Anton_Voronin
Anton_Voronin
13 March, 22:01

Лицарський хрест після военний WW1 на обговорення.

Лицарський хрест після военний WW1 на обговорення.
Мої вітання, шановні колеги прошу дати оцінку предмету. Дякую

Answers: 0
25.03, 08:53AdeptAnswer Maks_Kremin
Вітаю.
Гарний в якому сенсі? В сенсі "оригінальний" чи в сенсі "просто красивий"?
На період ПСВ не існувало "Лицарського" хреста, був Großkreuz des Eisernen Kreuzes, але я не думаю, що це оригінал.
Ось у Вайце є у продажі:
Großkreuz des Eisernen Kreuzes 1914 - Preussen - Auszeichnungen deutscher Staaten bis 1933 - Militaria / Helmut Weitze
25.03, 19:23AuthorAnswer Вадим Анатольевич
Вітаю. Гарний в якому сенсі? В сенсі "оригінальний" чи в сенсі "просто красивий"? На період ПСВ не існувало "Лицарського" хреста, був Großkreuz des Eisernen Kreuzes, але я не думаю, що це оригінал. Ось у Вайце є у продажі: https://www.weitze.net/militaria/65/Grosskreuz_des_Eisernen_Kreuzes_1914__447665.html
Дякую Вам за відповідь. По розміру і вазі трохи є відмінність 1 мм. і 3 г. Ну думаю це ваги китайські. Не міг знайти в інеті цей хрест. Дякую.
25.03, 19:37AuthorAnswer Вадим Анатольевич
Вітаю. Гарний в якому сенсі? В сенсі "оригінальний" чи в сенсі "просто красивий"? На період ПСВ не існувало "Лицарського" хреста, був Großkreuz des Eisernen Kreuzes, але я не думаю, що це оригінал. Ось у Вайце є у продажі: https://www.weitze.net/militaria/65/Grosskreuz_des_Eisernen_Kreuzes_1914__447665.html
Шановний експерт, підкажыть будь ласка можливо піся 2 світової робитися дублікат цього хреста? Як би ветеран робив для себе через втрату. Дякую
Modified by author 25.03, 19:38
26.03, 14:22AdeptAnswer Anton_Voronin
Шановний експерт, підкажыть будь ласка можливо піся 2 світової робитися дублікат цього хреста? Як би ветеран робив для себе через втрату. Дякую
Вітаю.
Я не ексерт, трохи маю уявлення щодо предметів Райху, власно кажучи як і Ви.
Забиваємо в "гуглі" назву хреста і отримуємо інформацію щодо того, хто й коли був ним нагороджений. Таких всього п'ятеро:
Paul von Hindenburg (9. Dezember 1916)
Wilhelm II. (11. Dezember 1916)
August von Mackensen (9. Januar 1917)
Leopold von Bayern (4. März 1918)
Erich Ludendorff (24. März 1918)
То хто з них міг замовити собі "дублікат", якщо ніхто з них не пережив ДСВ.
Якось так.
Answers: 1
Answers: 2
Answers: 1
26.03, 10:10
Вітаю !
вислоілю свою суб*ктивну думку,
виріб на перший погляд зроблений гарно ,
але не подобається шрифт на серцевині , розмір та розташування 
написів. зустрічав подібні в Німечині на блошиних ринках ,
намагались продати як оригінал , при торгіві опускали до 100 евро .
з повагою
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.