VerkaletsB
VerkaletsB
27 March, 09:30

Куплю велику фарфорову кружку "під один палець" Вермахт , Рейх, оригінал

Куплю велику фарфорову кружку "під один палець" Вермахт , Рейх, оригінал

Куплю велику фарфорову кружку "під один палець" Вермахт , Рейх, оригінал, без сколів, з чітким підглазурним клеймом, Тільки наложенним платежом без передплат, фото взято з іншого сайту для наглядності, пишіть свої пропозиції або тут або в приватних повідомленнях

27.03, 09:51
Ви так і не зрозуміли про культуру поведінки в Спільноті?
Гадаю, тоді вам немає про що тут просити і сподіватися.
А ваш рейтинг покупця вже красномовно червоним кольором  свідчить, який ви "порядний"...
Answers: 0
27.03, 12:18Author
Краще б ви мені запропонували річ яка мене цікавить а не займалися спамом, напевно вам дуже подобається спілкуватись з людьми і ви шукаєте до чого би причепитись, у двох темах не написав - Добрий день - так уже мене взялись повчати як себе вести, порада - не займайтесь спамом а пишіть тільки по ділу
Answers: 0
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.