19.04, 21:33
Період неандертальців.
НЕ привітались!
Розміри не вказали!
Матеріал не вказали!
Руки засунули в кадр!
На правила - забили!
19.04, 21:39AuthorAnswer minelaboff
Період неандертальців. НЕ привітались! Розміри не вказали! Матеріал не вказали! Руки засунули в кадр! На правила - забили!
Ахах,заспокойся неадекват я не за твоїми коментами тут!
19.04, 21:44Answer Buldozer_ua_
Будеш тикать своєму корешу !!!
А у нас тут чемні люди!!!
Хоча кому  я це поясняю...
19.04, 21:47AuthorAnswer minelaboff
Будеш тикать своєму корешу !!! А у нас тут чемні люди!!! Хоча кому  я це поясняю...
Якщо нічим допомогти не можеш то навіщо взагалі щось пишеш,я тут за допомогою а не за твоїми коментами
19.04, 21:49Answer Buldozer_ua_
Я тобі тугодуму ще раз пояснюю!!!
Розміри не вказали!Матеріал не вказали!Руки засунули в кадр!На правила - забили!
Що тут неясно???
Деграданти...
Answers: 1
Ви не праві. Для визначення предмету за фото необхідно дати максимум інформації  : розмір , вага , матеріал, фото з різних ракурсів ,наявність інших особливих показників. . Частини тіла в кадрі теж "такоє" : часом бувають огидно недоглянуті руки...І тому існують ПРАВИЛА.
Modified by author 19.04, 21:54
19.04, 21:57AuthorAnswer володимир вікторович
Ви не праві. Для визначення предмету за фото необхідно дати максимум інформації  : розмір , вага , матеріал, фото з різних ракурсів ,наявність інших особливих показників. . Частини тіла в кадрі теж "такоє" : часом бувають огидно недоглянуті руки...І тому існують ПРАВИЛА.
Я знайшов,попросив допомоги ,якщо не має чим допомогти то не вважаю що є адекватним розводити даремно полеміку
Answers: 0
19.04, 21:53Author
Ти ХАМЛО!!!Розміри видно по фото,звідки я можу знати матеріал???я що експертизу мав зробити?до чого взагалі руки!!!зразу образи, НЕАДЕКВАТ!!!!
19.04, 22:04AuthorAnswer minelaboff
По якому фото видно розміри?
3.5см на 3.5см
19.04, 22:08Answer Buldozer_ua_
Ну добре,це з'ясували.
Хоча привітатись вам тяжко...
Який по вашему матеріал?
19.04, 22:11AuthorAnswer minelaboff
Ну добре,це з'ясували. Хоча привітатись вам тяжко... Який по вашему матеріал?
Напевно бронза,тяжкий матеріал,доброї ночі;)
19.04, 22:17
доброї ночі і вам.
бронза має жовтий колір.
А це називається - шпіатр.
19.04, 22:20AuthorAnswer minelaboff
доброї ночі і вам. бронза має жовтий колір. А це називається - шпіатр.
Я в тому мало розбираюсь,просто маю знахідку і хотів би дізнатися більше
19.04, 22:23Answer Buldozer_ua_
Ось бачите,можно і адекватно спілкуватись!
А ще можно дякувати людям за допомогу і визнавати свої помилки.
Цей предмет називається - лампадка.
19.04, 22:28AuthorAnswer minelaboff
Ось бачите,можно і адекватно спілкуватись! А ще можно дякувати людям за допомогу і визнавати свої помилки. Цей предмет називається - лампадка.
Я тільки ЗА.про правила я чую вперше тому не очікував такої реакції, і будь ласка будь те більш стримані.
Yarda2203
19.04, 22:25
Вітаю Кінець 19 ст. початок 20.
Лампадка І на майбутнє перегляньте декілька тем, щоб знати як оформляти їх.І не забувайте вітатись - тут не роботи вам допомагають.
19.04, 22:31
Пошук по запиту, видає дві шт. продані, схожі на Вашу. З повагою.
19.04, 22:32AuthorAnswer Sedoy
Пошук по запиту, видає дві шт. продані, схожі на Вашу. З повагою.
Дуже вдячний
20.04, 11:00
Вітаю всіх!  Це зовсім не лампадка. Проходить часто, але завжди  ідентифікують невірно. Це низ від підвісної керосинової лампи,царизм. Та частина, в яку вставляється сама лампа,в боки йде проволочний каркас. Вид такої керосинової лампи на фото,верхній ряд. Всім Миру і добра!
20.04, 11:27AuthorAnswer Dalan
Вітаю всіх!  Це зовсім не лампадка. Проходить часто, але завжди  ідентифікують невірно. Це низ від підвісної керосинової лампи,царизм. Та частина, в яку вставляється сама лампа,в боки йде проволочний каркас. Вид такої керосинової лампи на фото,верхній ряд. Всім Миру і добра!
Дякую:)
20.04, 12:58Answer Buldozer_ua_
Лампадка (метал) шпіатр...не єби більше людям мозок....Христос воскрес!
20.04, 13:25Answer НАМОР12
Не лампадка. Бігати кожні 5 хв. масло підливати (щодо розміру)
Воістину воскрес!
20.04, 13:33Answer Buldozer_ua_
То не нагар,то клей, ціни не додасть.
20.04, 13:36AuthorAnswer Dalan
То не нагар,то клей, ціни не додасть.
Відчистився легко сліду не залишилось
20.04, 13:40Answer Buldozer_ua_
Да яка різниця...нагар..хоть гівно..данна річ тут на форумі вже десять років обсусодюється...гасова лампа чи керосінка по 🥁...ну ні хрена вона блядь не стоїть...я особисто около десятка на хатах знайшов...здав у міксі з алюмінію...той забув.! Миру Всім!
20.04, 13:46Answer НАМОР12
Згоден на всі 100, помити, покрасити та в мішок з металоломом.
Answers: 2
20.04, 14:44
Це все малюнкі. Покажіть хоч одну таку керосинку цілу, або хоч деталі з її. З періоду їх застосування пройшло небагато часу, зберіглось маса різноманітних предметів з шпіатру.  Але ні разу ніхто не показав хоч одну таку ламппу цілу. Не може такого бути що майже на кожній хатині знаходиться оди-два такіх предмета і ні однієї іншої запчастини до ламп. В отворі такіх предметів як правило є металеве пружне кільце і присутні залишкі воска чи парафіна, це свідчить про те що там вставлялась свічка.
20.04, 17:08Answer OLEG_SP
Вітаю! Та які там запчастини, кусок проволоки та кришка, схожа як від кастрюлі, хто на копі зверне на них увагу. Сама скляна ємність мала своєобразний виступ,яким і вставлялася в цю приблуду (див.фото) За 120 років,гадаю мало чого цілого залишилось. Скло билось,а деталі могли використати і в якості підсвічника,чому й ні.
Всіх зі Святом!
20.04, 18:20
Ну а що тут вже продовжувати, це капець, - "обвалили" ринок.
21.04, 09:08
На бите скло на копі може ніхто і не звертає увагі, але мала б зберегтись десь хоч одна така ціла лампа, але нема. Є десь в схожій темі малюнок інтерєру сільскої хати де така лампа намальована підвішеною до стелі, але, керосинова лампа може хтось не знає дає дуже потужний струмень температури направлений вверх, на 40-50 сантиметрів над лампою може заговітись папір. Підвішування такої лампи ближче метра півтора від стелі може бути дуже небезпечне в хатах з деревяним перекриттям.
21.04, 12:15Answer 666Alexandr666
Да, це зараз уже точно раритет. Не вистачає лише кришки,але підібрати можна,в продажі бувають.
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.