КОТок
КОТок
22 March, 22:43

Допоможіть прочитати текст на печаті

Допоможіть прочитати текст на печаті
Вітаю.
Шановні знавці, та поціновувачі даної тематики - допоможіть, будь ласка, прочитати текст на печаті.
 Нажаль, фото є лише ці.
Буду дуже вдячний за допомогу.

26.03, 13:11
Підходиш до мусульманського священника і він тобі точно прочитає..
26.03, 13:32AuthorAnswer numismat999
Підходиш до мусульманського священника і він тобі точно прочитає..
Дякую за пораду.
Та все ж маю надію, що не лише мусульманський священник є носієм тієї мови. Можливо і тут, у спільноті, трапиться людина, яка володіє мовою...
Answers: 0
Answers: 1
26.03, 14:10Author
Нажаль, не знаю який з текстів має вірну орієнтацію, а який віддзеркалену - тому додам обидва. Можливо це полегшить прочитання тексту:
26.03, 14:15
Звернітся в розділ монет сходу, опишіть ситуацію і думаю Вам там швидше допоможуть
26.03, 14:20AuthorAnswer monetosina
Звернітся в розділ монет сходу, опишіть ситуацію і думаю Вам там швидше допоможуть
Дякую вам за мудру пораду.
Зараз спробую.
05.07, 23:04
Вітаю. Думаю, що це печатка для листів поважної релігійної особи. Що до перекладу буде десь так:
"Написав проповідник
Абу аль-Макарім, син Насіра.
Нехай буде Аллах задоволений ним"
06.07, 10:09AuthorAnswer paulito
Вітаю. Думаю, що це печатка для листів поважної релігійної особи. Що до перекладу буде десь так: "Написав проповідник Абу аль-Макарім, син Насіра. Нехай буде Аллах задоволений ним"
Доброго дня, шановний paulito.
Дуже вдячний вам за допомогу.
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.