Matolaserge
Matolaserge
5 May, 22:10

Купити не можна продати

Купити не можна продати

Колеги, вітаю! 
На руках таке цікаве видання твору Адама Міцкевича, віддруковане видавництвом Вільгельма Цукеркандля. Парадокс: в ті часи (1890-1914 рр.) ця періодика була масовою, зараз же - жодного екземпляру у вільному продажі знайти неможливо. Зрідка виставляються на Евау, чи польському антикварному аукціоні - і миттєво зникають. Мав бажання зібрати колекцію цих видань до близько 1900-их рр., тобто номери до 200-300. Зараз бачу, що це нереально. Але і продати єдиний екземпляр є такою ж складністю)) 
Буду вдячний, якщо хтось з досвіду згадає подібні лоти/продавців, знає/пам'ятає щось про цього видавця, та можливо, підкаже, у кого/або кому це може бути, окрім мене цікавим)) 
З повагою. Сергій. 

Answers: 0
07.05, 13:36
Доброго дня, Сергій. На жаль, мені маловідоме це видання. Можливо, це пов'язано з тим, що польські книги не користуються попитом у нас, якщо вони не пов'язані з українськими територіями чи українцями. 
_
Саме через це, на мою думку, складно їх знайти чи продати. Коли власники не бачуть цінності в книзі, вони навіть не пробують її виставляти в продаж.
_
Але Ви бачите цінність в цих книгах, тому було б добре, якби Ви розкрили тему, чим зможете зацікавити інших користувачів і таким чином знайти інші книги з даної серії.
З повагою до Вас
09.05, 22:47Author
Доброго дня! Дякую гарно.
Ну звичайно, Ви праві. Пам'ятаю навіть Ваш допис на цю тему. Але погодьтеся - тут уже питання до особистостей: я прекрасно розумію польську і мене не ставить в ступор прізвище Міцкевич))
Видання, як на мене, варте уваги. Я особисто пошуків не залишаю. А Вам вдячний,  друже.
З повагою. Сергій.
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.