Exidina
Exidina
1 May, 00:05

Фото морских офицеров РИ и СССР, как лучше выставлять?

Фото морских офицеров РИ и СССР, как лучше выставлять?
Доброго времени суток. 
Ув.форумчане, есть интересные фото морских офицеров, в том числе с ледокола "Семён Дежнев", на некоторых различимы знаки различия, награды, в том числе СССР (фото механиков НКИ 20-е годы, явно интересные знаки). Одесса, Николаев, Херсон. В каком разделе лучше выставить? По отдельности или вместе? Есть также гражданские фото этого же альбома. Возможно подскажите по цене?
Заранее спасибо.

Answers: 0
03.05, 19:43Author
Печально, нет заинтерисованности, похоже, что создание тем для обсуждения себя изживает...
В ближайшие дни данные фото будут выставляться несколькими лотами.
С уважением.
04.05, 18:13Author
Фото выставлены в продажу, поодиночке и по нескольку. Компановка достаточно произвольна. Также выставлены гражданские фото этого же комплекта. Полагаю некоторые фото несут краеведческую значимость и попадут в хорошие руки.
05.05, 09:20
Вітаю. Не підкажу по загальному питанню, але висловлю свою думку з приводу фотографії студентів МКІ. Ви праві, такі фотографії (а особливо з підписами) можуть нести краєзнавчу цінність і бути цікавими для колекціонерів. Але ціна на них буде точно не така, яку ви пропонуєте. Не подумайте, будь ласка, що я намагаюся збити ціну або якось применшити цінність лоту. В якості прикладів наведу фотографію Николаевский судностроительного института , що висить вже точно більше року, має великий формат і друкована на картоні, а також Старе фото "1-й склад 4-го курсу механічного факультету Н.В.Р.Т.", 1929 р., Миколаїв , що теж не виказує великої зацікавленості вже кілька місяців, хоча має цікавий підпис. При цьому на обох фотографіях не тільки студентський склад, але і викладацький, серед яких перший директор інституту і фактично його засновник Іван Степанович Некрасов. Гадаю, як і більшість фотографій на аукціоні, без якоїсь додаткової історії за фото або прізвищами людей на них, вартують вони не багато
vkf772455
05.05, 15:15Answer VIDARR
Вітаю. Повністю підтримую вашу думку. Можу додати, що серед десятків тисяч потенційних користовувачів нашого ресурсу, може тільки одного зацікавлять такі предмети. І на відміну від золотих чи срібних монет, які тут продаються і можуть бути легко перепродані при потребі, і наскільки я бачу, є учасники, котрі на тому заробляють, тому такі покупці за ціною не стоять,  історичні фотографії локального характера найчастіше є разовою покупкою - купив собі у колекцію і на цьому все завершилось. Тому вартість лота є болісною темою для краєзнавця.  Я б спробував варіант з 1 грн, щоб якось зрушити процес.
Answers: 1
05.05, 14:06Author
Вiтаю! Спасибо за Ваше мнение. Я не специалист в этом направлении, поэтому и создала тему, но к сожалению не было подсказок. Видимо Вы правы, снижаю цену до возможного минимума.
Мира, здоровья!
З повагою.
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.