Колеги, вітаю!
На руках таке цікаве видання твору Адама Міцкевича, віддруковане видавництвом Вільгельма Цукеркандля. Парадокс: в ті часи (1890-1914 рр.) ця періодика була масовою, зараз же - жодного екземпляру у вільному продажі знайти неможливо. Зрідка виставляються на Евау, чи польському антикварному аукціоні - і миттєво зникають. Мав бажання зібрати колекцію цих видань до близько 1900-их рр., тобто номери до 200-300. Зараз бачу, що це нереально. Але і продати єдиний екземпляр є такою ж складністю))
Буду вдячний, якщо хтось з досвіду згадає подібні лоти/продавців, знає/пам'ятає щось про цього видавця, та можливо, підкаже, у кого/або кому це може бути, окрім мене цікавим))
З повагою. Сергій.
_
Саме через це, на мою думку, складно їх знайти чи продати. Коли власники не бачуть цінності в книзі, вони навіть не пробують її виставляти в продаж.
_
Але Ви бачите цінність в цих книгах, тому було б добре, якби Ви розкрили тему, чим зможете зацікавити інших користувачів і таким чином знайти інші книги з даної серії.
З повагою до Вас
Ну звичайно, Ви праві. Пам'ятаю навіть Ваш допис на цю тему. Але погодьтеся - тут уже питання до особистостей: я прекрасно розумію польську і мене не ставить в ступор прізвище Міцкевич))
Видання, як на мене, варте уваги. Я особисто пошуків не залишаю. А Вам вдячний, друже.
З повагою. Сергій.