30.03, 20:24Answer друг ромео
Тільки от питання: 29 чи 30 число?
Лише під мікроскопом буде видно датування на кінчику вістря.
Modified by author 30.03, 20:26
Answers: 0
Answers: 1
31.03, 17:12Answer КАПІТАН ZELENY
Надо попробовать на вкус, вдруг это декабрь
Answers: 3
30.03, 21:28Author
Спасибо, я просто в ШОКЕ! Откуда такие знания, большое спасибо....
30.03, 21:29Author
Гвоздь был куплен  сегодня в Голандии за 2 евро
31.03, 02:52Answer dimalexus89
Гвоздь был куплен  сегодня в Голандии за 2 евро
Той голландець, який продав вам цей ,,гвоздь" таки талановитий продавець...
31.03, 13:36Answer КОТок
Грамм 10 меди за два эвро! Та он гений! Волк из Уолл Стрит нервно курит в сторонке
30.03, 21:31
Снова недоэксперты со своими шутками в комментариях вместо помощи людям, не знаете не лезьте
30.03, 21:45AuthorAnswer Deffer
Спасибо, я всё понял вижу на UA без изменений.
30.03, 23:16Answer dimalexus89
Спасибо, я всё понял вижу на UA без изменений.
А как там на раше?Есть какие-то или как всегда в худшую?
31.03, 11:56Answer Deffer
Чекаємо на ваш вердикт, пане профессор!
Answers: 2
31.03, 00:01
Ну форум испортился - одна ругань междуусобная и неуместные шуточки. Есть такое..  Все это не от хорошей жизни....
31.03, 00:56
А що очікував автор почути створювавши таку тему? Яке питання - така і відповідь.Можливо краще спитати там де купували?
31.03, 02:12
Deffer
Сеня_77
От те що автор теми так ,,зпопідвипопідвертом" недолуго сформулював питання - те аж ніяк не торкнуло жодної, навіть самої тоненької струни, у ваших витончених душах....
   А те, що на те недолуге питання КАПІТАН ZELENI і ДРУГ РОМЕО надали єдину вірну, чудову відповідь - це прям в мотлох порвало всі струни ваших витончених душ...
Зазвичай - як автор оформлює тему - так він і отримує відповідь (або взагалі не отримує - і тема ,,мовчки" йде в ,,небитіє").
   ,,Експерти" - скасовані....
,,Знавці" - один на міліон...
Тому або шукайте відповідь самі - або навчайтесь мистецтву живого спілкування з тими ентузіастами, на яких сьогодні тримається форум. І да - уміння вести живе спілкування - це також не легка праця і свого роду хист...
Modified by author 31.03, 02:17
31.03, 11:58
Там щось вибито на гвіздку, чи мені здається? Буде смішно, якщо рік виготовлення.
31.03, 12:13Answer Docadept
КФ 84 ??? Може???? Але місця хватає щоб вибити повністю клеймо!!!  :) !!! А мені подобаються люди з почуттям гумору!!! З пов!!!
31.03, 16:05
За що люблю Віоліті - що експерти дуже швидко допомагають!
31.03, 16:36
Вітаю Товариство! Таке враження що автор ,цільово підкинув тему для стьобу. Тут  просто безмежне поле для вправності у остротах та жартів .  Може і дійсно, інколи потрібно просто розслабитись , та видихнути воздух.   Цвях долі, періоду сивої давнини, що тут скажеш, чікарна  вєсчь.
31.03, 16:48
Я б ще добавив, що не потрібно сильно жартувати з людини ,в якої в руках цвях. Можна і в око получить. Хоча мідний цвях в оці можливо не так ржавітиме. Всім добра і мирного неба!
31.03, 20:13Answer Dalan
А якщо серйозно,то навряд чи Вам визначать точний період виготовлення по фото. Мені наприклад, такі траплялись по чк, ледве віддавав по 40-50грн. Якось так.
31.03, 19:10Author
Просто старый гвоздь с такой патиной из меди первый раз в руках держу в магазине все жележные продаются, то сколько ему лет примерно?
31.03, 19:14Author
Фото не передает но патина зелёная, и шляпка видно что отдельно была прикрепренна.
wadik1631
31.03, 19:22Answer dimalexus89
Removed by author
Answers: 4
01.04, 00:36
Вибачаюсь ! Але зустрічав схожий цвях, і також із міді. Як було сказано прцівницею краєзнавчого музею,  такі цвяхи використовувались для чобіт на початку ХІХ ст. у Західній Європі.
Але версія запропонована вище, стосовно кораблебудування , здається більш логічною, враховуючи, що це Голандія.
Не притендую на звання експерта, просто відзначив власний спогад.
З повагою !
vkf772468
01.04, 11:40Answer NikitaVolobuiev
так, чоботарі використовували мідні гвіздки.  У  мені дід займався цим ремеслом.  Але ті гвіздки трошки менші.  І шляпки круглі.
01.04, 08:34
А чим вам власне не подобається гвіздок? Недостатньо мізків як оформити невеличкий стенд з ним? У Фролівському монастирі знесли старі монаші кел'ї. Я гуляв там, підібрав декілька кованих гвіздків, був там і старий ключ, шматочок дубової балки. Потім монахині мене помітили і вигнали з звалища. В дерев'яному боксі під склом, на фоні фото розвалин згенерованого під картину маслом, прикріплені всі ці речі речі, це все що залишилося від тієї старої будівлі. Щоб зрозуміти суть, треба знати і цікавитись історією. Звичайним баригам старий мідний цвях ,звісно, це звичайне сміття. Бо існує ж десь яйце Фаберже! Наша голуба кров збуджується лише на нього! Прапор в руки і яйце назустріч).
 Коли ви купуєте, або знаходите якусь річ, зразу думайте як ви її подасте на огляд, або на продаж. В Голандії був сенс докупити ще щось, пов'язане з цим гвіздком.Найкреативніше було б дійсно оформити морську тематику. Коли їдете в країну, поцікавтесь її історією.
Modified by author 01.04, 08:41
01.04, 11:30Answer Plovdiv777
Добрий день, шановний, а де написано, що гвіздок комусь не подобається?) Навпаки, він подобається, бо якщо не подобався б, ніхто б його не купив би)))
01.04, 17:38
Я дуже і дуже уважно вивчав даний ЦВЯХ(який чомусь іменують *ГВОЗДЬ???* Під мікроскопом таки точно-дата- серпень 18якісь рік.Але поправку шановному Капітану ЗеленІ-дата не на вістрі ЦВЯХА,а на обідку шляпки ЦВЯХА! Також там само і проба метала і місце виготовлення і повне ім*я і прізвище виробника і кількість виготовлених ЦВЯХІВ і дата відправки замовнику і сертифікат якості і інструкція по експлуатаціі і,і,І........ .Мова,до речі,на якій все це начеканено-тібето-тяньшанська. ЦВЯХ достойний уваги!!!
01.04, 18:44
Согласен со всеми экспертами....и всё таки хотелось бы уточнений...гвоздь был сделан до обеда или всё таки после?
01.04, 20:33Answer azbest
Почали виробляти після сніданку. Завершили о 20.07. з декількома секундами(історія не змогла встановити кількість секунд).
Musat3941
02.04, 01:35
Знову без лінійки - може це не цвях, а лом !?
Якщо це цвях +/- 100 , то це цвяхи для оббивки обшивки корпуса корабля , яхти , шхуни і тд .
Вони йдуть мідь бронза. Залізо морська вода з'їсть за рік .
Куплю шт. 200-400
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.