30.04, 16:58
Пане/пані Ніхто, навіщо дути на холодне? З якого дива повинно відбуватися блокування?
Answers: 0
30.04, 17:24
Нi.
Блокують тiльки анонiмам i тим хто не навчився вiтатися з спiльнотою.
Answers: 1
30.04, 23:27
Removed by author
01.05, 13:11
Блокируют карты людям которые решили что можно открыть на себя их пару десятков, отдать в аренду за деньги  , т е стать обычным дропом. А потом обвинить во всем Виолити или "плохие" банки....
01.05, 15:26
А интересна другая тема Приняли закон же про +10% Виолити еще по этому ничего не говорили кто знает?
01.05, 16:26Answer valis
А интересна другая тема Приняли закон же про +10% Виолити еще по этому ничего не говорили кто знает?
Це лише законопроект, його не прийняли ще.
03.05, 00:53Answer SamSS
Це лише законопроект, його не прийняли ще.
Моє вітання усім користувачам Віоліті і особливо Колекціонерам! 
(Законопроект)? Чи э Віоліті є державним ??? Власник аукціону Віоліті проживає в-
03.05, 01:07Answer Guestmirogo
Він може проживати навіть в Зімбабве...це нічого не змінює.
yama585
01.05, 17:50Answer valis
ссілку мож?
02.05, 02:11Answer valis
Віоліті це не стосується. Та і закон в такому вигляді наврядчи примуть
02.05, 18:28Answer allex201
Вітаю.закон прийняли 29 квітня.
02.05, 21:12Answer hammond
Як ВРУ могла його проголосувати закон  в 1 та 2 читанні, якщо діячі з КМУ тільки зареєстрували цей законпроект за №13232 ? Він навіть не "пройшов" ще профільні комітети. Звичайно я майже не сумніваюся,що ті добродії його проголосують...скарбниця пуста,а своїх друзів-бобрів "пощипати" якось не комільфо, але не так швидко це відбудеться.Хоча я вже в країні - мрії нічому не дивуюся і не здивуюся відповідно якщо й цей закон "протягнуть" в турбо-режимі.
03.05, 09:26Answer asdf197
Вітаю.дякую,що поправили. Так дійсно ще не було читання,але хто сумнівається,що його ухвалять?Я ні!
03.05, 11:39Answer hammond
Погоджуюся,"протягнуть" за милу душу.
Answers: 2
03.05, 00:56Answer hammond
Вітаю.закон прийняли 29 квітня.
Вітаю !  Що за закон?
03.05, 09:27Answer Guestmirogo
Вітаю.про оподаткування онлайн продаж.
02.05, 18:29Answer allex201
В дію вступить з 1 січня 2026 року.
02.05, 18:32Answer allex201
На мою думку,моніторити будуть самі площадки,і виходячи з того,цих 10% доплюсують до комісії з продажу лоту.
Answers: 3
Answers: 3
01.05, 16:08
Ви хто, вам чого? Вітатися в школі не вчили??
01.05, 18:53
Судя по тенденции, "покращення" будут везде, где только возможно
Modified by author 01.05, 18:53
01.05, 19:16
"Покращення " неминучі і схоже,що минулі "покращення" здадуться дитячими забавами.
01.05, 19:33
Ось коментар депутата Желєзняка, щодо проекту закону про цифрові платформи і оподаткування з продажів

Якщо коротко:
▪️Закон не містить неоподатковуваного мінімуму, що створює ризик для звичайних користувачів , тобто податок можуть зняти навіть із продажу однієї шкарпетки.
▪️Шанси на ухвалення в Раді - практично нульові, підтримки від більшості депутатів немає.
▪️Мінфін, ймовірно, формально виконав вимогу МВФ. Типу - проект зареєстрували, але не наполягаємо на ухваленні в такому вигляді.
02.05, 23:33Answer Client662686
Депутата Железняка слухати небезпечно ! Особливо ввечері,бо це шкодить травній та нервовій системі ,це стосується не тільки його особисто,а й більшості його колег по цеху. Хоча це моя особиста думка,можливо хтось з нею й не погодиться.
01.05, 20:48Adept
Блокували. Приват перший , Аваль другий - но я продаю не на виолити ( хотя суті це не міняє) якщо гроші валять рандомно від різних людей. сума була 200 т - 800 т грн на   місяць ... так там і лишилися але кажуть розблокують . бо запросили в банках дуже багато документів . які не зміг надати. хотя маю ФОП та плачу податки. помилка була в тому шо приймав просто оплати на карту фіз особи. а треба приймати на рахунок ФОП. рано чи пізно це буде у всіх. але не знаю від яких сум почнуть моніторинг.

кстати - приват банк якшо блокуе то вже карту не дадуть відкрити в приватні ніколи і ніяк.

п.с можете мене не слухати або не вірити, но це факт.
01.05, 21:59Answer Jcars
Блокували. Приват перший , Аваль другий - но я продаю не на виолити ( хотя суті це не міняє) якщо гроші валять рандомно від різних людей. сума була 200 т - 800 т грн на   місяць ... так там і лишилися але кажуть розблокують . бо запросили в банках дуже багато документів . які не зміг надати. хотя маю ФОП та плачу податки. помилка була в тому шо приймав просто оплати на карту фіз особи. а треба приймати на рахунок ФОП. рано чи пізно це буде у всіх. але не знаю від яких сум почнуть моніторинг. кстати - приват банк якшо блокуе то вже карту не дадуть відкрити в приватні ніколи і ніяк. п.с можете мене не слухати або не вірити, но це факт.
Так все есть, сумма в 400к в месяц на карту под финмониторинг фигурирует еще с 20 или 21 года.
02.05, 19:50Answer Jcars
Согласен! При довольно заметном обороте это будет касается всех, при этом и планка понижается!
01.05, 21:12
Операції з сумами, більшими за 400 000 гривень. Банк має право заблокувати гроші до з’ясування їх походження
01.05, 21:15
2 рази попадав під монітоинг MONO. Вирішується просто якщо у вас є підтверджений дохід) може бути заробітна плата (надати довідку ОК5), декларацію про доходи ФОП, або якийсь інший документ про походження коштів
01.05, 21:53
А якім чином практично буде зніматись налог?
02.05, 09:34Answer OLEG_SP
Могу предположить, что получивший доход сам должен будет вести учет и платить налог. В случае неуплаты налоговая "постучится в окно", да еще и со штрафами. Обоснованием будет: "Это стандартная практика во всем цивилизованном мире". (И с этим тяжело поспорить.) Вот только про обратную сторону медали (цивилизованного мира), где борются с коррупцией и т.д. и т.п. "скромно" промолчат...
03.05, 09:34Answer VK_777
Якщо буде так,то це поставить хрест на продажі серйозних речей через аук і колекціонери підуть назад і клуби.
03.05, 09:32Answer OLEG_SP
Вітаю.скоріше всього,як казали Богом данні народу депупати),сама онлайн площадка буде агентом податкової і податок у вигляді 10-18% з продажу будуть доплюсовувати до комісії за лот.Буде не 2-6%,а мінімум 12-16%.
03.05, 11:37Answer hammond
Повністю з Вами погоджуюся,судячи з тексту законопроекту буде саме так, або подібна процедура,де буде задіяна банківська система.
02.05, 05:06
Вітаю.
Купив нагороду за 150 000 перерахував 100 000 далі прийшло повідомлення, якщо ви потратите ще 30 000 то треба подати документи, про походження коштів. Приїхав в банк, оплатив 50 000
налічкою, запитань більше не було, але касир знаючи ситуацію, сказала, зараз подивимось, пройдуть кошти чи ні. Приват банк і я ФОП
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.