Kopartel
Kopartel
6 March, 16:57

Не оригінал.

Не оригінал.
Добрий день, шановні!
Сьогодні закінчили обговорювати таку тему. Знак для определения и оценки
Я звичайно дуже вибачаюся, але я хотів би довести свою думку стосовно справжності клейма на цьому знаку. Чому я зробив цю тему? Бо в тій темі ТС мені не надав такої можливості заблокувавши мене. Отже навіть після надання ТС нових світлин під прямим кутом і при денному світлі, моя думка не змінилася. Клейма ліві, бо не відповідають справжності як горизонтальні, так і вертикальні ознаки справжності, я графічно показав це на фото червоними лініями. Ще хочу додати, що пятої клепки на знаку немає, ГАЙДАМАКЪ правильно зауважив, це кострубате клеймо посвідчення, на фото при збільшенні та розвороті вертикально все добре видно. У пробірному управлінні не могли допустити набивки клейма посвідчення на клеймо з пробою, це нонсенс. Таке можливо лише з іменниками.
Шановний,  hata65, без образ. З повагою.

06.03, 17:10
Вітаю! Я у автора тієї теми заблокований і не мав змоги написати. Клеймо-фальшиве, знак-фуфло. Ось клеймо завідомо оригінального знаку саме Віленського училища. Нехай порівнюють...
06.03, 17:13AuthorAnswer YuliyaI
Вітаю! Я у автора тієї теми заблокований і не мав змоги написати. Клеймо-фальшиве, знак-фуфло. Ось клеймо завідомо оригінального знаку саме Віленського училища. Нехай порівнюють...
Вітаю YuliyaI! Дяку за вашу правильну думку. З повагою.
Answers: 0
Answers: 1
06.03, 17:20Author
Ще ГАЙДАМАКЪ, здивовано мене запитував, коли я також сказав, що клеймо на фото яке надав шановний stakler, також ліве, хоча воно з Самлера. Я не мав змоги там відповісти, то відповідаю тут. Так і то клеймо ліве.
06.03, 17:29AuthorAnswer Kopartel
А підборіддя яке у цієї Альонкі, щелепа як у бульдога.
06.03, 18:59
Тоже так считаю! Зачем блокировать пользователей-если уверен в знаке???
06.03, 20:22
Можу тільки написати що це не найочевидніші підробки клейм. Але очі в експертів наметані.
06.03, 20:44
Для порівняння додам центральний медальон знаку цього ж виробника. Також, прошу, у того хто має змогу, запитайте вагу без гайки.
07.03, 09:58
Добрый день.Время летит и уже не помнят,как этот и еще пара -тройка других в конце 90-х на Дарнице продавались.Изготавливали то ли в Чернигове,то ли в Черкассах Просили 40 дол. С уважением
08.03, 00:12Answer Trebushe
Саме просте горілка, коньяк, вино шампанське, кубачі
07.03, 10:07
Кому ще не зрозуміло!? Я навіть не сумнівався, бо давно маю певні спостереження стосовно цього продавця😉
Як кажуть "ворон ворону око не виклює "
ПС
Нахіба тоді розділ з обговоренням зробіть лише продаж як олх і нехай лохі купують на власний розсуд
13.03, 15:57AuthorAnswer TerraRist
Кому ще не зрозуміло!? Я навіть не сумнівався, бо давно маю певні спостереження стосовно цього продавця😉 Як кажуть "ворон ворону око не виклює " ПС Нахіба тоді розділ з обговоренням зробіть лише продаж як олх і нехай лохі купують на власний розсуд
Все ж таки знак перенесли в копії.
13.03, 19:26Answer Kopartel
Все ж таки знак перенесли в копії.
Через тиждень після звернення
13.03, 19:28AuthorAnswer TerraRist
Через тиждень після звернення
Хай так нiж нiяк.
07.03, 14:34Author
Пробірне клеймо на знаку "Знак об окончании МСХИ" фальшиве, ознаки оригінальності відсутні. Взагалі то не голова жінки, а голова чоловіка який має ніс "картошкой" , вуса та накачану шию як у бика. Клеймо це дуже важлива ознака справжності.
07.03, 18:53Answer Kopartel
Правельно!И я эти вопросы подымал! Интересовался-где "девушка"?,где кокошник?,где коса?,почему цифры не имеют чётких очертаний и ровных поверхностей???
07.03, 19:43AuthorAnswer Maric1111
Правельно!И я эти вопросы подымал! Интересовался-где "девушка"?,где кокошник?,где коса?,почему цифры не имеют чётких очертаний и ровных поверхностей???
Думаю, что по клеймам не хватает знаний и на это похоже, поэтому больше уделяют внимание сличению штампов и т.д. т.п.
07.03, 20:53Answer Kopartel
Пробірне клеймо на знаку "Знак об окончании МСХИ" фальшиве, ознаки оригінальності відсутні. Взагалі то не голова жінки, а голова чоловіка який має ніс "картошкой" , вуса та накачану шию як у бика. Клеймо це дуже важлива ознака справжності.
Це клеймо є в довіднику срібла 84 проби як фальшиве. Обведено зеленою лінією
Answers: 3
07.03, 19:58Author
Ось по Вiленському знаку написали прямо в комментах до лоту.
07.03, 20:37
Так і в темі знавці писали про те що знак фуфло/підробка/фальшивка
Musat4006
08.03, 01:47Answer TerraRist
Так і в темі знавці писали про те що знак фуфло/підробка/фальшивка
Тому що Вадим в свою будощность ,<в начале славных дел> ще тільки починав вчитися ремеслу фармазонщика 
Первый блин всегда комом ))
😎
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.