
3 March, 17:53

Рогова "Богдан Хмельницкий" 1915 р.

Рогова "Богдан Хмельницкий" 1915 р.
Добрий день.

Рогова, О.И. Богдан Хмельницкий. Историческая повесть для юношества. 4-е издание. Пг.: Издание А.Ф. Девриена, 1915 р.

Стан як на мене приємний, іллюстрації взагалі чудово виглядають, але є пошкоджена сторінка (на фото), і один блок випадає.
З повагою!

03.03, 20:27
Усі Ваші питання не мають ніякого сенсу.
Ось дивіться, я днями вивчав статистику продажів однієї книги, яка є у мене в наявності.
Книга продавалась останнім часом двічі - один раз за 1400 грн, другий - за 14000 грн. Стан книг в обох продажах ідентичний.
Ви сміливо можете виставити свою книгу хоч за 1400 грн, хоч за 14000.
Результат непередбачуваний.
04.03, 23:17AuthorAnswer for_sale
Так, десь Ви маєте рацію, але мене конкретно цікавить думка досвідчених людей зі сторони, і на основі їх оцінювання я буду робити свої висновки.
Answers: 0
Answers: 2
05.03, 10:34
Добрий ранок. Однозначно цікаве видання, хоч це і повість для молоді. Ілюстрації дуже приємні, ще й кольорові.
Я вважаю, що її ціна біля 5 тис грн.
Уточніть хто автор малюнків, це може додати в ціні.
05.03, 15:50AuthorAnswer IvanoF
Дякую за вiдповiдь.
Автор малюнкiв для книги - Михайло Мікешин, вiн же автор пам'ятника Хмельницькому на Софійській площі в Києвi. До речi, в книжцi є зображення проекту цього пам'ятника.
07.03, 13:06Answer Ganso92
Це додає в ціні, бо він видатний художник і скульптор. Він знайомий був з Шевченком, якого дуже поважав.
Answers: 1
Answers: 1
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.