Anonymous
Anonymous
21 April, 16:27

Монета ви визначення

Монета ви визначення

Доброго дня! Хочу виставити на продаж Галієна, в автентичності не сумніваюсь, але згідно правил потрібно виставити на обговорення.
Монета реставрована, була підплавлена і як виявилося потім мала дирку, яку погано заробили, після реставрації монета приведена в людський вигляд.

21.04, 17:36Adept
Вітаю!
Додайте фото монети до реставрації, 
якщо є така можливість.
Answers: 0
Anonymous
21.04, 17:52Author
Монета колись продавалась на віоліті, коли купив випадково знайшов її в архіві, дирка була заклепана, а низ зробити не змогли  і на 12 год чучуть підрізаний горбок щоб не впізнали.
Ось ссилка:
Ауреус Галлієна
Anonymous
21.04, 18:26Author
Ну звичайно, деякі підрізані в  імені  імператора Галієн і з іншої сторони здається легко підправлено 2 букви VG
Anonymous
21.04, 20:40Author
Шановні експерти, висловіть свою думку. Дякую...
sagit15759
21.04, 23:19Adept
Ну а яка тут думка.
Добре, що чесно вказано на реставрацію.
Вона хоч і якісна, але самі розумієте, що реставрована монета вже стоїть рангом нижче ніж недоторкана.
Можна її на торги, вони і визначать ціну.
30.04, 11:57
Вітаю, а ви дивились цю заклепану  дірку під мікроскопом? На обратной стороні монети, ту що раніше купляли, дуже важкий дефект, плавки, і таке востановити, нереально майже. На лицевій  стороні в 3 містах теж нереальна робота, а саме: реставрація дирки, реставрація літер, реставрація волося та бороди, та реставрація частини монети: біля гурту частина канту. Це божевіля, купити монету і таке робити,  ну вибачте по здравому глузду, якщо ти вміешь таке робити, то навіщо тобі монети реставрувати які коштують 1 долларів, а продати за 2. В мене є версія: можевони з одніеї портії чеканки, тому в них схожа дефекція по лицевій стороні на 3 години. Дякую всім добра!
30.04, 12:16
Но, якщо ви її дорестовровували, то у вас дуже круті майстри!
Anonymous
30.04, 12:32Author
Останньою фразою Ви все сказали , для чого стільки тексту в попередньому пості, я розумію Ваші емоції, будьте в майбутньому лаконічними.
По 2 долари буду купувати на всі гроші скільки зможу навіть готовий в кредити залазити , а мною весь форум вишикується і буде бійка щоб купити, деколи думайте що пишите, буває краще мовчати ніж говоритиДякую...
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.