Roni4ka
Roni4ka
14 March, 00:34

Lire 100 repubblica italiana марка

Lire 100 repubblica italiana марка
Доброї ночі! Підкажіть будь ласка знаючі люди, знайшов в закромах декілька книжок з марками. Під час моніторингу марок, винайшов таку цікаву марку як lire 100 repubblica italiana. Згідно сайту ebay ціни на дану марку скачуть з двох баксів до півтори тисячі доларів. Я вдивлявся, вимірював, порівнював, різниці не знайшов з маркою за 1500 доларів. Можливо хтось розуміється та допоможе мені встановити цінність даного екземпляру. Дякую!

vkf772473
14.03, 20:57
Вітаю. Непроста у вас задачка. Переглянув каталог,  такі марки випускались декількома емісіями у різні роки і кожна емісія має невеликі відмінності.  Марку за 1,5 тис уе не знайшов, але бачив багато інших за сотні уе.  Ви пишете, що порівнювали. Скажіть,по яким параметрам?  Треба брати, як мінімум, зубцівку,  папір (є марки на простому папері, а є випуск на флюоресцентному), водяні знаки,  колір - можуть бути рідкісні відміності кольору, текст...Наприклад, якщо серія з водяним знаком, а одна марка без, то це вже рідкість.  Свою думку я поки залишу при собі. Хоча загиб кута марки у будь-якому варіанті дасть мінус ціни.
Answers: 0
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.