12.05, 07:27
Вітаю!
Якщо Ви не любитель розгадувати нумізматичні загадки за власні гроші - краще пройдіть повз цю монету.
ZENO##206114
12.05, 09:03AuthorAnswer planar73
Дякую, що знайшли час подивитися та відповісти. Я не нумізмат, колекціонером з великим досвідом і стажем був мій чоловік, він, на жаль, помер два роки тому і я намагаюся продати з його колекції. Відповідь Ваша для мене не дуже зрозуміла, якщо Вам не важко, можете пояснити? З повагою, Ірина
Answers: 0
Answers: 1
12.05, 09:41
На жаль, це сучасна підробка сасанідської драхми Шапура I. Ідентична була опублікована в 2018 році в онлайн-базі східних монет ZENO під номером 206114.
Modified by author 12.05, 09:42
12.05, 12:09AuthorAnswer planar73
Дякую, що знайшли час для відповіді. Я зрозуміла.
13.05, 18:52AuthorAnswer planar73
Доброго вечора! Ви знаєте, я, звичайно, не фахівець, але дуже уважно розглянула монети і не знайшла відмінностей взагалі. Якби це були одноштемпельні, то хоч дрібні деталі не співпадали. Якщо Вам не важко, можете сформулювати конкретно, на чому ґрунтується Ваше твердження, що це копія. Якщо цікаво, у мого чоловіка був нік rebus на віоліті, можливо, що він і виставляв цю монету на ЗЕНО. З повагою Ірина.
Answers: 2
14.05, 00:16
Шановна Ірино!
Гадати, та сама монета чи різні – саме про цю загадку я й говорив. Особисто я бачу відмінності. Наприклад, у зазначених ділянках. І деякі інші. Чоловіка звали Олег?
14.05, 01:22
Власне кажучи, чому б просто не зробити якісне фото, яке покаже ті самі деталі і усуне сумніви?
Modified by author 14.05, 01:23
14.05, 05:43AuthorAnswer planar73
Доброго ранку!
Так, Олег.
Добре, зроблю краще фото.
Дякую за відповідь.
Answers: 1
14.05, 12:27Author
Доброго дня, шановне товариство! Виставляю ще фото монети. Звертаюся з проханням до професіоналів у цій сфері, чи є ця монета оригінальною чи ні? Якщо ні, то за якими ознаками?
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.